Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Procesul de măsurare.

Creat de ilasus, Ianuarie 18, 2024, 12:55:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Adrian/Calahan te prostește pe față deoarece NEAGĂ NIȘTE REALITĂŢI EVIDENTE CU O ÎNCĂPĂȚÂNARE STRIGĂTOARE LA CER!!!

Adică este de o REA-CREDINȚĂ STRIGĂTOARE LA CER!!!

Deci când îi fac TAUR este o jignire la adresa bunului simț al unui Taur!
Adică până și cel mai încăpățânat Taur este un monument de bun simț și de bună credință în comparație cu Adrian/Calahan!!!

Acum înțelegi de ce sunt atât de vehement???
Decât sărac, bolnav și nefericit, mai bine Bogat, Sănătos și Fericit.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

Calahan îți toacă mărunt nervii pentru că nu vrea să accepte niciuna dintre explicațiile tale - indiferent de cât de corecte și cu câtă bună credință sunt făcute - dacă nu corespund cu ideile lui - atunci sunt greșite.

CUM poți avea un dialog rațional cu o astfel de persoană - căruia oricâte argumente i-ai aduce - în final își debitează FIX aceleași aberații pe care le debita și la începutul discuției?

Acum înțelegi cât de TOXICĂ e o astfel de persoană?
Înțelegi cât de mult RĂU face prin REAUA LUI CREDINȚĂ și REAUA LUI VOINȚĂ???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
Atunci când rațiunea, bunul simț și buna credință eșuează/dau greș - TREBUIE să folosești "artileria grea"!

calahan

Atanasu
Ar trebui sa recunosti ca esti unul si acelasi personaj cu Iordache don Pascuale, care nu vrea sa admita, in fata cursurilor de fizica oficiale postate,  ca in sistemul coardei tensionate functioneaza legea dinamicii (F=m.a) si ca temperatura corpurilor masoara viteza medie de agitatie termica a moleculelor. Esti acelasi personaj care ai intretinut in permanenta atitudinea ostila asupra d-lui inginer, iar acum te-ai aliat cu Marcel care este plin de snobisme si etichete (ca si don Pascuale) si incapabil sa asimileze teoria corecta, venind in permanenta cu tot felul de fraze lipsite de logica,(adica scelerate), pretinzand ca ar fi demonstratii si argumente. Demonstratiile nu se fac cu fraze goale si cu etichetele neputinciosului opac la cunoasterea adevarului. Demonstratiile vazute de mine sunt toate facute cu formule cu logica matematica. Am mai vazut din acestia care arunca fraze goale si etichete, dar nu sunt in stare sa faca o demonstratie logica cu relatii matematice. Pot spune ca si dl inginer Virgil practica acelasi soi de demonstratii, fara sa asimileze argumentarile din lucrare. Dar asta este ca nu se poate avea pretentii de la un personaj care a luat-o pe calea metafizicii si chiar se mandreste cu asta. Eu l-am plictisit  repetandui de cateva ori intrebarile la care tot evita sa raspunda, desi facea pe iluminatul in chestiunile de fizica. Dar s-a vazut ca doar incearca sa perverteasca relatiile arhicunoscute de toata lumea.

atanasu

Esti cred un redus mintal- asta  fata de ce sustii .
De fapt Marcel te-a definit perfect iar eu am incercat doar sa lamuresc ceva cu el, ceva pe care el l-a inteles. Am mai intrat si cu alt nick(numele meu de botez) prin alte parti dar aici am luat acest "atanasu" din greseala si cred ca am mai spus asta la vremea respectiva, adica trebuia sa fie "atanasiu" dupa numele bunicului meu martern dar o gresala a mea de tastare a scos atanasu si asa l-am lasat si cu acest nick sunt cunoscut aici si nu ma joc cu nickuri.
 Aici asta sa intamplat petruca un invidios si un caracter toxic cam ca al tau m- a banat o vreme.
De ce si cum? Simplu; Fiindca putea, principiul comunisto-securistic abject dezvoltat in lumea lui Marx si Lenin si apoi din plin de Stalin ajuns pana la Putin.

calahan

Atanasu
Cu toate eschivele dumitale, doar asa la deruta, dupa cat esti de carcotas toata lumea te recunoaste lejer ca esti exact Iordache don Pascuale. Dar poate astepti avizul de la cei trei crai, sa iti dea aprobarea sa te prezinti cine esti cu adevarat. Acum daca ai mintea plina de biblioteci de metafizica, din postarile dumitale se vede ca ai mintea bogata plina numai de pleava si puzderii. Si vrei sa pari un academician care explica savant procesul speciatiei, care a fost prezentat de fapt, cu mai multi ani in urma, de dl doctor Denis Buican.

