Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Electron

Citat din: ioan din Februarie 21, 2013, 12:01:24 AM
Citat
Toate figurile si calculele de la PRIMA PROBA ale inventatorului se poate accesa pe site-ul propriu care se gaseste si prin mesaje la acest topic.
Mirobolant. Calculele tale RELEVANTE pentru CICLURI unde pot fi accesate?

Raspunsul inventatorului:
Toate tipurile de turbine gravitationale functioneaza numai si numai cu cicluri conf. inventive.
Da ioan, am retinut acest lucru. Ramane sa explici de ce saracie mai insisti cu "prima proba" in care NU EXISTA CICLURI, cand noi vrem sa analizam functionarea CICLICA a turbinei tale inepte. :)

CitatCiclurile nu mai exista numai daca se decupleaza multiplicatorul si cele doua generatoare de la arborele turbinei gravitationale mixte.
Elucubrezi aiurea, ioan. Ciclurile exista daca se inchid prin ridicarea greutatilor conform specificatiilor tale de la inventia ta inepta. Multiplicatorul si generatoarele au doar rolul de a recupera energia cinetica. Esti efectiv incredibil de ridicol cu dovezile astea cum ca habar nu ai cum functioneaza propria inventie inepta! Asta mai lipsea, pe langa incompetenta ta in domeniu...

CitatDaca se decupleaza multiplicatorul si cele doua generatoare de la arborele turbinei gravitationale mixte, avem VARIANTA de la PRIMA PROBA.
O fi, dar noi vorbim despre functionarea CICLICA a turbinei tale inepte ioan, nu e relevant ce se intampla in VARIANTELE FARA CICLURI cum e "prima proba". Pricepi, ioan? :)

CitatDeci calculeaza VARIANTA de la PRIMA PROBA cu orice parametrii doresti
De ce sa calculez ceva la "prima proba" cand ea este IRELEVANTA pentru CICLURI ? Tu chiar crezi ca sunt imbecilul tau? :)

Citatsi vei constata faptul ca:

Ptr ridicarea celor doua greutati este nevoie de numai aproximativ 25% din lucrul mecanic PRODUS de cele 8 greutati. Si avem un castig de aproximativ 75% din lucrul mecanic PRODUS de cele 8 greutati conf. fig. N/2, la fiecare ciclu conf. inventie.
Hopa, ioan, hopa! Uite cum, dupa ce insisti pana la greata ca la "prima proba" nu ai CICLURI, vii acum sa sustii cu sarlatanie ordinara ca, acele calcule inepte de la "prima proba" si acele MINCIUNI GOGONATE despre lucrul mecanic "produs la prima proba", sunt cumva relevante "la fiecare ciclu".  ::)

Tu chiar nu ai priceput ioan, ca eu nu sunt imbecil, ca tacticile tale ridicole de sarlatan ordinar incompetent nu functioneaza pe aici?  :D

ioan, probabil daca iei o pauza de cateva luni, si apoi reiei si iti recitesti propriile ineptii publicate pe aici, vei vedea cu alti ochi, mai putin patimasi (si mai putin incompetenti) cum te contrazici si te faci de toata minunea. Daca nu vezi singur, nu va putea nimeni sa te faca sa vezi asta. Pana una alta te faci de toata cacaua pe aici, si esti un exemplu excelent de penibilitate rezultata din ignoranta si mai ales din insistenta in ignoranta.

e-

PS: ioan, inca astept, sa raspunzi cu o valoare pentru inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, la varianta analizata pe acest forum. Posteaza si calculele, plecand de la parametrii fixati de tine (raza circumferintei pe care se misca centrele de 6m si unghiul fata de verticala, unde incepe ridicarea greutatilor, de 5,6°), sa vad si eu de ce calculele mele nu sunt suficient de bune pentru tine. Spor! :)
Don't believe everything you think.

