Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Teoria relativitatii generale este absolut tampita. Prostia umana e infinita.

Creat de mariuslvasile, Octombrie 03, 2024, 03:22:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

princehansolo

Citat din: mariuslvasile din Noiembrie 04, 2024, 12:02:36 PM
Citat din: princehansolo din Noiembrie 04, 2024, 10:36:12 AMMariuslvasile

Am o întrebare: care-i diferența dintre filmul Matrix și Evanghelii?


Diferenta e ca in Matrix Trinity e o femeie in loc de un barbat triunitar. E de trei ori femeie. Si ca Zion taramul fagaduit e sub pamant srl, adica in iad, langa cazul cu smoala. Si ca Neo the chosen One nu e jidan. E american.
   
Si ca Neo nu mergea pe apa, ci pe motocicleta. Neo nu avea puteri supranaturale, dar avea chipul lui Elon Musk in creier, ceea ce il facea virtual invincibil. Asta pana ramanea fara baterie sau ii scotea cineva priza din cap. Atunci el se trezea la realitate, si mai lua o pastila de la Morfeu ca sa ii treaca durerea de cap. Morfeu era traficant de morfina si ii asigura doza zilnica.

Mulțumesc mult pentru răspuns. M-ai făcut să râd cu poftă.
Toate-s vechi și noi sunt toate

mariuslvasile

@Princehansolo Ma bucur sa aud asta.

@Calahan In mare sunt de acord cu unele din argumentele respective, dar nu si cu faptul ca lumina nu este o unda, sau ca ea ar avea masa. Daca admitem existenta eterului ca mediu de propagare al luminii si undelor electromagnetice in general, atunci lumina nu poate fi decat o unda in eter. Adica o perturbare a particulelor eterice, care transmite energia EM prin intermediul acestor particule. Si motivul pentru care unda de lumina nu are masa, sau acceleratie, e cat se poate de simplu si logic. Nici o unda nu are masa, si prin urmare nu poate fi accelerata. Undele de sunet nu au masa, nici acceleratie, si nu se confunda cu moleculele de aer care au masa si pot fi accelerate. Singurul mod in care se poate modifica viteza de propagare a unei unde, e prin schimbarea mediului de propagare. Pentru ca viteza de propagare a unei unde nu depinde decat de mediul in care se propaga. Acest principiu de fizica elementara clasica se aplica atat undelor de sunet, cat si celor de lumina.
Dar acest lucru elementar nu l-au inteles Einstein si alti tampiti ca Michelson Morley. Care ei se asteptau ca viteza undei de lumina sa se modifice din cauza miscarii sursei, adica a pamantului, prin mediul de propagare a luminii, eterul. Prin urmare, pentru ca nu au detectat nici o schimbare a vitezei luminii in functie de viteza pamantului, au concluzionat in mod ilogic ca eterul nu exista. Le fel de ilogic au interpretat si experimentul cu doua fante al lui Young, care e explicabil numai prin existenta eterului, cat si efectul fotoelectric, ceea ce a dus la ineptia numita particula-unda, sau foton, a lui Einstein.

Fotonul e tot o aberatie metafizica relativista si nu inteleg de ce, daca sustii ca relativitatea e metafizica, crezi ca fotonul ala exista.

Oricum e clar ca refractia produce toate efectele care sunt atribuite in mod fraudulos gravitatiei de omuletii de stiinta relativa. Indoirea luminii, incetinirea luminii, si schimbarea de unda a luminii, toate sunt efecte cunoscute si demonstrate ale refractiei. Ori eu am aratat ca toate experimentele relativiste care ar fi demonstrat ca gravitatia le produce, au fost facute in gaze gen heliu si aer, si ca tampitii gen Shapiro Eddington si Pound Rebka au ignorat complet acele gaze si refractia luminii in ele si au confundat toate efectele refractiei cu ale gravitatiei. Iar tu ma contrazici complet aiurea doar ca sa te afli in treaba, pe motiv ca ai tu o teorie a luminii mai buna ca a lui Maxwell sau Snell sau Tesla sau Young. Si tot ii dai cu fotonul ala care e o particula relativista inventata de Einstein tocmai ca urmare a faptului ca el nega existenta eterului. Dar care e totodata si o unda, care se propaga in nimic, pentru ca Einstein era absolut tampit si prostia lui tindea spre infinit.