Marcel Zăvoiu

Calahan = Adrian Gheorghe = inginerul cu regenerabilele = autorul cărții de fizică (aberante) cu sistemul bidimensional tipărită la editura Etnous din Brașov

De ce nu vrei să recunoști că joci într-o piesă de teatru proastă - în care tu ești și regizor, și actor, și interpretezi 4 roluri în același timp:

1) Calahan
2) Adrian Gheorghe
3) inginerul cu regenerabilele
4) autorul teoriei/cărții de fizică (aberante) cu sistemul bidimensional (spațiu + timp) tipărită la editura Etnous din Brașov?

De ce ne minți și ne iei pe toți de proști? De ce umbli cu cioara vopsită?
Știi cum se numește în Psihiatrie scindarea de personalitate?
Tu ești mai ceva decât în reclamele cu detergenți, unde avem "3 în 1" - tu ești "4 în 1"!

De ce nu vrei să recunoști că NU EXISTĂ niciun alt "domn inginer misterios" care ar fi autorul acestei teorii aberante și care să-ți fi lăsat un stick cu această teorie - fiind chipurile scârbit de toate criticile aduse teoriei lui - și că TU ești autorul teoriei - dar din lașitate nu vrei să-ți asumi  identitatea teoriei pentru a nu încasa bobârnacele binemeritate?

De ce ești laș și nu vrei să-ți asumi identitatea de creator al acestei teorii?

De ce ne minți și ne iei pe toți de proști?

De ce ești nesimțit și NU vrei să răspunzi la NICIO întrebare incomodă?

De ce nu vrei să recunoști că eps0 NU este adimensional - și asta pentru că ți-am demonstrat-o cu vârf și îndesat prin DEMOLAREA COMPLETĂ a tuturor "argumentelor tale" penibile/jalnice/de elev repetent de clasa a 5-a - prin care tot încerci să forțezi NEGAREA REALITĂŢII???

De ce - după ce îți recunoști (într-unul din extrem de rarele momente de sinceritate) ignoranța într-ale Fizicii Teoretice spunând că eu de ce cer de la tine - că de unde nu e nici Dumnezeu nu cere - te ții atât de bățos și nu vrei să auzi niciuna dintre criticele perfect întemeiate aduse aberațiilor tale?

Marcel Zăvoiu

Calahan/Adrian Gheorghe/celelalte 2 identități

DE CE EȘTI NESIMȚIT ȘI NU VREI SĂ RĂSPUNZI LA NICIO ÎNTREBARE INCOMODĂ???

Faptul că am scris cu majuscule nu e o greșeală - eu chiar vreau să URLU la Calahan/...
doar-doar va reuși să audă cu adevărat această întrebare/să-și desfunde urechile/să se vindece de surzenie, și apoi "să se dea pe brazdă" - adică să nu ne mai intoxice/otrăvească/enerveze/polueze cu toate dejecțiile lui intelectuale urât mirositoare.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
Ai observat că Calahan/etc. NU-ȚI RĂSPUNDE NICIODATĂ LA NICIO ÎNTREBARE INCOMODĂ???

Pentru că dacă ar face acest lucru - ar fi forțat să recunoască ca tot ce spune el sunt niște aberații/prostii/tâmpenii/cretinisme - și tocmai din această cauză nu-ți răspunde la nicio întrebare incomodă?

Înțelegi PERVERSITATEA unui astfel de individ?

Și atunci nu merită cu vârf și îndesat să-l ataci cu toate bateriile de artilerie grea - din moment ce toate eforturile tale diplomatice de a-l aduce pe calea cea dreaptă au eșuat???