Electron

Citat din: ioan din Februarie 21, 2013, 12:01:24 AM
PS: ioan, inca astept, sa raspunzi cu o valoare pentru inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, la varianta analizata pe acest forum. Posteaza si calculele, plecand de la parametrii fixati de tine (raza circumferintei pe care se misca centrele de 6m si unghiul fata de verticala, unde incepe ridicarea greutatilor, de 5,6°), sa vad si eu de ce calculele mele nu sunt suficient de bune pentru tine. Spor! 

Din calculele cu formula lucrului mecanic si la PRIMA PROBA rezulta faptul ca INDIFERENT de parametrii utilizati ptr calcule, la ridicarea celor doua greutati si la coborarea celor 8 greutati, avem un castig de aproximativ 75% din lucrul mecanic PRODUS de cele 8 greutati conf. fig. N/2.
Faptul ca tu repeti cu nonsalanta aceasta MINCIUNA GOGONATA nu constituie un raspuns la ce te intreb eu. Raspunde cu valoarea inaltimii si cu calculele folosite pentru a o obtine, ioan. Nu mai evita raspunsul si nu mai repeta SPAM-ul tau nesfarsit pe aici.

CitatCalculele mele care DOVEDESC cele redactate mai sus sunt postate in mesajele nr: #394/pag. 27; nr #456/pag. 31 si nr #499/pag. 35.
Calculele tale de care amintesti DOVEDESC doar incompetenta ta. Iar faptul ca insisti cu ele si dupa ce ti se indica ce si de ce gresesti, DOVEDESTE ca esti doar un sarlatan ordinar si incompetent. Rusine sa-ti fie, ioan!

CitatIn aceste mesaje se poate constata si faptul ca dl ELECTRON a calculat numai 25% din lucrul mecanic realizat de cele 8 greutati de pe circumferinta conf. fig. N/2.
Nici vorba, ioan. Eu am calculat, pe baza parametrilor fixati de tine pentru varianta analizata pe acest forum, toata energia potentiala transformata in lucru mecanic prin coborarea greutatilor IN CICLU. Minciunile tale despre ce am calculat eu, sunt complet ridicole, dat fiind ca postarile sunt publice. :)

CitatVizitatorii acestui topic daca vor sa constate adevarul trebuie sa lectureze mesajele mentionate atat ale inventatorului precum si cele ale d-lui ELECTRON.

Calculele ERONATE ale d-lui ELECTRON sunt la mesajele nr: 71/pag. 5 si 78/pag. 6.
ioan, nu ai dreptul sa afirmi ca am facut calcule eronate, atata timp cat nu esti in stare sa indici vreo eroare in acele calcule. Fa tu calculele corecte, ca asta iti cer, si apoi mai vedem. :)

Reiau deci intrebarea la care astept raspuns. Mi-e teama ca, daca vei ocoli in continuare raspunsul si vei repeta aceleasi ineptii ca pana acum, va ramane doar SMAP in urma ta.

ioan, inca astept, sa raspunzi cu o valoare pentru inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, la varianta analizata pe acest forum. Posteaza si calculele, plecand de la parametrii fixati de tine (raza circumferintei pe care se misca centrele de 6m si unghiul fata de verticala, unde incepe ridicarea greutatilor, de 5,6°), sa vad si eu de ce calculele mele nu sunt suficient de bune pentru tine. Spor! :)

e-

ioan

[SPAM]

PS:  ioan, inca astept, sa raspunzi cu o valoare pentru inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, la varianta analizata pe acest forum. Posteaza si calculele, plecand de la parametrii fixati de tine (raza circumferintei pe care se misca centrele de 6m si unghiul fata de verticala, unde incepe ridicarea greutatilor, de 5,6°), sa vad si eu de ce calculele mele nu sunt suficient de bune pentru tine. Spor!  

Raspunsul inventatorului: am mai raspuns si totusi insistati cu aceasta fraza desi stiti raspunsul. Parametrii utilizati ptr calcule sunt impusi de inventator, dvs puteti utiliza orice parametrii doriti. La turbina gravitationala mixta inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, impusa de inventator este 10.5 m.

Inventatorul turbinelor gravitaţionale, Ioan Sabau, pensionar.