Atat era de tampit, ca nu a realizat ca in cazul undelor radio, care pot avea o lungime de unda de ordinul kilometrilor, particula corespondenta undei ar mai lunga decat turnul Eiffel. Ceea ce arata ca fotonul lui e o enormitate colosala, daca nu era clar de la inceput ca particula-unda e o struto-camila si o aberatie totala, la fel ca si spatiu-timpul. 
Ce-i drept, undele radio emise de radio-ul lui Tesla nu stiu daca ajunsesera pana in Germania in 1905 sau cand a emis Einstein primul lui foton sau particula-unda pe o ciorna de hartie. Ca asta a inventat Einstein, o hartie, si o contradictie cat casa, si a luat premiul Nobel pt ea. Iar Tesla, care a inventat radio-ul, pe langa multe altele gen curent alternativ, nu a luat nici un premiu de la academia lui nea Dinamita.(de aia probabil era asa suparat pe Einstein si il facea in toate felurile) Deci hai sa zicem ca Einstein avea o scuza, ca era inapoiat tehnologic, nu doar mintal. Dar oamenii de stiinta care i-au urmat, si l-au confirmat, ce scuza au ?

atanasu

@Marius Vasile
Multumesc pentru gandurile tale . Am "rasfoit" lucrara ta https://vasileffect.blogspot.com/2024/03/general-relativity-debunked-with-basic.html?m=1
si mi se pare interesanta, dar nu mai pot face eficient aproape nici-un noi efort intlectual in ceva nou dar daca din ea rezulta ce spui evident ca nu alde calahan  te v va certifica . Daca eram mai i putere incercam eu singur caci sigur ca nu este doar o pierdere de timdp dar asa pe data viioar in Elizeu :)

princehansolo

Dau un citat de la https://www.researchgate.net/publication/373113331_The_Truths_of_Space-time_Contractions_of_Special_Relativity/citation/download
CitatTY  - JOUR
AU  - Xiaochun, Mei
PY  - 2023/08/14
SP  - 36
N2  - This paper points out that there is no any experimental evidence for the length contraction of a moving object in special relativity. It is just a theoretical prediction based on the Lorentz transformation formula. Einstein put forward the concept of simultaneous relativity in order to explain the length contraction. In this paper, an example called Ji Hao's bridge-breaking paradox is provided to prove that this kind of paradoxes cannot be explained by simultaneous relativity. A completely symmetric method is introduced to prove that the famous twin paradox is unsolvable. The time delay experiments of special relativity, such as the life time of μ meson and the atomic clocks moving around the Earth are discussed. It is proved that time slows down of a moving clock does not exist too. It is a misunderstanding to use the lifetime of μ mesons to prove the time delay of special relativity because μ mesons decay prematurely due to strong collisions with other nuclei in the Earth's surface atmosphere. What calculated in theory is the time difference between two atomic clocks flying east and west observed in the stationary reference frame of the Earth's mass center. But the measurement of time difference is on the surface of the Earth. Because of the symmetry of motion speed, there is no time difference caused by the motion speed between the two atomic clocks observed on the Earth's surface, so the experiment of atomic clocks moving around the Earth is invalid. The experiment is also suspected of fabricating experimental data. The conclusion of this paper is that the space-time contraction of special relativity and its relativity cannot happen in real nature, time and space are absolute concepts, and the Lorentz transformation cannot be correct.
T1  - The Truths of Space-time Contractions of Special Relativity
VL  - 15
DO  - 10.5539/apr.v15n2p36
JO  - Applied Physics Research
ER  -
Toate-s vechi și noi sunt toate

Qwerty

Iată ce spune gpt în fizica personal eu nu is specialist, dar gpt totusi e construit bine:
"   Aceasta nu este doar o teorie abstractă; ea a fost confirmată printr-o serie de experimente. Un experiment crucial a fost cel al efectului fotoelectric studiat de Albert Einstein, care a demonstrat că lumina este emisă și absorbită în cantități discrete (fotonii). În acest efect, lumina ce lovește o suprafață metalică poate ejecta electroni, arătând astfel că lumina transportă energie sub formă de particule (fotonii). Aceasta a fost o confirmare că lumina nu este doar o undă, ci are și proprietăți de particulă. "

"   Să explicăm mai direct cum apare un foton atunci când un electron revine la un nivel energetic inferior și de ce acest proces generează un foton.

