Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Truth - in cautarea adevarului

Creat de Truth, Noiembrie 18, 2011, 06:10:46 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Truth

Buna seara !

In primul rand, as vrea sa-i salut pe toti cei ajunsi pe Scientia, spirite care se invart ca niste fluturi in jurul luminii orbitoare a adevarului stiintific ! :)

Multumiri speciale celor care au dat viata acestui proiect, cheltuind din timpul lor pretios !

Aceasta initiativa este extrem de necesara, caci privind societatea romaneasca de azi, constat cu tristete ca se manifesta o anumita degringolada intelectuala, avand ca si cauze atat pervertirea scarii valorilor cat si promovarea agresiva a facilului prin mijloacele mass-media... :(

Doua vorbe despre mine, am 40 de ani, studii economice si tehnice. Ma pasioneaza toate subiectele stiintifice dar in special fizica, desi nu ma pot lauda ca am cunostinte aprofundate - mai curand la nivel de cultura generala.

Toate cele bune !

Electron

Bine ai venit, spor la participare pe forum!

e-
Don't believe everything you think.

sumalan dorinSalutari

Bine ai venit ,poate vei deschide topic-uri legate de specialitatea ta (economie) ceva de genul:"economie pe intelesul tuturor" ,asta bineinteles daca iti permite timpul. :)

Scientia

Bine ai venit pe forum!

Te aşteptăm cu subiecte noi şi sperăm că vei participa activ la dezbaterile forumului.

Subscriem la sugestia lui Şumi, privind deschiderea unor subiecte pe domeniul economic. Nu ar strica să ne lămurit ce se află sub limbajul criptic de multe ori al economiştilor.


Truth

Multumesc de urari !

OK, ar fi ceva subiecte interesante de macroeconomie - despre cauzele actualei crize, despre Uniunea Europeana care nu este Uniune decat pe sfert, despre actualul model capitalist bazat pe consum - nesustenabil pe termen lung...