Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silvianlica

Va prezentam o inventie romaneasca care foloseste forta gravitationala cu randament maxim in producerea lucrului mecanic utilizat la producerea energiei electrice; www.turbinagravitationala.ro.
Asteptam sa ne contacteze specialistii in domeniile fizica-mecanica si energetica pentru a forma echipa de pregatire a inventiei in societate.

Cautam sa formam o echipa (pentru pregatirea implementarii inventiei in societate) de proaspeti absolventi sau/si profesori pensionari ai facultatilor  de Fizica-Mecanica si Energetica,.
Inventia utilizeaza  turbine gravitationale (complet noi in tehnica si care nu au nimic in comun cu cele existente), precum si multiplicatoare de  foarte mari demensiuni care vor dezvolta de la 4 rotatii /minut la axul turbinei, la circa 3000 rotatii/minut-la mai multe axuri necesare generatoarelor disponibile.
Va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:
1.Analizati in detaliu descrierea inventiei.
2.Verificati corectitudinea formulelor si a calculelor.
3.Transmiteti-ne comentariile dvs. argumentate referitoare la inventie(prin formularul de contact)
4.Veti primi spre analiza proiectul preliminar pentru intelegerea mai detaliata a inventiei.
5.Transmiteti-ne comentariile dvs ref. la proiectul preliminar.
6.Dupa studierea  atenta a comentariilor dvs. argumentate persoanele care aduc cele mai complete si corecte comentarii la materialele analizate, vor fi acceptate in echipa de pregatire a  implementarii inventiei in societate cu participarea la beneficii extraordinare.
Nota: doar doua persoane vor fi si salarizate (un specialist in fizica mecanica si un specialist in energetica), restul persoanelor care s-au implicat in proiect vor face parte din echipa doar daca doresc sa desfasoare activitati in regim de voluntariat pana la obtinerea beneficiilor din aplicarea inventiei.

Sarcinile echipei de pregatire  a implementarii inventiei:
-  NU va realiza proiectul final de fabricatie si NU va realiza macheta sau prototipul (aceasta sarcina revine firmelor coordonatoare a unei zone continent)
-  Va executa (coordona) activitatea de proiectare (schite) pe computer:
-  Va coordona (executa) activitatea de realizare a prototipului virtual;
-  Va reprezenta firma dpdv tehnic.
Va realiza orice este necesar pentru implementarea inventiei in societate la nivel mondial.

www.turbinagravitationala.ro

Mishulanu

Folosirea unui camp gravitational invariabil in timp pentru a genera energie cred ca este fizic imposibila si incalca principiul conservarii energiei. Din ce am citit pe site, turbina vrea sa tranforme energia potentiala gravitationala in energie cinetica. La o prima vedere a designului, cand bila ajunge la altitudinea minima, pentru a fi urcata trebuie consumata energie, egala cu energia potentiala pe care o va avea bila plus energia pierduta prin frecare. Adica intotdeauna se va consuma mai multa energie pentru a urca bilele decat energia potentiala rezultata. Nu vad de unde ar putea iesi castigul net de energie.

Electron

Citat din: silvianlica din Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM
Va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:
1.Analizati in detaliu descrierea inventiei.
2.Verificati corectitudinea formulelor si a calculelor.
3.Transmiteti-ne comentariile dvs. argumentate referitoare la inventie(prin formularul de contact)
4.Veti primi spre analiza proiectul preliminar pentru intelegerea mai detaliata a inventiei.
5.Transmiteti-ne comentariile dvs ref. la proiectul preliminar.
Sunteti dispus sa raspundeti la intrebari legate de aceasta inventie pe acest forum? Eu am parcurs etapa 1 si as avea niste intrebari.

e-
Don't believe everything you think.

RaduH

#3
Respectele mele pentru prezentarea grafica.
In rest trebuie sa subscriu ca nu se prea poate pentru ca la ridicarea "tijelor" alea sau ce sunt o sa se consume mai mult decat se obtine prin parghia care sa roteasca cu orice impulsor. Cum se gandesc sa ridice chestiile alea ? Oare nu cu aer comprimat ?
CitatNU va realiza proiectul final de fabricatie si NU va realiza macheta sau prototipul (aceasta sarcina revine firmelor coordonatoare a unei zone continent)
-  Va executa (coordona) activitatea de proiectare (schite) pe computer:
-  Va coordona (executa) activitatea de realizare a prototipului virtual;
Ce fel de programe de simulare modelare vor utiliza ?

