Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ioan

Ptr dl odragos,
raspuns la  mesaj #748, pag 50, 2013.

@Ioan
Va rog sa cititi din nou postarea #735.
Inainte de a va face orice fel de demonstratie trebuie sa imi explicati ce este campul de forte conservative. Trebuie mai intai sa probati faptul ca puteti intelege demonstratiile mele matematice. Acest lucru este necesar deoarece nu ati reusit sa identificati nici macar erorile din "calculele" dv. Daca nu stiti ce sunt fortele conservative nu puteti intelege demonstratia mea. Va rog sa nu mai repetati in mod inutil cererea de a face calcule pentru dv. cata vreme este limpede ca nu puteti intelege calcule mai simple.

Dvs nu puteti stii ce stie sau nu stie inventatorul

V-am solicitat sa dovediti ce afirmati.

Deci dovediti care sunt erorile din calculele inventatorului.

Incercand sa dovediti ceea ce afirmati e posibil sa constatati faptul ca nu aveti argumente pertinete sustinute de calculele dvs ptr a INFIRMA calculele inventatorului de la prima proba.

Referitor la mesajul nr 735 v-am raspuns cu mesajul nr #736 : Februarie 26, 2013.
Dvs raspundeti daca doriti numai la ultimul mesaj al inventatorului nr. #746.

Inventatorul turbinelor gravitaţionale, Ioan Sabau, pensionar.

ariel55

@Ioan:
CitatDvs nu puteti stii ce stie sau nu stie inventatorul

Atata timp cat inventatorul HABAR NU ARE ce inseamna un CAMP CONSERVATIV, se constata ca de fapt NU STIE NIMIC si are numai chef de "mazgalit peretii".

Nu-i asa Ioane ca 2+3=27 ?
Daca nu e asa, te rog sa infirmi cu propriile calcule!

P.S. Vezi ca cercul ala de la "cheia fa" e roata de la turbina ta.
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

odragos

@ioan
Ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat: nu sunteti in stare sa imi spuneti ce sunt campurile  de forte conservative deci sunteti incapabil sa intelegeti cum functioneaza morisca dumneavoastra. Pentru a-mi inlatura aceasta convingere, va invit din nou sa explicati conceptul de camp de forte conservative. Numai prin intelegerea acestuia veti putea pricepe demonstratia mea matematica.
Daca stiti ce sunt campurile de forte conservative, spuneti ce sunt, daca nu stiti, spuneti ca nu stiti. Nu va mai obositi sa imi comunicati alte lucruri in afara de explicatia dumneavoastra privind campurile de forte conservative. Altfel, o sa va ignor comentariile, oricare ar fi ele, chiar si pertinente.

@e-
Salut!
Multumesc pentru urare :)
S-ar putea ca dl. Ioan sa sufere de vreo afectiune neurologica sau psihica. Tinand cont de faptul ca are o varsta inaintata (pensionar), ar putea fi afectat de vreo boala a batranetii. Sa speram ca nu, dar nici varianta in care este doar un sarlatan nu este mai fericita. Partea trista e ca morisca chiar se poate roti. Doar ca nu produce energie ci doar o transforma, cu pierderile de rigoare. Asa se intampla cand indivizi cu o slaba pregatire tehnica dar cu multa energie (psihica) incearca sa revolutioneze fizica.
Ai observat ca in general atunci cand se exprima spune: "inventatorul a spus" sau "inventatorul a demonstrat" sau .... ca si cum ar fi vorba despre altcineva? Poate ca are prieteni imaginari? :)
The needs of the many outweigh the needs of the few

odragos

Sieglind

Citat din: ariel55 din Februarie 28, 2013, 12:20:33 PM

P.S. Vezi ca cercul ala de la "cheia fa" e roata de la turbina ta.

Eu l-aş fi botezat de-acum Irritational  ;)

ioan

Ptr dl ariel55
raspuns la  mesaj #743, pag 50, 2013.

Citat dl ariel55: "In ceea ce priveste brevetele de inventie ele sunt PUBLICE si daca solicitati la OSIM: Brevet de invenţie nr. 103644   ''Îmbinare prin jontare a grinzilor''  publicat la data de 22.09.1993 si Brevet de invenţie nr. 104221 ''Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagăr, în construcţii metalice'' publicat la data de 22.11.1993, le veti GASI.
In baza de date OSIM, accesibila din internet, nu pot fi gasite.Aveti amabilitatea de a ne da link-urile catre aceste minunate brevete?
De altfel ''Îmbinare prin jontare a grinzilor''  si ''Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagăr, în construcţii metalice'' aduc completari importante "inventiei mileniului 3", nu-i asa?"

Raspunsul inventatorului:
Aveti dreptate au fost realizate si cu acest scop.
''Îmbinare prin jontare a grinzilor'' este ptr chesoanele foarte lungi care au nevoie de jontare (vezi fig. 3, din site-ul propriu) si ''Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagăr, în construcţii metalice'' este ptr a inlocuii semilagarele cu rulmenti cu costuri mai mici.

