Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Procesul de măsurare.

Creat de ilasus, Ianuarie 18, 2024, 12:55:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Marcel Zăvoiu

Iar dacă ai demolat adimensionalitatea lui eps0 - atunci ÎNTREAGA TEORIE ABERANTĂ A LUI CALAHAN SE PRĂBUȘEȘTE COMPLET - pentru că această teorie cu sistemul bidimensional (Spațiu + Timp) este O COLECȚIE DE ABSURDITĂȚI/ABERAȚII/TÂMPENII care se susțin reciproc/una pe alta.

E la fel ca atunci când demolezi stâlpul/stâlpii de rezistență ai unei clădiri: acea clădire se face praf și pulbere!!!

Decât sărac, bolnav și nefericit, mai bine Bogat, Sănătos și Fericit.

Marcel Zăvoiu

Calahan,
Referitor la postarea ta #277

Ai spus: DACĂ plecăm de la adimensionalitatea lui G și k - atunci obținem identitatea dimensională masă-sarcină.

Problema în raționamentul tău este acest DACĂ - pentru că adimensionalitatea lui G și k SUNT GREȘITE/NU EXISTĂ/SUNT NIȘTE ABERAȚII.

Adică FIX ceea ce spun și eu:

DACĂ pleci de NIȘTE ABERAȚII (adimensionalitatea lui G și k) - atunci obții ALTE ABERAȚII (identitatea dimensională masă-sarcină).

Sau pe scurt GIGO: Gunoi Introduci, Gunoi Obții.

calahan

Marcel Zăvoiu
CitatAi spus: DACĂ plecăm de la adimensionalitatea lui G și k - atunci obținem identitatea dimensională masă-sarcină.
CitatSe punea problema, ca; daca avem demonstrata adimensionalitatea lui G si k rezulta, in mod logic, identitatea dimensionala masa-sarcina.Iar dacă ai demolat adimensionalitatea lui eps0 - atunci ÎNTREAGA TEORIE ABERANTĂ A LUI CALAHAN SE PRĂBUȘEȘTE COMPLET
Eu am sustinut adimensionalitatea lui eps,0 si a lui k si am aratat ca este demonstrat la descifrarea lui h. Se vede din comparatia citatelor, cum dumneata falsifici textele mesajelor. Dumneata ai insirat pe doua pagini, numai arogante si mizerii. Fiindca esti mare producator de gunoi. Dar aroganta este doar personalitatea puternica a ignorantului. Fie ca nu ai gasit lucrarea fie ca nu ai inteles nimic. Fii pe pace, cu toate arogantele si rastalmacirile dumitale, nu ai sa poti niciodata sa rastorni demonstratiile bazate pe legile fizicii. Nu ai sa poti demola niciodata o teorie asa de solid edificata. Daca pana acum nu ai venit cu demonstratii matematice, care sa anuleze demonstratiile din lucrare, tot ce ai insirat dumneata sunt doar vorbe goale, fara vreo corespondenta cu realitatea. Asa ca este doar o peroratie zadarnica, nascuta din snobism si din neputinta dumitale de a demonstra ceva, de a rasturna macar o formula. Pana acum asta ai demonstrat. Ca nu poti sa demonstrezi nimic si doar ti-ai etalat absurdul, murdaria sufleteasca.

Marcel Zăvoiu

Observ că (cel puțin) o postare de-a mea (referitoare la formula lui Poynting din postarea lui Calahan #277) a fost ștearsă - deși tot ce spuneam acolo era perfect corect/adevărat.

S-au trezit moderatorii și administratorii din Somnul profund fără vise (SFV)??

Și de ce nu au curajul să-și asume ștergerea mesajului/mesajelor mele - prin faptul că nici nu mă anunță - nici nu-și motivează decizia/acțiunea???

Asta este lașitate și rea-voință + rea credință!!!

Adică pe Calahan îl lasă să "zburde" nestingherit de 16 ani pe acest forum și să-și împrăștie mizeriile/otrăvurile/inepțiile - iar când se trezesc din SFV - ce să vezi?

