Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Suspendare

Creat de A.Mot-old, Noiembrie 09, 2011, 07:22:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Electron

Citat din: meteor din Noiembrie 09, 2011, 06:08:49 PM
  -A.Mot, tu pentru mine esti cel mai indragit utilizator [...]
meteor, nu uita sa-ti votezi favoritul la ancheta din acest topic.  :)

e-
Don't believe everything you think.

A.Mot-old

Care mai votati?????????????????Am nevoie de voturi.........se apropie ziua de 9 Decembrie........... ::)
Adevărul Absolut Este Etern!

A.Mot-old

Am nevoie de voturi...........pro sau contra mea.........Votati acum!!!!!!!!!!!!!
Adevărul Absolut Este Etern!

Electron

Don't believe everything you think.

sumalan dorin


A.Mot ,pe bune acum se vede destul de clar ,cate voturi ai "pentru" si "contra" sper ca dupa "autosuspendare" :P :P (depinde cat timp vrei sa stai pe tusa!) sa revii..dar cu o noua varianta (sper sa o ei ca si o gluma) A.Mot 2 (varianta a 2-a) .

In orce caz este de apreciat efortul tau de a ajuta ( cel putin eu il apreciez) :)

Electron

Citat din: Şumi din Noiembrie 23, 2011, 06:44:19 PM
A.Mot ,pe bune acum se vede destul de clar ,cate voturi ai "pentru" si "contra" [...]
Sumi, daca lumea a votat pe baza calitatii postarilor si nu a intrigilor personale, atunci voturile de "popularitate" nu inseamna voturi "pro" si "contra" persoanei lui A.Mot.

Este trist ca in loc sa se preocupe de ideile pe care le prezinta si calitatea argumentelor sale, A.Mot e preocupat de aspecte personale, si cu atat mai mult, de aspecte legate de propria lui persoana. A vota persoana lui e impotriva scopului si spiritului acestui forum. De aceea cererea lui e atat de .... (mai bine nu mai continui).


e-
Don't believe everything you think.

sumalan dorin

Citat din: Electron din Noiembrie 23, 2011, 07:04:13 PM
A vota persoana lui e impotriva scopului si spiritului acestui forum. De aceea cererea lui e atat de .... (mai bine nu mai continui).
e-

da,corect din pacate e adevarat :( sper sa vina cu varinata "A.Mot 2" :P

sumalan dorin

#22
Acest mesaj a fost lipit aici pentru ca a fost postat in alta discutie cu care nu avea nimic in comun.
@Sumi: evita pe viitor asemenea off-topice. Ele sunt interzise de regulamentul forumului.

<Pozitron>


Salutari

Fara nicio legatura cu tema acestui topic,doar singura legatura este initiatorul acestui topic:A.Mot

Scuze initiatorul este altul,rectif:doar pentru A.Mot.

De ce ocupi spatiul acestui forum si timpul unor colegi ,carora le pasa de acest forum?  Doresti sa revolutionezi matematica,si ti-ai gasit punct de plecare acest forum?   Din moment ce mai multi colegi iti demonstreaza ca ai gresit de ce continui sa te impotrivesti,spunandu-ne ca vei oferi solutii pe o data anume,ce legatura este intre data respectiva si solutia oferita? Ai cumva anumite antipatii si doresti sa demonstrezi ca tu esti cel mai inteligent in ale matematici?Daca da,ai gresit forumul,stii bine ca nu se accepta asa ceva.Ca si o paranteza tu,la un topic initiat de tine te laudai ca numai un utilizator a stiu sa rezolve corect o problema de matematica. Ce te face sa crezi ,ca au importanta sintagme gen: "ma dor ochii" "am o viroza" " sunt batran" " am obosit"  " sa fim prieteni" etc? Ai intalnit tu vre-un coleg ,intiator al unei discutii care sa apeleze la astfel de tertipuri?  Literatura se interpreteaza ,tu consideri ca si matematica se interpreteaza fiecare cum are chef?  Doresti sa oferi solutii la problemele de matematica cat mai simple accesibile orcui,dar ti-ai pus problema ca modul tau de rationament in rezolvarea problemelor poate fii eronat? Spui ca vrei "sa invat" ok,anume ce?din moment ce ti se demonstreaza ca rationamentele tale sunt eronate.

P.S: nu inteleg matematica si fizica dar fac eforturi pentru a intelege aceste doua stiinte ,sa stii ca mi-am dat seama de o informatie foarte importanta .Prima lectie in matematica :in rationamentul matematic se poate gresi,verifica-ti raspunsul!