Referitor la link-uri, imi pare rau dar nu va pot ajuta, rezolvati problema cu un telefon (la OSIM) la relatii cu publicul.

Referitor la mesajul nr. 751 n-am ce raspunde unor comentarii infantile, rog sa se dovedeasca ceea ce se afirma la acest topic.

Sau sa se infirme calculele de la prima proba inaintea probelor functionale.

Daca nu puteti, INVENTIA este VIABILA.

odragos

Catre Pozitron
Am vazut ca discutia asta a inceput prin 2010 iar acum este 2013. Am mai avut ocazia sa "discut" cu dl. Ioan pe alt forum si stiu bine ca nu te poti intelege cu el. Nu este suficient de bine pregatit ca sa poata intelege demonstratiile si argumentele care i se aduc si de altfel, probabil ca nici nu isi doreste. Pentru a-i scuti si pe altii de durerea de a avea de a face cu el, daca sunteti de acord sa inchideti discutia, voi posta un calcul generic simplificat. Vedem cum se va raspunde la calculul meu si daca ceilalti care au postat pana acum (eu si dl. Ioan fiind exclusi) sunt de acord, inchideti topicul.
Mi-ar place si mie sa ii pot explica domnului Ioan de ce jucaria dumnealui se roteste dar nu transforma nici o energie gravitationala in energie electrica insa asa cum am mai avut ocazia sa ma conving anterior, refuza orice alta demonstratie decat asa-zisele dumnealui "calcule".
Cred in mod sincer ca dl. Ioan poate fi o persoana cu o disfunctionalitate neurologica sau psihica. Sper din toata inima sa nu fie cazul insa nu cred ca o continuare la nesfarsit a discutiei pe acest forum ar fi utila cuiva, inclusiv domnului Ioan. I s-au adus o multime de argumente solide dar nu a fost capabil sa le priceapa sau macar sa le accepte ca atare, admitandu-si nestiinta. Asta se intampla de trei ani si pune un mare semn de intrebare asupra starii de sanatate a dl. Ioan, pentru ca in ce priveste nivelul de pregatire stiintifica, acesta mi se pare destul de clar.
Ca si lui Electron, mi-ar fi placut sa am la dispozitie o sursa de energie inepuizabila dar .... legile termodinamicii sunt absolute pentru toti oamenii. Pur si simplu asa functioneaza universul.
Mi se pare ca o continuare a acestei discutii nu ar face nimic altceva decat sa creeze premizele recrutarii de catre dl. Ioan a unor naivi pe care sa ii foloseasca. Sunt multe alte subiecte pe care le putem discuta, mai sunt si alte brevete (nu cereri de brevet) care sunt ... discutabile.
Asadar ... sa ma ostenesc sa fac demonstratia?

Electron

odragos, nu inteleg de ce propui inchiderea topicului. Eu personal nu sunt de acord sa fie inchis. Este si va ramane un exemplu excelent (negativ) de ignoranta si insistenta in ignoranta din partea unui sarlatan ordinar, in persoana lui ioan.

Dupa cate vad, ioan nu renunta si tot insista cu minciunile si tacticile sale de sarlatan ordinar. Asta este, din perspectiva mea, un avantaj pentru forum, pentru ca este un exemplu VIU de individ care pe langa incompetenta sa demonstrata cu fiecare ocazie, incearca sa scoata bani de la fraieri, ca un sarlatan ordinar ce este. Ca sa nu creada cineva ca "ignoranta" e doar asa, o chestie de naivitate, de o inocenta induiosatoare.

Daca nici dupa urmarirea capatului activ al acestui topic (da, sunt constient ca nimeni nu va sta sa citeasca 50 de pagini), nu se convinge lumea ca ignoranta e nociva, si trebuie combatuta cu toata forta, iar ca insistenta in ignoranta e un semn clar de sarlatanie ordinara, atunci ce sa ii mai convinga?

Lasati acest topic sa traiasca, pana vor fi participanti (ioan inclus), pentru ca in momentul in care nimeni nu mai posteaza, va fi ingropat repede in noianul de ineptii varsate in aceasta sectiune. Cine s-a saturat de discutia asta si doreste sa discute altceva, e binevenit sa o ignore si sa discute altceva. Nu e un forum in care se poate discuta doar o tema o data, nu? ;)

Spor la postari si numai bine,

e-

PS: ioan, raspunzi la intrebarea mea, sau nu raspunzi? A ignora intrebarile puse nu e o strategie buna, pentu ca daca tot ce vei posta in continuare va fi doar SPAM, atunci iti grabesti singur exmatricularea din discutie si poate chiar de pe fourm.
Don't believe everything you think.