În loc să-l blocheze pe Calahan - îmi șterg mie cu lașitate niște postări în care îl criticam pe Calahan cu argumente PERFECT CORECTE!!!

DACĂ ȘI ACEASTĂ POSTARE ÎMI VA FI ȘTEARSĂ CU LAȘITATE - adică fără să fiu anunțat și fără să mi se explice cu ce am greșit - atunci mi se va (re)confirma reaua credință și reaua voință a celor care păstoresc acest forum!!!

De ce vă ascundeți în spatele unor ecrane și nu aveți curajul să intrați într-o luptă bărbătească - pe față - cu argumente și contraargumente?

De ce îmi ștergeți mesaje pe ascuns - fără măcar să vă asumați acest lucru și să-mi spuneți: băi Zăvoiule - eu (cu nume si prenume) consider că postările tale # x, y z etc. au următoarele hibe:... - dar asta fără să-mi ștergeți cu lașitate postările pentru a NU le putea discuta la obiect - pentru că după ce le-ați șters nu mai avem pe ce discuta.

De fapt - exact ăsta e și motivul pentru care le-ați șters cu lașitate - tocmai pentru că NU aveți argumente.

Și atunci preferați să-mi ștergeți mesajele - și nu e pentru prima oară - vezi comentariile de pe Scientia din ianuarie 2024 - dar asta nu denotă nici curaj, nici inteligență - pentru că orice prost poate face un lucru doar pentru că poate.

Dacă îmi veți șterge ȘI acest mesaj cu lașitate - ceea ce sunt aproape sigur că se va întâmpla - atunci pentru mine va fi 100% clar că pe Scientia și pe forumul Scientia se practică cenzura - ca pe timpul comunismului - iar Scientia e doar o Sectă științifică - în care NIMENI nu are voie să contrazică DOGMA OFICIALĂ - iar cine o face este pedepsit - cu lașitate - în timp ce cei care ar fi trebuit pedepsiți de mult - vezi Calahan - sunt lăsați să zburde fără nicio îngrădire de 16 ani.

Dar nu-i nimic - există viață și în afara Scientia.
Adică lumea nici n-a început, nici nu s-a sfârșit cu Scientia!!!

Vă urez o ștergere urgentă și plăcută a acestei postări și vă mulțumesc anticipat pentru că imi veți confirma (ca și alții) calitatea de "profet" - prin faptul că îmi veți confirma profeția conform căreia îmi veți șterge cu maximă urgență (și) această postare!!!

PS Mai vedem noi peste ceva timp (nu foarte mult) de partea cui este A(a)devărul și Dreptatea - și abia aștept să vină acel moment (pentru că e DOAR o chestiune de timp).

În final, vă urez încă o dată:

ȘTERGERE URGENTĂ (CÂT MAI URGENTĂ) ȘI PLĂCUTĂ A ACESTEI POSTĂRI!!!

atanasu

Nu-ti va sterge nimeni nimic!

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

MI-AU ȘTERS DEJA!!!

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Tocmai asta e perversitatea:

Îți șterg postările pe ascuns - tocmai pentru ca tu să NU te poți apăra/fără ca tu să poți dovedi că ți-au fost șterse postări!!!

Înțelegi PERVERSITATEA???

Cine mă cunoaște știe că EU NU MINT - deci singura mea "dovadă" este sinceritatea și buna mea credință - care poate fi confirmată de cei care mă cunosc cât de cât.

Adică eu prefer să spun adevărul chiar și atunci când am de pierdut - cu atât mai mult atunci când nu am nimic de pierdut!!!

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Iar această ștergere perversă a mesajelor mele s-a mai întâmplat și altă dată - după cum am mai spus:

În ianuarie 2024, după ce am așteptat cam o săptămână să mi se posteze niște comentarii la un articol scris de Domnul Asturian - la un moment dat am constatat cu stupoare că Toate acele comentarii - la care muncisem destul de mult - au fost șterse/nepublicate/aruncate la gunoi fără nicio avertizare sau explicație.

De ce???