Oricum nu cred ca topicul e la sectiunea potrivita.

marius_vfp

domnule silvian ati cam umplut mai toate forumurile cu mizeria asta de inventzie , chiar credeti ca veti prinde fraieri care sa cotizeze , mai bine ati intinde mana la coltul strazii ca ati fi mai castigat .cat despre subiect traznaia  expusa nu va putea functiona in veci . ::)

Stellar

Intr-adevar e cam greu de crezut ca ar putea functiona...

ioan

Pentru bunastarea tuturor popularizati inventia mileniului III.     
      Specialistii din orice domeniu care se implica si gaseste investitor, dupa verificarea teoriei si-a calculelor aferente inventiei, poate castiga mai mult decat la orce alta afacere.

     Afacerea mileniului III este inventia mileniului III. Orice investitor are toate datele necesare ptr. realizarea unei turbine gravitationale, conf. inv. si fig. 1. Contractul de cesiune este partial la materialul pentru INVESTITORI. Inventia este noutate si in locul materialelor bibliografice trebuie analizate: descriere.ro (pag. nr: 1-2-3-4-6-7-8-9-22-23 si 24), turbina gravitationala mixta, schite etc. toate sunt postate pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / citez din inventie: M = 470400000N*1.3m = 611520000Nm; n = 3000 rot/min;  P= (M*n) : 9550 = (611520000*3000) : 9550 = 192100523 = 192100kw ;  P = ~192MW, castig continuu aproape gratuit.
     Orice INVESTITOR, daca se implica castiga mai mult decat la orce alta afacere. Orice om cu studii medii poate verifica prefata la *Turbina gravitationala mixta* Date pt calcule: Una rot/min; Dt = 14m ;  h = 10,5m; Raza = 3m ;Viteza de rot. ~1,5m/sec; g = 9,8m/sec² ; Una gr. = 8000kg; Castig minim: Gr. la urcare = 823200J in jumatate de ciclu. L=mgh; 6*8000*9.8*10.5 = 4939200J; 4939200J – 823200J = 4116000j; ~4116kw; ~4MW; ~500%; Atentie! CASTIG GRATUIT deoarece turbina se autoalimenteaza in timpul functionarii. Calculele anterioare nu include si forta parghiilor. Demonstratia grafica si calculele se poate accesa pe site-ul mentionat mai sus. Mail: sabauioan1@yahoo.com ; nr tel 0736944965. Cu stima, I.Sabau

Electron

Pentru cei interesati, iata ce gasim pe site-ul care prezinta "inventia mileniului III":

http://turbinagravitationala.ro/demonstratii

CitatTurbina gravitationala a fost analizata de catre firma SC. Blue Spark Systems SRL – specializata in automatizari industriale -cercetare, proiectare si executie- si din pacate, in urma unei demonstratii si a unui calcul, acesta nu poate produce mai mult decat consuma.
(subliniere adaugata)

[fisier cu demonstratia]

Intrebare pentru utilizatorul "ioan": Ce anume din demonstratie considerati e gresit, astfel incat sa continuati sa va propavaduiti pseudo-stiinta in acest fel? Sau e doar o incercare de a scoate bani (investitii [sic]) de la fraieri?


e-
Don't believe everything you think.

virgil 48

 De cati ani a umplut internetul cu aceasta gluma, autorul avea timp sa construiasca
o turbina mica in garaj si sa ne arate si noua ca aprinde un bec de lanterna. Pretinde
ca a facut-o? Eu stiam ca autorul este un politician, asa ca se explica. Tariel
Kapanadze macar s-a filmat aprinzand niste becuri.

ioan

Dovada celor afirmate este postata pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / mentionat mai sus la postarea anterioara, va recomand sa-ncercati sa analizati structura de rezistenta a inventiei realizata din trei notiuni absolut noi în fizică: excentricitate permanenta, lucru mecanic multiplu si parghii de ordin 0,  In prezenta citez doar cateva fragmente din PREFATA de la turbina gravitationala mixta, daca n-o-ntelegeti un telefon si se rezolva. Citez:  "De ~20 de ani este descoperit *Perpetuum Mobile Autoalimentat* cu castig de energie exponentiala, gratuita, care are structura de rezistenta trei lucrari stiintifice absolut noi in fizica, sustinute de inventator si cu calculele de mai jos, infirmate de OSIM numai cu vorbe goale nefundate."  "Toate turbinele gravitationale sunt *perpetuum mobile autoalimentate* pentru ca folosesc in timpul functionarii pentru ridicarea greutatilor energie electrica din productia proprie de la 0,001% pana la 3%."  "Calcule realizate cu formula L = mgh la punctele materiale care urca si coboara pe circumferinta este aproximativ 15% din energia potentiala a celor 7.5 greutati. Energie potentiala ramasa (neconsumata) de aproximativ 85% de la cele 7.5 greutati este primita de la arboreale turbinei gravitationale mixte care roteste in faza a doua multiplicatorul de turatie care in ultima faza actioneaza doua generatoare care produce EXPONENTIAL mai multa energie electrica decat consuma."  "Calculele se pot verifica de orice om cu studii medii. Calculele inventatorului dovedesc cele afirmate mai sus, cu formulele: L=mgh pentru ridicarea greutatilor si F1*b1=F2*b2 pentru cele 8 parghii de ordin 0, caci celelalte legi ale fizicii sunt contrare legii parghiilor."  Calculele sunt redactate in PREFATA. Cine poate sa infirme calculele inventatorului (dar nu cu vorbe infantile).