Electron

Citat din: ioan din Februarie 22, 2013, 12:17:38 PM
PS:  ioan, inca astept, sa raspunzi cu o valoare pentru inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, la varianta analizata pe acest forum. Posteaza si calculele, plecand de la parametrii fixati de tine (raza circumferintei pe care se misca centrele de 6m si unghiul fata de verticala, unde incepe ridicarea greutatilor, de 5,6°), sa vad si eu de ce calculele mele nu sunt suficient de bune pentru tine. Spor!  

Raspunsul inventatorului: am mai raspuns si totusi insistati cu aceasta fraza desi stiti raspunsul. Parametrii utilizati ptr calcule sunt impusi de inventator, dvs puteti utiliza orice parametrii doriti. La turbina gravitationala mixta inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, impusa de inventator este 10.5 m.
Gresit ioan. Te invit sa prezinti calculele in urma carora ai ajuns la aceasta valoare. Spor :)

e-

ioan

Ptr dl Electron
Raspuns la mesaj nr. #702 –  #708, pag. 47 – 48, 2013.

Citat din mesajul lui: ioan din Astăzi la 12:17:38

Gresit ioan. Te invit sa prezinti calculele in urma carora ai ajuns la aceasta valoare. Spor  

Dle Electron,
am raspuns cu lux de amanunte la solicitarile dvs repetate, cu calcule care n-au mai fost postate la acest topic, cu fraze care erau necesare pentru a explica cele solicitate.

[SPAM]

Electron

Citat din: ioan din Februarie 22, 2013, 03:28:49 PM
Gresit ioan. Te invit sa prezinti calculele in urma carora ai ajuns la aceasta valoare. Spor 

Dle Electron,
am raspuns cu lux de amanunte la solicitarile dvs repetate, cu calcule care n-au mai fost postate la acest topic, cu fraze care erau necesare pentru a explica cele solicitate.
Nu e cazul sa minti, ioan. Te invit sa postezi calculele in urma carora ai obtinut valoarea aceea gresita. Trebuie sa folosesti valorile fixate de tine la inceputul paginii 5 pentru varianta anailzata pe acest forum, pentru raza si unghi, si sa vad ce valoare obtii. Spor!

Deoarece pana acum nu ai postat niciodata acest calcul, sunt sigur ca nu va fi considerat SPAM. Restul ineptiilor pe care le tot repeti, nu ma intereseaza, deoarece ti-am raspuns la ele de suficiente ori. E clar, ioan? :)

e-

Pozitron

@ioan: e pentru ultima data cand iti dau acest avertisment: De acum inainte, urmatoarele postari ale tale care contin fraze repetate cu copy-paste din raspunsurile tale anterioare, vor fi eliminate integral si inlocuite cu SPAM. Am suportat suficient de mult poluarea cu aceleasi texte la nesfarsit din partea ta. Iar schimbarea unor valori numerice din texte nu inseamna ca sunt "calcule care n-au mai fost postate". Tacticile tale de propovaduitor de pseudostiinta nu vor razbate pe acest forum.

<Pozitron>

ioan

Ptr dl Pozitron
Raspuns la mesaj nr. #711, 2013.

@ioan: e pentru ultima data cand iti dau acest avertisment: De acum inainte, urmatoarele postari ale tale care contin fraze repetate cu copy-paste din raspunsurile tale anterioare, vor fi eliminate integral si inlocuite cu SPAM. Am suportat suficient de mult poluarea cu aceleasi texte la nesfarsit din partea ta. Iar schimbarea unor valori numerice din texte nu inseamna ca sunt "calcule care n-au mai fost postate". Tacticile tale de propovaduitor de pseudostiinta nu vor razbate pe acest forum.

<Pozitron>

La acest topic voi raspunde celor care comenteaza despre inventie cu trimiteri la lucrarile proprii unde vor gasii raspuns la comentariile postate.

Calculele inventatorului au fost infirmate numai cu comentarii si calcule neadecvate inventiei, am DOVEDIT acest lucru cu calculele de la PRIMA PROBA.