Foarte simplu:

1) Pentru că PUTEAU - adică acel principiu securistico-comunistoid de care vorbeai și tu
2) Pentru că comentariile mele - deși PERFECT corecte și de bun simț - erau în TOTALĂ contradicție cu DOGMA OFICIALĂ a Scientia - al cărei promotor și reprezentant de frunte era - și este din păcate în continuare - Domnul Iosif Asturian.

Păi cum să meargă România bine dacă după 35 de ani apucăturile comunistoido-securistice n-au dispărut încă???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Și încă o dovadă a relei credințe a celor care păstoresc Scientia:

În ianuarie 2024 - după ce mi-au fost șterse acele comentarii cu lașitate - am postat/pus o întrebare către Admin: de ce durează atât de mult să mi se deblocheze contul pe forumul Scientia - deși eu făcusem solicitarea pe 10 octombrie 2023 - iar acum ne aflam în ianuarie 2024???

Și ce să vezi: acea întrebare a fost ȘTEARSĂ URGENT.

Deci la fel de bine cum mi-au șters întrebarea - puteau să-mi deblocheze contul.

De ce a mai trebuit să aștept până pe 28 aprilie 2024???

Dacă asta nu e rea-voință și rea credință - atunci ce e???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Toate aceste chestiuni arată că perversitatea celor care păstoresc Scientia NU E O SCĂPARE/NU E O GREȘEALĂ - pentru că s-a întâmplat de PREA multe ori.

După cum spune o zicere (că tot le "plac" păstorilor de pe Scientia aceste ziceri care merg DREPT LA ȚINTĂ):

A greși e omenește - a persevera în greșeală e DIABOLIC.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Exact asta înseamnă CENZURĂ/A ȚI SE BĂGA PUMNUL ÎN GURĂ:

A nu fi lăsat să spui - argumentat - tot ce gândești!!!

Doar că acum nu se mai poate face asta pe față - așa cum se făcea în comunism - și în consecință se apelează la astfel de mizerii perverse DE A ȚI SE ȘTERGE POSTĂRI PE ASCUNS - sperând ca tu să nu-ți dai seama - și oricum dacă îți dai seama nu ai nicio dovadă/nu te poți apăra TOCMAI pentru că postările tale au fost șterse pe ascuns - adică cu lașitate și perversitate.

Dar după am spus - cei care mă cunosc cât de cât știu că EU NU MINT - iar credibilitatea mea ar trebui să fie suficientă pentru orice om de bună credință - pentru a vedea de partea cui e DREPTATEA ȘI ADEVĂRUL.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Adică pe acest forum trebuie să-ți ții o evidență strictă a tuturor postărilor - pentru că altfel s-ar putea ca anumite postări să ți se "evapore" și tu nici măcar să nu-ți dai seama - pentru că tu îți storci creierii să produci postări de calitate - și nu realizezi că trebuie să fii cu ochii în patru ca atunci când ești într-un autobuz aglomerat și trebuie să-ți păzești buzunarele de pick-pockeți/hoții de buzunare!!!

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Observi cât de ASURZITOR tac moderatorii și adminii?

Iar asta e o confirmare indirectă că tot ce spun și am spus este PERFECT ADEVĂRAT - adică EU NU MINT (ca alții).

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Realizezi acum CÂT DE MULT ÎI DERANJEAZĂ ADEVĂRUL pe unii???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

ASTĂZI - adică 5 august 2024, în jurul orei 8.50 AM - am făcut o solicitare de a deveni membru pe Scientia (NU pe forumul Scientia) - astfel încât să pot posta comentarii la articolele de pe Scientia (care în imensa lor majoritate îl au ca autor pe Domnul Iosif Asturian).

Chiar sunt curios să văd cât o să dureze acest lucru (deoarece am primit un mesaj de confirmare a adresei de e-mail și în care mi se spune că trebuie să aștept "deblocarea" din partea unui admin și că o să fiu anunțat atunci când acest lucru se va întâmpla):

1 săptămână?
1 lună?
1 an?
10 ani?
20 de ani?
50 de ani?
100 de ani?
NICIODATĂ???