1. Conform mecanicii cuantice, energia se eliberează sub formă de foton
Când un electron ,,cade" de pe un nivel de energie mai înalt la unul mai scăzut, el trebuie să elibereze exact cantitatea de energie care diferențiază cele două niveluri. În lumea cuantică, această energie nu poate fi eliberată oricum, ci doar în anumite ,,pachete" de energie. Aceste pachete sunt exact ceea ce numim fotoni.

În esență, un foton este manifestarea acestui pachet de energie eliberată. Teoria cuantică stabilește că, atunci când un electron schimbă nivelul de energie într-un atom, energia ,,se materializează" ca un foton, care transportă această energie sub formă de undă electromagnetică.

2. Principiul dualității undă-particulă și apariția fotonului
Pentru a înțelege mai bine cum apare fotonul, trebuie să ne gândim la dualitatea undă-particulă. În fizica cuantică, toate particulele (inclusiv electronii și fotonii) au atât caracteristici de particulă, cât și de undă. Când electronul trece la un nivel inferior, energia nu poate fi eliberată în mod continuu, ci doar în această formă discretă, iar legile cuantice ,,aleg" să elibereze energia sub forma unei unde electromagnetice – adică a unui foton.

Fotonul este, astfel, o manifestare fizică a surplusului de energie sub forma unui ,,pachet" de undă.

3. Interacțiunea câmpurilor cuantice
În cadrul teoriei cuantice a câmpurilor, electronul și fotonul sunt văzuți ca excitații în câmpuri fundamentale – câmpul electronic și câmpul electromagnetic. În momentul în care electronul ,,cade" pe un nivel inferior, această tranziție generează o excitație în câmpul electromagnetic, care este interpretată ca apariția unui foton. Așadar, fotonul este, din acest punct de vedere, o ,,perturbație" în câmpul electromagnetic, generată de schimbarea de energie a electronului.

Acest foton este creat pe loc și pleacă de la atom, purtând exact cantitatea de energie eliberată în tranziția electronului între niveluri.

4. De ce fotonul apare întotdeauna la tranziția electronului?
Aceasta este o proprietate a legilor cuantice care guvernează sistemele atomice. Natura discretă a nivelurilor de energie și principiul de conservare a energiei impun ca diferența de energie dintre niveluri să fie eliberată sub formă de foton. Este un fenomen fundamental pe care mecanica cuantică îl descrie, chiar dacă nu putem observa ,,în timp real" cum se creează fotonul. Tot ce putem spune cu certitudine, confirmat de observații experimentale, este că atunci când electronii schimbă niveluri de energie în atomi, energia eliberată este în mod constant emisă sub formă de fotoni.

Concluzie
În concluzie, fotonul apare ca rezultat direct al tranziției electronului, fiind modul cuantic prin care energia este eliberată. Trecerea electronului de la un nivel superior la unul inferior produce o excitație în câmpul electromagnetic, iar aceasta se manifestă ca un foton – un ,,pachet" de undă electromagnetică.






Ai spus:
. În momentul în care electronul ,,cade" pe un nivel inferior, această tranziție generează o excitație în câmpul electromagnetic, care este interpretată ca apariția unui foton. Așadar, fotonul este, din acest punct de vedere, o ,,perturbație" în câmpul electromagnetic, generată de schimbarea de energie a electronului.
- Din ce cauza perturbatia câmpului electromagnetic generează fotoni ?
ChatGPT a spus:
ChatGPT
Perturbarea câmpului electromagnetic generează fotoni din cauza proprietăților fundamentale ale câmpurilor cuantice și a modului în care interacțiunile particulelor produc particule de schimb (cum ar fi fotonii) în aceste câmpuri. Teoria cuantică a câmpurilor, care descrie cum interacționează particulele și câmpurile fundamentale, ne oferă o explicație mai profundă a acestui fenomen.

