Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Cu sa iti faci un blog?

Creat de foton01, Septembrie 26, 2009, 01:31:59 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

foton01

Cum as puteam sa imi fac un blog? Sa postez imagini, video, linkuri etc?
Multumesc.

Mihnea Maftei

E ciudat ca postezi intrebarea asta aici. E simplu sa iti faci un blog: intri pe www.blogger.com sau www.wordpress.com sau www.blog.com sau www.weblog.ro sau pe alte servicii similare, iti faci un cont, urmezi niste pasi destul de simpli si ai un blog.

foton01


Adi

Nu este ciudata deloc intrebarea. Ideea de baza este ca exista deja siteuri facute pentru tine. Se numesc in engleza "content management systems", adica ele iti dau serverul de web, baza de date plus codul php care scrie si recupereaza date din baza de date. Tu trebuie doar sa folosesti siteul, fara a sti programare. Nu exista doar bloguri ce fac asta, ci si portaluri precum Joomla, Drupal, etc, care ofera mai multe lucruri decat un simplu blog. Dar poate un simplu blog iti e suficient in prezent. Plus ca ei iti dau si gazduirea gratuita.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

RaduH

Nu prea sunt un fan al blogului.
Adi ce intelegi prin mult mai multe posibilitati decat un simplu blog ?

Adi

Citat din: RaduH din Iunie 13, 2011, 01:05:33 PM
Nu prea sunt un fan al blogului.
Adi ce intelegi prin mult mai multe posibilitati decat un simplu blog ?

Un blog este o enumerare de articole. Un portal poate oferi de toate. De exemplu, poate oferi un forum, un magazin online, chestionare online, etc.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

bfdzizu

Cel mai usor de folosit este wordpress si nu trebuie sa ai cunostinte de programare pentru a face propriul site ,se gasesc foarte multe tutoriale pe youtube  ..... youtube.com/watch?v=K222yJ8SNPk