Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Colonizarea Lunii

Creat de ibagus, Februarie 04, 2009, 12:17:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ibagus

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu cred ca ISS este doar inceputul colonizarii spatiului. Este doar o problema de timp pana cand oamenii de stiinta vor gasi o modalitate de a putea incepe coloniarea. As vrea sa fiu unul care participa la acest "mare zbor al omenirii" dar in Romania cercetarea nu este ridicata la adevaratul nivel, sigur putem sa ii lasam pe americani, rusi, chinezi etc. da ar fi pacat pentru ca romanii au dovedit ca poti face lucruri mari cu bani putini, doar ca de data asta sunt prea putini. As vrea sa stiu daca mai gandeste cineva ca acest vis se poate realiza in viitorul apropiat.

<Adi: Corectat "lunii" -> "Lunii" plus alte greseli mici de ortografie. >

Adi

Americanii, chinezii si japonezii vor sa duca oameni pe Luna spre 2020. Americanii se gandesc si la o baza permanenta precum cea de pe ISS. Sa vedem daca vor reusi, daca vom reusi sa trecem peste criza asta economica de acum. Intre timp, exista experimente de simulare a oamenilor stand 6 luni intr-un modul precum acela care i-ar duce pe Marte. Si americanii, si rusii si si europenii fac asta. Poti candida la aceste slujbe, daca zici ca ai dori sa fii unul din cei care pleaca. Pe de alta parte, iti risti viata mult cand esti primul care pleaca pe Marte sau primul care va coloniza Luna.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro