Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Reguli pentru participarea la aceasta sectiune

Creat de Electron, Noiembrie 18, 2010, 10:39:17 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Electron

Inca de la inceput, participantii la aceasta sectiune trebuie sa stie ca politica acestui forum este de a ajuta pas cu pas la rezolvarea problemelor si este impotriva rezolvarilor si raspunsurilor date "mura in gura".

Asta inseamna urmatoarele:

1. Cei care pun intrebari si cer ajutor pentru rezolvarea vreunei probleme, trebuie sa furnizeze enuntul problemei complet si exact, apoi sa explice ce au incercat si unde s-au blocat.

2. E de mare ajutor sa indicati si la ce nivel de studii va aflati pentru a sti ce fel de rezolvare se asteapta de la voi.

3. Cei care vor sa ajute, nu au voie sa dea rezolvarile complete "din prima", ci doar indicatii si sugestii pentru a se debloca rezolvarea problemei in cauza, eventual sa confirme rezultatele corecte obtinute de cei care au venit cu problema si sa indice unde s-a strecurat vreo eroare in incercarile lor.


Daca cei care vin cu probleme nu participa la discutii, rezolvarile nu vor avansa. Aici nu facem teme pentru altii, ci incercam sa-i ajutam sa inteleaga problemele si sa le rezolve singuri.

Cam atat deocamdata, pe parcurs se vor detalia eventuale reguli legate de functionarea fiecarei categorii.

Succes tuturor!


e-
Don't believe everything you think.