ariel55

#10
Argumentele stiintifice ale acestei minunate inventii , din pacate , respinsa la OSIM:
Citat" *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.

             Ioan Sabau, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul unui cerc. Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legea I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*.  

               Structura de rezistenta si inventia au fost realizate in 22 de ani, din anul 1970 pana in anul 1993. In acelasi an a fost inregistrata inventia la OSIM, cu nr. 443 din 29.03.1993.
"
O astfel de inventie revolutionara, ce foloseste adunarea, scaderea si chiar inmultirea in demonstratii, o certa dovada a, ajutorului nepretuit al Domnului, era normal sa fie respinsa de ateii aceea de la OSIM. Insusi Johannes Kepler sta la baza inventiei si, asa cum stiu toti autodidactii, poate fi invocat, cand este vorba de excentricitati.

Sa stiti ca OSIM este recunoscut in lumea inventatorilor ca mare refuzator de inventii iluminate.Iata un exemplu deja discutat si pe acest forum ,o macheta functionala(care a fost insotita de cererea de brevet, respinsa  >:(

Asa ca, orice este posibil ....Pregatiti-va de ce este mai rau cu baietii aceia.

Domnule Sabau, dupa 22 de ani de studiu intensiv si descoperirea unor noi legi ale fizicii, cum ar fi:
CitatExcentricitatea permanenta (greutatea excentrica) conform inventie si fig. 1, se poate calcula numai si numai cu urmatoarele formule caci celelalte legi ale fizicii sunt contrare legi parghiei.
F1 x b1 = F2 x b2 ;   F = x(G x L);  F = ~ (G x L) : x;  Lmm min. = {Cmg – (Umg : 2)} x h;   Lmm = x(6mgh)  si    Lmm max. = x(Cmgh – Umgh*) + y(Smgh**)

Si:

CitatStructura de rezistenta a inventiei, fi-va dovedita si se poate atesta dupa realizarea unei machete functionale sau dupa implementarea inventiei, chiar daca nu sau finalizat disputele dintre oamenii de stiinta. Daca nu se implementeaza inventia numai comunitatea stiintifica decide atestarea lucrarilor.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0736944965 /  only in Romanian
e-mail: sabauioan1@yahoo.com
cu stimă, Ioan Sabău.
Ati ramas un democrat, in asteptarea finalizarii disputelor dintre oamenii de stiinta. Felicitari!
Am o singura intrebare....cine va realiza macheta functionala?
In rest , iata un roman verde dl. Ioan Sabau, care dezvaluie umanitatii, solutia viitorului.Pacat ca, istoria, ne demonstreaza ca omenirea ramane in continuare nerecunoscatoare...si ignoranta.

P.S. Un alt exemplu de ingeniozitate populara romaneasca, complet ignorat de lumea stiintifica, a fost si "caratul soarelui cu polobocul in casa".Cate beneficii am fi avut! Lumina, caldura, ehe!Lume nerecunoscatoare , cum ziceam  :-\
P.P.S. Propun, pentru a evita astfel de respingeri criminale de brevete revolutionare (avand in vedere, cantitatea, din ce in ce mai mare de inventatori autodidacti din Romania respinsi spre brevetare in ultima perioada de timp), infiintarea Asociatiei Inventatorilor Autodidacti din Romania A.I.A.R, organism neguvernamental, care sa lupte impotriva acestor machiavelisme..
Poate ar fi o utila, initierea unei sectiuni AIAR in forum, in care diversi inventatori sa isi expuna ideile si astfel sa ajutam la un schimb de experienta intre cei cu o pasiune comuna - brevetarea OSIM.
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

Sieglind

Habar nu aveţi!