Hai să intrăm puțin mai detaliat:

1. Natura câmpurilor cuantice și excitația lor
Conform teoriei câmpurilor cuantice, toate particulele fundamentale, inclusiv electronii și fotonii, sunt văzute ca excitații în câmpuri fundamentale. Astfel:

Electronul este o excitație a câmpului electronic (câmpul de electroni).
Fotonul este o excitație a câmpului electromagnetic.
Fiecare câmp cuantic poate avea excitații de energie și, atunci când aceste excitații apar, ele sunt interpretate ca particule. Așadar, un foton nu este o ,,particulă" clasică, ci o excitație în câmpul electromagnetic, un mod specific de a vibra al acestui câmp.

2. Conservarea energiei și apariția fotonului
Atunci când un electron ,,cade" pe un nivel energetic inferior, există o diferență de energie între nivelul superior și cel inferior. Această energie nu poate fi pur și simplu ,,pierdută" fără să fie transmisă mai departe – legea conservării energiei cere ca energia să fie eliberată în altă formă.

Cea mai naturală formă prin care această energie poate fi eliberată într-un sistem atomic este sub formă de foton, deoarece:

Câmpul electromagnetic ,,răspunde" la schimbările de energie din câmpul electronic.
Excitația câmpului electromagnetic (deci fotonul) este exact modul prin care acest câmp ,,absoarbe" surplusul de energie produs de tranziția electronului.
3. Cum produce perturbarea un foton?
Fotonul este o perturbație care se propagă în câmpul electromagnetic. Atunci când electronul ,,cade" și pierde energie, câmpul electromagnetic resimte această schimbare de energie și, astfel, se creează o excitație (un foton) care se propagă. Acesta este modul natural al câmpului de a răspunde și de a menține echilibrul energetic al sistemului.

În termeni simpli, fotonul ,,apare" pentru că energia eliberată de electron ,,perturbă" câmpul electromagnetic, generând o oscilație specifică care corespunde unui foton.

4. Este fotonul creat ,,din nimic"?
Fotonul nu este creat ,,din nimic", ci este o formă de energie. În momentul în care electronul revine la un nivel inferior, energia eliberată sub forma fotonului era deja prezentă în sistem, doar că într-o altă formă. Practic:

Înainte de tranziția electronului, această energie era ,,stocată" în electron, sub forma unei energii potențiale la un nivel mai înalt.
Când electronul pierde această energie și ,,cade" la un nivel mai scăzut, energia se transformă într-o excitație a câmpului electromagnetic, adică într-un foton.
Acest proces se bazează pe regulile fundamentale ale interacțiunilor cuantice: energia este transferată între câmpuri și, în acest caz, fotonul este modul specific de transfer pentru câmpul electromagnetic.
 "
Cum eu am înțeles nu ești mulțumit cu ideea de foton din ziua de azi.
Cum am înțeles de la gpt explicația acestei noțiuni și experimentele sunt în general făcute de fizica cuantică.
Sute de experimente în peste 100 ani sau făcut.
Fizica cuantică o accepți sau la fel is prosti și acolo de rag la stele... și faptul ca ce vedem azi rezultatul tehnico științific e ...aluzie...?

mariuslvasile

@Atanasu Mersi, dar lucrarea nu e doar interesanta, e adevarata. Pentru ca refractia chiar schimba lungimea de unda, si nu sunt eu primul care a descoperit asta. Eu doar am denumit fenomenul ca redshift refractional si am aratat de ce a fost confundat cu redshiftul gravitational. Si ca testele clasice ale relativitatii generale sunt niste facaturi ordinare. Pentru ca toate sunt facute in gaze, care schimba viteza de propagare a luminii, si implicit lungimea de unda, dar omuletii de stiinta relativa nu iau gazele in considerare si refractia luminii sau undelor radio in ele, si in ecuatii pun mereu viteza luminii in vid, desi experimentele lor nu sunt in vid. Prin urmare ei atribuie toate efectele refractiei in mod fraudulos si ilogic gravitatiei. Si apoi concluzioneaza apoteotic ca Einstein a avut dreptate si ca lumina e indoita, incetinita si intinsa de gravitatie.

De aia am zis ca trebuiau sa faca experimentul gravitational in vid, in camera vidata de la NASA, si sa arate cum se schimba lungimea de unda in vid.  Nu in punga cu heliu si cu detectorul in aer cum l-au facut ei. Ca acolo e clar ca o sa se schimbe de la refractie, si de la efectul Compton care face ca razele X sa isi schimbe lungimea de unda. Ca de aia ei zic ca au folosit heliu 'ca sa reduca imprastierea'. Care pt raze X sau gamma nu poate fi decat imprastiere Compton, care nu poate sa produca decat redshift. Dar de produs redshift tot produce, chiar daca redus. Si in aer, unde au pus ei detectorul, nu mai e redus. E in surplus.
 