Marcel Zăvoiu

Atanasu,

CULMEA NESIMȚIRII/TUPEULUI/OBRĂZNICIEI:

După ce că Calahan/etc. NU-ȚI RĂSPUNDE NICIODATĂ LA NICIO ÎNTREBARE INCOMODĂ - tocmai el te acuză pe tine de acest lucru  - deși tu i-ai răspuns la toate întrebările lui (doar la cele pe care le-ai înțeles, bineînțeles, și care au cât de cât o noimă).

atanasu

Nu merta bagat in seama .Nu-i citesti textele si evident  nu-i raspuzi si fiind un nimeni nici nu trebuie sa existe si mai ales sa nu te enervezi din cauza lui ca probabil ca asta urmreste...

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
Dacă ai să dai căutare pe net după "scindare de personalitate" - ai să ajungi la o boală psihică gravă (una dintre cele mai grave din Psihiatrie), care începe cu litera "S" și care chiar asta înseamnă: scindarea minții/sufletului.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
Chiar dacă tu nu-l bagi în seamă - te bagă el în seamă.
E ca în cazul unei infecții cu COVID: chiar dacă tu nu vrei să bagi în seamă virusul, te bagă el în seamă și te infectează.

Deci aici, ca și în cazul COVID, e o problemă de Sănătate Publică: gândește-te că cineva de bună credință întră pe forumul Scientia ca să mai afle și el câte ceva despre Știință și dă peste postările lui Calahan - dar neavând discernământul necesar pentru a înțelege toxicitatea ideilor lui Calahan - se infectează cu aceste idei otrăvitoare.
Deci exact cum orice bolnav de COVID trebuia izolat (chiar și cu forța) ca să nu-i infecteze și pe alții - la fel cred că și Calahan trebuie izolat prin a nu i se mai permite să-și posteze toate dejecțiile intelectuale - așa cum o face deja de 16 ani. Și oricum nu spune nimic nou - doar repetă papagalicește aceleași inepții.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
Revenind acum la acea boală psihică gravă care începe cu litera "S" și care înseamnă scindarea minții/sufletului, are (printre altele) 2 caracteristici principale:
a) dezorganizarea limbajului și gândirii
b) halucinații - adică negarea Realităţii și credința în niște realități inexistente.

Ambele simptome le-am identificat în cazul lui Calahan - deci dacă aș fi psihiatru i-aș pune destul de ușor lui Calahan diagnosticul de "S".

Și asta nu o spun cu răutate - ci este doar o constatare a Realităţii urmată de verbalizarea Realităţii constatate.

Deci la fel cum pe un om bolnav de TBC îl îndrumi către un Spital de boli infecțioase fără ca prin asta să-i aduci vreo jignire sau să fii rău - ba chiar din contră, dorindu-i Binele - la fel, nu cred că-i aduc vreo jignire lui Calahan dacă-l îndrum către un cabinet de Psihiatrie.
Și la fel ca în cazul bolnavului de TBC - asta e și o chestiune de Sănătate Publică.

Iar după ce se va vindeca - va putea să facă oricât de multe postări.

Deci izolarea lui Calahan este benefică în primul rând pentru cei cu "imunitatea intelectuală scăzută" - nu neapărat pentru mine.

Și în postările următoare o să și argumentez cele 2 simptome identificate în cazul lui Calahan.

Marcel Zăvoiu

Atanasu,
În primul rând, chiar faptul că-și asumă 4 personalități diferite în același timp - te duce chiar la denumirea acelei boli psihice grave care începe cu litera "S".

Apoi, toată vorbăria lui dezorganizată te duce - urcând în amonte pe lanțul cauzal - la o gândire dezorganizată - deoarece, după cum am mai spus deja de mai multe ori, limbajul este în legătură cu gândirea.

Acum, iată și (doar) câteva exemple de limbaj/gândire dezorganizată:

Faptul că nu-ți răspunde NICIODATĂ la NICIO ÎNTREBARE INCOMODĂ - este un exemplu de gândire dezorganizată.
Iar asta pentru că - în mintea lui - aceste întrebări sunt răutăcioase și sunt puse de oameni răi și invidioși care vor să-i demoleze teoria lui revoluționară - și tocmai de aceea nu merită să le răspundă.

Iar aici dăm și peste celălalt simptom: Calahan trăiește într-o halucinație auto-creată în care el este un mare savant neînțeles și care este "singur împotriva tuturor" - și mai ales împotriva oamenilor răi și invidioși pe "teoria lui măreață" - și care vor să-i demoleze teoria din invidie și răutate punându-i diverse întrebări răutăcioase - la nivelul cărora el nu se poate coborâ dându-le un răspuns.