Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Blog

Creat de pcatalin100, Ianuarie 08, 2009, 03:06:10 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce parere aveti?

super
2 (40%)
mai trebuie lucrat
3 (60%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

pcatalin100

Salut pentru toti . Vreau si eu sa va aflu parerea in legatura cu http://www.orasulsibiu2009.blogspot.com/ si daca puteti spune parerea si pe blog ar fi excelent . multumesc . o zi buna

Electron

pcatalin100, ce legatura ai tu cu acest blog?

e-
Don't believe everything you think.

pcatalin100

ii blogul meu si vreau sa vad si eu parerile voastre , pentru ca sunt incepator si vreau sa invat cum si ce trebuie modificat la el .

Electron

Ok. Este un blog dedicat stiintei?

Acest forum, ca si portalul StiintaAzi.ro din care face parte, este dedicat popularizarii stiintei. E posibil deci ca participantii la aceste discutii, sa fie oarecum orientati pe aceasta directie, si sa-ti considere blogul neadecvat din acest punct de vedere.

Daca nu ai intentia sa participi cu teme stiintifice (nici aici nici pe blog), eu as recomanda sa mergi sa-ti faci reclama in alta parte.

e-
Don't believe everything you think.

Adi

Salut, subscriu la sugestia lui Electron. De asemenea, noi am realizat foarte multe pentru stiinta, portalul nostru StiintaAzi.ro a ajuns la 6000 de cititori pe saptamana, suntem sursa de stiri pentru ziare nationale la editiile online, avem o echipa formata si, pe scurt, poti invata multe despre bloguit daca te alaturi echipei noastre si contribui cu articole scurte de stiinta si cu traduceri si noi te vom invata tot ce stim. Apoi vei putea folosi aceasta experienta la proiectul tau. Ce zici?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

cristi

e un blog frumos, mie imi place!
autor Fizica povestită,
www.stiinta.club

Adi

Da, si mie imi place cum arata blogul. De ce i-ai pus 2009 in nume? Nu vrei sa reziste blogul si in 2010?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

chimistaanca

interesant..foarte frumos blog ;)  mie mi-ar fi placut poate umpic mai colorat :)

pcatalin100

Am folosit o tema simpla deoarece nu imi plac cele prea mult colorate si cu prea multe chestii , ideea de promovare a blogului a fost de Sibiu-Capitala culturala a Romaniei , blogul este insotit si de un site si o prezentare power point . Ar fi interesant sa pot pune si cateva informatii despre stiinta , daca tot forumul este dedicat ei .

pcatalin100

As fi interesat sa promovez articole despre stiinta si sa invat mai multe despre bloguri .

Adi

Dar Sibiul a fost capitala culturii in 2007, nu? Tu de ce zici la blog 2009?

Pe langa acest forum, avem si siteul StiintaAzi.ro, unde oferim 3-5 stiri de stiinta zilnic, dar si organizam concursuri de eseuri, o revista, prezentari in scoli si asa mai departe. Vrei sa incerci sa scrii si tu niste stiri de stiinta pe care sa le publicam pe site? Este foarte simplu, pur si simplu intelegi o stire si o exprimi pe scurt in cuvintele tale. Deja stiri ale noastre sunt preluate de Antena3.ro, EvZ online, Ziua Online, Cotidianul online, Jurnalul online (dupa cum vezi, diferite trusturi concurente de presa) si avem cam 1000 de cititori pe zi, iar cand presa ne preia, un articol este citit de cateva mii de oameni. Daca te alaturi echipei noastre, vei invata multe si vei stabili si contacte cu presa, vei invata chestii despre gasire de voluntari, de sponsorizari si le vei folosi apoi la proiectele tale pe viitor. E bine sa inveti de la o echipa care merge, precum este StiintaAzi.ro.

Ce zici?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

pcatalin100

da a fost Capitala Culturala in 2007 chiar am pus un articol despre acest eveniment,iar faza cu 2009 ii ca nu aveam alta optiune sa aleg cand mi-am facut blogul.In legatura cu propunerea de a scrie stiri pe site suna bine,deci incerc.

Adi

Catalin, iata instructiunile despre cum se scriu sau se traduc articole. Sper sa poti face unul azi si sa il trimiti apoi la adi@stiintaazi.ro si la mihai@stiintaazi.ro.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

pcatalin100

momentan am putin de invatat pentru ca maine am primul examen . daca o sa termin repede o sa incerc sa fac un articol . ms mult .

Adi

Excelent, te asteptam. Ce studiezi, in ce an?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro