Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Dooms Day...Apocalipsa....Fantezie sau ...?!?!

Creat de tatule_m, Noiembrie 21, 2007, 11:11:59 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tatule_m


Electron

Don't believe everything you think.

Adi

Fantezie ... intre timp vom face tot mai grea viata pe Terra cu poluarea noastra si poate un accident nuclear sau biologic chiar va avea loc ...
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Electron

Adi, tu ce sens ai dat termenului "apocalipsa" ?

e-
Don't believe everything you think.

Adi

Apocalipsa = sfarsitul vietii (sau a unei mari parti a ei) pe Terra prin o decizie divina manifestata prin o mare explozie, sau boala, sau razboaie, etc.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Electron

Daca aceasta e definitia, atunci ori intrebarea e gresit formulata, ori e doar pentru credinciosii in divinitati.

As vrea sa vad un ateist (sau in general un sceptic sau un agnostic) care sa creada in "Apocalipsa" asa cum ai definit-o.
Pentru credinciosii in (existenta) interventiei divine pe Pamant, problema se poate pune, pentru ca unii pot crede intr-o divinitate benevola, pe cand altii in una razbunatoare.

Eu ca sceptic nu pot contribui la aceasta discutie...

e-
Don't believe everything you think.

Adi

De acord, electron, daca nu crezi in divinitate nu poti crede ca divinitatea face ceva (aici, sa sfarseasca lumea). Si eu sunt sceptic, tot ca tine ...
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

tatule_m


tatule_m

sceptic=persoana care nu are incredere in nimic, care se indoieste de toate
ateu=persoana care neaga existenta oricarei divinitatzi
Ca si ateu nu ai avea de ce sa participi la aceasta discutie, dar ca si sceptic cred ca ai toate motivele....sa participi....

tatule_m

cum de Maya, Malachy, Nostradamus si Biblia duc la aceeasi concluzie?.....

goghi

adevarul ca sunt multe similaritati intre ele.... dar..... poti spune ca tu crezi ca viata noastra este coordonata de o fiinta superioara?

tatule_m

pai cine spune ca nu....demonstreaza....sau demontrati....nu zic nici ca da nici ca nu....

tatule_m

cum de Maya a ajuns la data de 21 dec 2012 ( intamplare sau nu )....au reusit sa identifice un fenomen care se petrece odata la 26 000 de ani....Malachy a reusit sa identifice pe cei 111 ultimi Papi de la Roma, iar "Gloria of the Olive" (numele lui Benedict) este penultimul, dupa care urmeaza Petru Romanul ultimul....Nostradamus in ultimile pagini descoperite acum un an ajunge "din intamplare" tot la data de 21 dec 2012...

goghi

se poate prin o buna observatie a astrelor, o serie de calcule.... dar nostradamus e atat de absurda ipoteza sa se fi inspirat din o serie de scrieri antice?

tatule_m