Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

mr49r

Creat de mr49r, Decembrie 28, 2011, 01:09:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr49r

Salut.Sunt mr49r.

Imi place fizica.Defapt setea de cunostinta imi impune clar sa iubesc fizica/chimia si uneori matematica.Am format foarte multe sinapse aici pe site.Articole scrise ok cu un nivel usor de intelegere..Acest mod de a afla lucruri noi este cu mult peste modul de predare la scoala(unde de multe ori nu intelegi notiuni fundamentale)Alta chestie care m-a impresionat este simplitatea si modul relaxant de a naviga pe site.
Altceva despre mine , sunt un om caruia ii place sa experimenteze tot ce are in minte..si in incercarea de a crea un perpetuum mobile.Cand zic perpetuum mobile ma refer mai mult la o sursa de energie cu potential mare.

HarapAlb


Electron

Bine ai venit!

Citat din: mr49r din Decembrie 28, 2011, 01:09:30 AM
[...]si in incercarea de a crea un perpetuum mobile.Cand zic perpetuum mobile ma refer mai mult la o sursa de energie cu potential mare.
Aici este un forum dedicat stiintei, ca atare se recomanda folosirea riguroasa a termenilor si evitarea abuzurilor de limbaj. Daca ceea ce doresti sa creezi nu este un perpetuum mobile, atunci nu-l numi asa. Daca in schimb doresti sa creezi un perpetuum mobile, atunci succes si sa ne tii la curent cu realizarile tale.

e-
Don't believe everything you think.

ariel55

Ia zi voinicule, la ce te-ai gandit?  ;D
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

Sieglind