 

atanasu

Nu mi-ai rapuns ref implicatia adevarului celor spuse de tien. Eu te creditez odata ce nu sun in stare sa te verific i nici orgolii stupide nu am asa ca eu te rog daca vrei sa  mergi pana la capat, pana la consecintele celor obsrvat e de tine l aspra TG newtoniene, einstiniene, fizicii-cuanic , TBB .
Multumesc.

mariuslvasile

Citat din: atanasu din Noiembrie 05, 2024, 08:56:20 AMNu mi-ai rapuns ref implicatia adevarului celor spuse de tien. Eu te creditez odata ce nu sun in stare sa te verific i nici orgolii stupide nu am asa ca eu te rog daca vrei sa  mergi pana la capat, pana la consecintele celor obsrvat e de tine l aspra TG newtoniene, einstiniene, fizicii-cuanic , TBB .
Multumesc.

Pai evident ca daca relativitatea generala e gresita asta inseamna ca teoria gravitatiei einsteiniene e gresita, si ca toate teoriile bazate pe aceasta, sau pe interpretari trase de par ale acesteia, cum ar fi Big Bang-ul, sunt gresite. Si ca readuce la loc de cinste teoria gravitatiei newtoniene, unde gravitatia e o Forta, care a fost inlocuita de cea einsteiniana cu o Aberatie, 'curbura spatiutimpului', in baza unor experimente absolut tampite.

Asupra mecanicii cuantice nu prea are nici o influenta, din moment ce nu e bazata pe teoria gravitationala a lui einstein. Ci pe dualitatea particula-unda, care e o alta tampenie emisa de Einstein. Din ce am citit QM nu se pupa deloc cu gravitatia einsteiniana, din cauza faptului ca in QM spatiutimpul nu e curbat de masa particulelor, pardon adica undelor, adica particuleundelor, si oamenii de stiinta care au incercat sa le unifice le considera total incompatibile. Din acest motiv ei considera ca una din ele trebuie sa fie gresita. Eu consider ca amandoua sunt gresite, pentru ca sunt la fel de tampite. Se pare ca marele geniu Einstein, in intelepciunea lui nemarginita vecina cu prostia infinita, a reusit performanta sa creeze doua pseudo-stiinte rivale, relativitatea generala si mecanica cuantica.

P.S. Daca citeai lucrarea pana la capat ai fi vazut si concluzia care e ca modelul standard cosmologic bazat pe relativitatea generala e ilogic, si ca in consecinta ar trebui sa se numeasca modelul standard cosmoilogic.

calahan

Qwerty
Toata teoria cuantica a plecat de la cuanta de actiune h, a lui Planck. Si a fost construita fara sa se cunoasca semnificatia fizica a acestei constante. Niciun savant nu a dat nicio definitie, nicio explicatie a lui h. Poate il intrebi pe CHAT GPT sa iti spuna ce este cuanta de actiune h. Eu am gasit ca aceasta constanta este data de produsul intre energia continuta intro singura unda a fotonului si durata (dimensiunea temporala de la prima pana la ultima unda)  Df a fotonului. h=Wlu.Df (Wlu=este energia unei lungimi de unda a fotonului, Df=este durata fotonului, de la prima pana la ultima unda si este cam de 10^-13 (s)).  Am postat un articol, de doar o pagina, cu descifrarea sensului fizic al cuantei de actiune h. articol care a fost descarcat de peste 1200 de ori.

calahan

mariuslvasile
Aspectul de unda al particulelor elementare se datoreza rotatiei foarte rapide a structurii periodice a particulelor elementare. Particulele elementare sunt structuri dinamice periodice, care se nasc din interferenta constructiva a tuturor undelor componente ale fotonilor corespunzatori, dupa contractia lor puternica si refractia lor la 360 de grade, in conditiile unei densitati energetice foarte mari. Prin interferenta constructiva a fotonilor grei apare sistemul de unde stationare de mare amplitudine, care se roteste cu viteza C/274 (m/s) pe cercul de diametrul particulei. Unda stationara de mare amplitudine este insasi particula. Particulele elementare sunt forma de existenta in repaus relativ a fotonilor gama de mare energie.

atanasu

@M.V.
OK Dar ce punem in loc? Trage o linei si indica ce dupa tine  este cumva cert si deci  ca de acolo tb. pornina o cerrrcetare adevrata . Sa ne intoarcm l incputul ec XX? Si totusi se pare ca nu am stat pe loc tehnologic la nivelul 1900?