Cei mai naşpa sunt ăia care intră în creier urcând pe ţeava de la calorifer şi fură ideile! Şi-s mână în mână (cu care se şi caţără) cu ăia de la OSIM!  8)

ariel55

#12
Iata un fericit exemplu de romani verzi care nu se lasa:

http://www.realitatea.net/megastory-cum-facura-oltenii-ozn-uri-in-batatura-video-reportaj_865366_video_1174327.html#galerie

Trebuie avuta mare grija, cu dezvaluirile facute de inventator in spatiul public, asupra detaliilor inventiei, asa cum si specialistii olteni atrag atentia. Se fura ceva de groaza in zilele noastre!.... >:(

Inventatori, evitati: Forumurile , Presa, Televiziunile!

противник слушайте!

Alti inventatori romani, aflati in lipsa de sponsorizari.... :'(
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

ioan

Raspunsul inventatorului: Firma SC. Blue Spark Systems SRL a realizat calcule GRESITE inventiei din INCOMPETENTA sau intentionat cu REA-VOINTA. Dovada celor afirmate de autor este postata pe site-ul http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / mentionat mai sus la postarea anterioara, va recomand sa-ncercati sa analizati structura de rezistenta a inventiei realizata din trei notiuni absolut noi în fizică: excentricitate permanenta, lucru mecanic multiplu, parghii de ordin 0 si cel putin PREFATA de la turbina gravitationala mixta. Daca n-ntelegeti lucrarile stiintifice sau calculele un telefon se rezolva cu meditatii gratuite... Citez cateva fragmente din teoria materialelor mentionate: "Inventia mileniului III nu exista fara structura de rezistenta a inventiei. Toate turbinele gravitationale sunt *perpetuum mobile autoalimentate* datorita structurii de rezistenta."  "Cele opt parghii de ordin 0 produce lucru mecanic multiplu. Lucru mecanic multiplu realizeaza excentricitatea permanenta si toate trei impreuna produce EXPONENTIAL mai multa energie conventionsala decat consuma."  "Calcule realizate cu formula L = mgh la punctele materiale care urca si coboara pe circumferinta este aproximativ 15% din energia potentiala a celor 7.5 greutati. Energie potentiala ramasa (neconsumata) de aproximativ 85% de la cele 7.5 greutati este primita de la arboreale turbinei gravitationale mixte care roteste in faza a doua multiplicatorul de turatie care in ultima faza actioneaza doua generatoare care produce EXPONENTIAL mai multa energie electrica decat consuma."  "Calculele se pot verifica de orice om cu studii medii. Calculele inventatorului dovedesc cele afirmate mai sus, cu formulele: L=mgh pentru ridicarea greutatilor si F1*b1=F2*b2 pentru cele 8 parghii de ordin 0. Calculele sunt redactate in PREFATA turbinei gravitationale mixte. Calculele facute de unii pseudospecialisti sunt NEADECVATE inventiei. Cine poate sa infirme calculele inventatorului potrivite inventiei, s-o faca... (dar nu cu vorbe infantile).

ioan

Raspunsul inventatorului si ptr pseudospecialistii de la firma SC. Blue Spark Systems SRL care a realizat o teorie si calcule neadecvate inventiei mileniului III, din urmatoarele motivatii:
1 –unii dintre licentiati dupa terminarea studiilor de specialitate din domeniul lor de activitate nu-si continua completarea cunostiintelor cu noutatile din domeniu, astfel uita o parte si din ceea ce a invatat. Acesti oameni slab pregatiti profesional nu invata nici noutatile din alte domenii de activitate, dar isi dau cu parerea si in lucrarile stiintifice care nu le inteleg ca cei de la firma SC. Blue Spark Systems SRL.. Si gresesc.   
2 –nu au inteles structura de rezistenta a inventiei realizata din trei notiuni absolut noi în fizică: excentricitate permanenta, lucru mecanic multiplu, parghii de ordin 0.   
3 –nu au inteles demonstratia grafica privind cele 7,5 puncte materiale care coboara continuu conf. inv. si fig. 1, aceasta demonstratia grafica este inclusa si in PREFATA turbinei gravitationale mixte.   
4 –au calculat gresit urcarea si coborarea greutatilor deoarece trebuia sa calculeze 7,5 puncte materiale care coboara continuu conf. inv. si fig. 1.   
5 –au calculat (gresit) numai aproximativ 15% din energia potentiala a celor 7.5 greutati.   
6 –nu au calculat circa 85% din energia potentiala a celor 7.5 greutati necesara  pentru franarea continua (ptr a mentine 1,1m/s) cu castig de energie electrica cu ajutorul unui multiplicator si a celor doua generatoare conf. inv. si fig. 1.    7 –etc. Cu stima, Ioan sabau, pensionar.