Calculele inventatorului ADECVATE INVENTIEI, ca raspuns la comentarii fi-vor accesate  la unele lucrari mentionate mai jos.

Titlurile lucrarilor la care voi face trimitere la site-ul propriu sunt: descriere.ro; Legea I. SABAU pentru excentricitatea permanenta; Legea I. SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin 0; Lucru mecanic multiplu; Turbina gravitationala mixta; Demonstratie grafica; Franarea turbinei; Machete gravitationale; Functionarea turbinei; Images (schitele din inventii) ... (cu finalul) se poate accesa pe site-ul propriu care se gaseste si prin mesaje la acest topic.

Electron

Citat din: ioan din Februarie 22, 2013, 06:30:44 PM
La acest topic voi raspunde celor care comenteaza despre inventie cu trimiteri la lucrarile proprii unde vor gasii raspuns la comentariile postate.
Minunat, ioan. Asa sa faci.

Te invit sa imi indici unde ai calculat inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, PENTRU VERSIUNEA DE PE ACEST FORUM, pentru care ai fixat parametrii la inceputul paginii 5 din discutia de fata. Valoarea din raspunsul tau e GRESITA, vreau sa-ti indic si unde ai gresit, la calcule. Dar pentru asta trebuie sa prezinti calculele. Daca cumva e scoasa din burta valoarea, spune asa, sa fie clar si sa o putem ignora in continuare. :)

CitatCalculele inventatorului au fost infirmate numai cu comentarii si calcule neadecvate inventiei, am DOVEDIT acest lucru cu calculele de la PRIMA PROBA.
Ioan, te faci ca nu pricepi, dar nu-ti merge cu mine. Calculele tale gresite de la "prima proba" nu sunt relevante pentru CICLURI. Eu am facut calcule PENTRU CICLURI. Ca atare, faptul ca tu consideri si calculele mele ca fiind "neadecvate inventiei" tale inepte, cat timp nici macar nu esti in stare sa indici vreo eroare in ele, dovedeste doar incompetenta ta in domeniu. Reclama negativa pe care ti-o faci e gratuita, ioan. Sa-ti fie de bine!

e-

ioan

[SPAM]

Electron

ioan, se pare ca sunt nevoit sa repet intrebarea: Din ce calcule ai obtinut valoarea inaltimii totale coborate de greutati intr-un ciclu, pentru varianta analizata pe acest forum?
Citat din: ioan din Februarie 22, 2013, 12:17:38 PM
La turbina gravitationala mixta inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, impusa de inventator este 10.5 m.

Eu am facut pe pagina 6 un calcul, despre care afirmi ca e gresit. Am desenat si o figura conform parametrilor indicati de tine la inceputul paginii 5:

Citat din: ioan din Septembrie 06, 2012, 01:15:07 PM
Ptr Electron     
Raspunsul inventatorului privind solicitarile de la mesajul anterior:
Raza = 6 m
Punctul material de pe circumferinta cand depaseste punctual de pe segmental BB' (la ~281.25 grade) se mai deplaseaza inca 5.6 grade si ajunge la ~275.65 grade altitudinea minima de unde incepe sa se ridice punctul material spre circumferinta.
Cu stima, Ioan Sabau

Iti citez aici calculul ca sa-l vezi cat mai bine:

Citat din: Electron din Septembrie 07, 2012, 06:07:31 PM
Aplicatie numerica:

[...]

R = 6 m
masura lui MOM'' este a = 5.6 grade

H = C'M'' = C'O + OM'' = R + Rcos(a)
H = 6 m + 6 m * cos (5.6 grade) = 6 m + 5.971 m= 11,971 m

Te invit ioan, sa-mi spui ce am gresit in acest calcul si sa prezinti calculele tale corecte. Spor! :)

e-

Orakle

Citat din: ioan din Februarie 22, 2013, 10:39:56 PM
[SPAM]
Cred ca am gasit secretul turbinei,aplicati formula asta si problema este ca si rezolvata:

Unde n este numarul de hamsteri care alearga in interiorul cercului (conform inventie).