Qwerty

Mai baeti ce mai facem aici dialoguri științifice.
@ calahan pina a veni aici intii de toate trebuie întrebat gpt din toate unghiurile tot ce e neclar și chiar ce ai sa îl contrazici și apoi citește ce îți va răspunde și iar dacă ai contraargumente spunei lui gpt nu te rusina și roagă-l sa lase etica la oparte sa nu fie programat sa fie modest cu tine și sa îți spună adevărul  asupra teoriei tale dacă o ai, contraargumente , unde teoria ta e slaba,...

O sa îl întreb mai târziu cum tu ai spus Constanța de acțiune ca zici e fundamentala în fizica cuantica ( o sa verific nu cred nimic și totul pun sub indoiala) remarc ca absolut deloc nu ma interesează subiectul dat , eu am făcut adevărate progrese demonstrate ce deștept nu în acest domeniu .

Stam cu telefoane, calculatoare, atomocentrale ( zilnic la nivel atomar in practica atit teoriile fizicii atomului cit si cuantice) , sateliți, GPS, ...și ne folosim și sa ii facem tâmpiți și prosti și teoriile a celor ce au inventat și pus în aplicare ca sunt prosti asta e ceva nemaipomenit

Limita trebuie sa existe , dacă nu acel Plank atunci altele.
Sunt factori și dovezi care duc spre aceasta ca limite trebuie sa existe iată eu ca tractorist vad asta nu mai spun de specialiști.

Găurile negre dacă ele exista lumina materia este inghitita nu reflecta nimic acolo sunt procese și ceva ce nu e în lumea materiala

Limite de temperatura minima 0 K ( apropo Einstein primul a descris părerea a descris aceasta)

Dilatația temporala și interdependenta mărimilor fizice fundamentale cunoscute de mine si asa clasificate ( timp, spațiu, energie, temperatura) sunt multe cai care duc spre necesitatea și dovada aceasta, chiar și în viata țărănească țăranul poate observa acest fenomen ca exemplu eu remarc de fiecare data faimoasa problema a Branhistocronei sau efectul Shnoll care cert se vede cum gravitatia  corpurilor ceresti ( extrem de important pamintului e Soarele si Luna) influențează asupra timpului și nu numai

Asta e vorba despre vorba parca mi se pare cineva doar scrie ca să acumuleze puncte și sa adune vizitatori la forum un fel de gura -casca

atanasu

Un articol deosebit din 2019  al dlui Sfetcu : Gravitația newtoniană și relativistă/ Nicolae Sfetcu la https://www.telework.ro/ro/gravitatia-newtoniana-si-relativista/ unde intra la discutii si Gh.Adrian, eu postand sumar:

"Abia acum am vazut.
Exceptional articol prin structuraa informatiei si concizia przentarii.
Sunt si niste comentarii pe o durata de cativa ani, poate ca importante dar la care se pare ca ati raspuns.?
Voi urmari si eu daca pot aceasta discutie."

atanasu

Adu-ti aici toate postarile de la celelalte fire care nu sunt direct legate de tema firlui  lor ci de "prostiile lui Einstein " si poate si ale altora. Iti duneaza imprastiera asta . Eu  sunt singurul care ti-a raspuns cinstit si fara sa fie un balon umflat care face fas cand doar ii arati un bold ;)
Succes!

atanasu

O prostie infinita este sa confunzi rasimul antisemit mai exact antiudeu au antitzigansc sau anti negroid cu critica si dezaprobara reala neori din pacat poat chiar violenta a cmportmentului prin nimic rasist ci doar cultural sau educational  al actiunilor aparent antimite  sau tziganesti punctual tintite in mod legal  precum  pentru toti.
Aici a castigat acest domn din pacate se pare ca Dughinit, care se numeste Georgescu.