Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Procesul de măsurare.

Creat de ilasus, Ianuarie 18, 2024, 12:55:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

atanasu

Nu ai inteles exact ce am scris

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

TU nu-ți dai seama de ABSURDITATEA situației???

Adică ne jucăm de-a șoarecele și pisica - eu scriu comentarii și Asturianul mi le șterge?
Ce e cu toată mizeria asta care e generată 100% de Asturian?
Decât sărac, bolnav și nefericit, mai bine Bogat, Sănătos și Fericit.

Marcel Zăvoiu

Dacă n-am înțeles - explică-mi mai bine!

Adică eu ce ar trebui să fac acum - să scriu iar acele comentarii - după care Asturianul mi le șterge - după care iar le scriu - și Asturianul iar le șterge - și tot așa la nesfârșit???

atanasu

Eu am spus ca puteai sa le postezi si aici ca doar si aici s-a invocat relatia ta cu dl i.A. si era intersant daca la stergea si aici. In rest ai dreptate dar pierdem prea mult timp si consumam spatiu editorial astfel. Cate postari au fost pe tema asta? La care din ele sa ti se raspunda?

Marcel Zăvoiu

Adică voi sunteți de partea celor care au FIX ACELAȘI CARACTER precum cei care au furat-o pe gimnastă noastră la Olimpiadă?

De ce insistați să vă situați de partea greșită a baricadei???

atanasu

Ma jignesti cu acel "voi"  Nervii nu te scuza.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

TU ÎNCĂ N-AI ÎNȚELES CĂ ERAU 5 COMENTARII LA UN ARTICOL SCRIS DE ASTURIAN?

CUM SĂ POSTEZ PE FORUM NIȘTE COMENTARII LA UN ARTICOL?

ADICĂ CEL CARE AR FI CITIT COMENTARIILE PE FORUM CUM AR FI FĂCUT LEGĂTURA CU ARTICOLUL???

ADICĂ EU DE CE MI-AM FĂCUT CONT PE SCIENTIA - CA SĂ POSTEZ ÎN CONTINUARE DOAR PE FORUM?

TU NU-ȚI DAI SEAMA CE PROSTIE SPUI???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Păi și dacă și tu mă acuzi pe mine - deși nu am nicio vină - atunci sunt perfect îndreptățit să spun "voi"!

Ce n-ai înțeles aici?

Tu crezi că eu am ceva de câștigat dacă scriu pe Scientia?

TU încă n-ai înțeles CĂ NU PENTRU MINE FAC ASTA???

Tu crezi că mi-e greu să nu mai scriu nimic nici pe forum - nici pe Scientia - și să vă las să vă spargeți capetele în continuare cu tot felul de chestii inutile sau la care eu am deja soluțiile???

Pot să fac oricând asta - și crede-mă că n-aș avea ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT - BA CHIAR DIN CONTRĂ!!!

ȘI DACĂ VĂD CĂ NIMENI NU ÎNȚELEGE CE SE ÎNTÂMPLĂ AICI - CRED CĂ CHIAR O SĂ VĂ LAS SĂ FIȚI FERICIȚI FĂRĂ MINE ȘI O SĂ VĂ SCAP DE PACOSTEA NUMITĂ MARCEL - STELIAN ZĂVOIU!

ADICĂ O SĂ VĂ LAS "ÎN DUREREA VOASTRĂ" - CĂ VĂD CĂ VĂ PLACE.

ȘI CREDE-MĂ CĂ O SĂ FIU MULT MAI LINIȘTIT PRINTRE POMII MEI DRAGI CARE MĂ RĂSPLĂTESC CU FRUCTE SĂNĂTOASE ȘI DELICIOASE - NU CU OTRAVA PE CARE O PRIMESC DIN PLIN PE AICI - FĂRĂ SA AM ABSOLUT NICIO VINĂ!!!

Marcel Zăvoiu

Deci la un moment dat - și cred că cât de curând - o să vă urez "Călătorie sprâncenată!" - și o să vă las pe toți "în plata Domnului" - adică fiecare să primească de la Domnul EXACT CEEA CE MERITĂ - și o să vedeți atunci ce "bine" o să vă fie!!!

Și atunci o să vă spuneți: mai bine îl ascultam pe prostul ăla de Zăvoiu - dar va fi prea târziu - pentru că prostul de Zăvoiu n-o să mai vrea să aibă de-a face cu personaje toxice care îl răsplătesc cu otravă pentru că vrea să-i ajute să le fie Bine!

atanasu

Cine era intersat gasea o cale si in plus era si o dovada ca chiar asa a fost ca dl Asturian poate si nega. In rest acum ma acuzi si pe mine :)?

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

CE DOVADĂ VREI SĂ AM DACĂ MI-AU ȘTERS COMENTARIILE?

TU nu-ți dai seama cât de absurd gândești?

Te acuz pentru că refuzi să înțelegi situația și confunzi victima cu agresorul!!!

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

După mintea ta - EU CE AR TREBUI SĂ FAC ACUM???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

TU nu înțelegi CĂ TOCMAI PENTRU A NU AVEA NICIO DOVADĂ MI-AU ȘTERS CELE 5 COMENTARII?

E ATÂT DE GREU SĂ ÎNȚELEGI UN LUCRU ATÂT DE SIMPLU???

Marcel Zăvoiu

TU CREZI CĂ DACĂ EU MINTEAM ÎN TOT CE SPUN ADMINII M-AR FI LĂSAT SĂ SPUN TOATE CHESTIILE ASTEA?
Atanasu - folosește-ți mintea și gândește cum trebuie!!!

atanasu

dovezile nu erau petru mine si te sfatuiesc sa nu mai mitraliezi cu mesaje ca devine prea plictisitoare toata chesia si gandeste-te putin inaint de a tasta enter.Daca imi dai numarul de telefon te sun..