;D

ioan

[SPAM]

ioan

Ptr dl Electron
Raspuns la mesaj #715, pag. 48, 2013.

Citat electron: "ioan, se pare ca sunt nevoit sa repet intrebarea: Din ce calcule ai obtinut valoarea inaltimii totale coborate de greutati intr-un ciclu, pentru varianta analizata pe acest forum?
Citat din mesajul lui: ioan din Ieri la 12:17:38
La turbina gravitationala mixta inaltimea totala coborata de greutati in timpul unui ciclu, impusa de inventator este 10.5 m.
Eu am facut pe pagina 6 un calcul, despre care afirmi ca e gresit. Am desenat si o figura conform parametrilor indicati de tine la inceputul paginii 5:
Citat din mesajul lui: ioan din Septembrie 06, 2012, 12:15:07
Ptr Electron     
Raspunsul inventatorului privind solicitarile de la mesajul anterior:
Raza = 6 m
Punctul material de pe circumferinta cand depaseste punctual de pe segmental BB' (la ~281.25 grade) se mai deplaseaza inca 5.6 grade si ajunge la ~275.65 grade altitudinea minima de unde incepe sa se ridice punctul material spre circumferinta.
Cu stima, Ioan Sabau
Iti citez aici calculul ca sa-l vezi cat mai bine:
Citat din mesajul lui: Electron din Septembrie 07, 2012, 05:07:31
Aplicatie numerica:
[...]
R = 6 m
masura lui MOM'' este a = 5.6 grade

H = C'M'' = C'O + OM'' = R + Rcos(a)
H = 6 m + 6 m * cos (5.6 grade) = 6 m + 5.971 m= 11,971 m
Te invit ioan, sa-mi spui ce am gresit in acest calcul si sa prezinti calculele tale corecte. Spor!"

Nu voi mai posta niciun calcul, deoarece sunt suficente la acest topic.

Referitor la inaltimea calculata stiintific de h=11.971m, am afirmat si afirm faptul ca este GRESITA si o dovedesc in principal cu mesajele: nr. 131, pag 9, Septembrie 16, 2012; nr. 134, pag 9, Septembrie 17, 2012 si nr. 137, pag 10, Septembrie 18, 2012.

Raspunsul meu nu face referire la ceea ce insinuati dvs. deoarece cele doua puncte materiale care se ridica conf. fig. N/2, aproape vertical inspre punctul C' nu au dimensiuni.

Din mesajele mentionate, rezulta in urma dimensionarii estimative a inventatorului inaltimea de 10.5m intre centrele de greutate ale celor 8 puncte materiale care sunt pe circumferinta.

Dimensiunea dvs de 11.971m este gresita si am DOVEDIT-O in mesajele mentionate mai sus.

Vizitatorii acestui topic daca lectureaza mesajele mentionate mai sus constata:
-raspunsul inventatorului complet, cu lux de amanunte la solicitarea dvs.
-dimensionarea greutatilor, tijelor, dispozitivului de prindere etc care au determinat estimativ inaltimea de 10.5m.

Ceea ce vreti dvs (dle denigrator) este sa planeze asupra mea o prezumtie de necinste, acest lucru se constata de oricine lectureaza raspunsurile inventatorului din mesajele mentionate mai sus.

virgil 48

Ioan, tu crezi ca daca toti interlocutorii tai vor renunta obositi, la acest
dialog, ai o sansa mai mare ca turbina sa produca energie? Dece nu spui
nimic despre incercarile nereusite de a pune in practica minunata inventie?
De zeci de ani nu ai incercat niciodata sa faci o morisca cum sunt cele de
pe You Tube dupa proiectul tau? Cine te crede?
Sfidezi ratiunea, sfidezi bunul simt si pe noi. Daca ar fi o nota de umor in
raspunsurile tale am putea banui ca esti pus pe glume. Dar asa ce te
determina sa continui? Numai convingerea ta, ca Dumnezeu tine cu cei care
au anumite lipsuri? Asta se intampla numai in viata de apoi.