Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

A apărut iPad 2

Creat de Madalin, Martie 04, 2011, 02:50:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Madalin

Şeful Apple a prezentat miercuri seară noua versiune a tabletei iPad. Despre noul gadget, iPad 2, Steve Jobs crede că va fi cel mai vândut produs electronic din 2011.

IPad2 are un procesor dual-core A5 la 1 GHz (de două ori mai ra­pid decât la prima versiune), camere vi­deo pe ambele părţi (opţiune video­chat), mai subţire (8 mm faţă de 13,4 mm), ieşire HDMI pentru redare fi­şi­ere video la rezoluţie 1080p (nevoie de adaptor pentru ecran, la preţ de 39 dolari), husă inteligentă, magnetică "Smart Cover" (la preţuri de 40 şi 70 de dolari), sistem de operare iOS 4.3. Nici o schimbare la rezoluţia ecra­nului (1024x768), nici la durata de viaţă a bateriei, respectiv 10 ore.

În privinţa preţului, cei de la Apple nu au operat nicio modificare, astfel încât cel mai ieftin model iPad 2 de 16 GB cu Wi-Fi costă doar 499 de dolari, iar cel mai scump de 64 de GB cu Wi-Fi şi 3G costă 829 de dolari.

Are acest gadget fani și la noi?

Scientia

Oare preţurile în România sunt la fel? Ori sunt mai mari? Şi cine vinde iPad-ul la noi? E cu dedicaţie, cum a fost la început cu Orange şi iPhone-ul?

mercur

La 2 - 3 luni tot apar gadget-uri din astea. Personal prefer echipamente mai specializate: un calculator suficient de performant acasa, un aparat foto profesional pentru excursii si un cat mai simplu telefon in buzunar (sa ma tina acumulatorul si sa aiba semnal).

Scientia

iPad-ul nu este chiar unul dintre acele gadget-uri care apar la 2-e luni, ba unii spun că este o revoluţie în materie de tehnologie, design şi funcţionalitate.

Probabil că la noi intră direct în zona business, din pricina preţului mare, dar nu e chiar de lepădat. Interesant ar fi să ne spună despre el cineva care a achiziţionat şi folosit un iPad.