odragos

..... pffff
Electron, ce spui tu este rezonabil.
Problema in toata treaba asta este ca de fapt cu Ioan nu se poarta discutii. El doar contrazice pe oricine are o alta parere. El nu este receptiv la ceea ce i se spune. Cum spuneam intr-o postare anterioara, nici macar nu sunt sigur ca ... se simte bine. Daca ar fi fost cineva care din nestiinta a venit cu o traznaie si care dupa ce i-ai explica unde anume se inseala ar accepta lucrul acesta, atunci s-ar obtine ceva ... Am mai fi ajutat un om sa cunoasca mai multe. Am vazut odata la TV un reportaj cu un azil pentru persoane cu dizabilitati mentale. Era acolo un nene care se juca cu o zornaitoare si care i spunea reporterului ca atunci cand va iesi de acolo va rezolva toate problemele omenirii "intr-o micro - nano -secunda". In mod oarecum similar, dl. Ioan, va rezolva toate problemele, imediat ce se va gasi cineva sa il scoata din groapa lipsei sale de pregatire stiintifica. Cercul vicios se inchide in momentul in care cei ce au pregatirea necesara isi dau seama de enormitatea afirmatiilor dl. Ioan si ii spun care este realitatea.
Cand am inceput sa postez, am inceput spunand ca am gasit forumul cautand in mod specific "turbina gravitationala" pe Google. Eram curios sa vad ce a mai facut dl. Ioan, daca a renuntat inte timp sau nu, daca a decedat sau nu. L-am gasit aici foarte "alive and kicking" si fara sa mai fi avansat cu un deget in cunoastere.
Tu crezi ca este sarlatan iar eu cred ca este bolnav. Oricare ar fi situatia, nu e de bine si ma intreb daca a-i lasa o linie de comunicatie libera este un lucru util. S-ar putea sa ma insel desigur, dar intre a lasa un sarlatan sa isi cheme victimele si a ne amuza pe seama unui om bolnav ... nici una nu mi se pare OK. Daca vrei sa continui discutiile cu el ... Nu uita insa ca de fapt tu esti singurul care gandeste.
-------------
Sper sa apuc sa deschid un subiect nou pe problema telefoanelor mobile si a radiatiei absorbite (SAR) unde l-am gasit pe un tip care face un intreg businees dintr-un produs care probabil mai mult creste nivelul radiatiilor absorbite decat sa le scada. Mai vinde de asemenea si niste placinte din ceramica care iti cresc randamentul motorului si boilerului daca le lipesti pe obiectul respectiv ..

ioan

[SPAM]

ariel55

Joaca de-a turbina, citez din inventator:

CitatDaca nu sunt comentarii nu am la cine raspunde si-o sa ramana pe forum ultimul meu mesaj.

8)
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

ioan

[SPAM]

odragos

Dupa atatea [SPAM]-uri luate incep sa ma intreb daca nu cumva este vorba despre masochism :)

(P. S. Mesajul asta trebuia sa apara dupa nr. 759, dar am senzatia ca si 761 va primi [SPAM])

odragos

Oooof!
Din mila fata de dumneata domnule Ioan iti dezvalui secretul:
Demonstratia pe care o doresti dumneata a facut-o deja ariel55 in postarea nr. 751. Nu, nu este vorba despre adunare ci despre formula de mai sus, cea cu simbolul ciudat. Acea formula este toata demonstratia si este superba. Nu degeaba va tot cer sa imi spuneti ce este un camp de forte conservative ... atunci cand veti sti sa imi raspundeti veti putea (eventual) intelege semnificatia formulei respective ... si atunci veti intelege si de ce sistemul dumneavoastra nu genereaza mai multa energie decat consuma.

Electron

ioan, lasa-te de SPAM si raspunde scurt, clar si la obiect la intrebarea care te asteapta:

Esti sau nu esti de acord ca inaltimea totala coborata de greutati, si inaltimea totala urcata de greutati, IN CICLU, sunt strict egale? De ce nu raspunzi, ioan? Am inteles ca habar nu ai sa calculezi corect aceste inaltimi, dar fii atent ca intrebarea asta nu este despre valoarea lor ci despre relatia dintre ele. :)

Greutatile fiind egale, nu conteaza cate urca si cate coboara, ci doar inaltimile totale, pentru ca e tot una daca trei greutati egale urca fiecare cate 1m, sau una singura urca 3m. Daca nu e clar, intreaba, pentru ca de aceea suntem pe un forum de popularizare a stiintei (si de combatere a pseudo-stiintei). ;)

Apropo, in cea ce numesti tu "prima proba", suma inaltimilor coborate (calculata gresit de tine, din cauza incompetentei tale) e diferita de cea pentru urcarea greutatii. Dar noi analizam aici CICLURILE pentru functionarea ineptei tale turbine.

Hai ioan, raspunde, ca tacticile tale de sarlatan ordinar nu prea mai au sanse pe aici.

e-
Don't believe everything you think.