Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".
CitatCalahan eu nu cred ca exista nici un foton, cred ca lumina e o unda in eter cum credeau Maxwell si TeslaEu am ajuns la convingerea ca fotonii sunt structuri dinamice periodice similare motorului electric liniar, propulsate in translatie prin vidul cosmic, prin sanul materiei inponderale, de catre forta electromagnetica Femg=B.I.l, care este la echilibru cu forta de inertie Fi=m.a, la nivelul fiecarei semiunde. Aceasta concluzie rezulta de la descifrarea sensului fizic al constantei de actiune h si de la datele experimentale care dovedesc ca in vid nu functioneaza mecanismul undelor. Am mai aratat ca lipsa mecanismului undelor, este dovedita de sinfazarea campului electric cu cel magnetic si de lipsa retro radiatiei ceruta de teoria mecanismului undelor. Mai trebuie aratat ca fotonul are amplitudine constanta, data de relatia Uf=Qe/Re=5,686.10-5 (V). Asa cum spune constanta de actiune. Adica fotonul nu are evolutie sinusoidala, asa cum se prezinta in toate desenele explicative. Evolutia sinusoidala a radiatiilor de la emitatoare se datoreaza insumarii in planuri transvsrsale ale fotonilor, prin mecanismele modulatiei de amplitudine.
Citat din: wikipediaThe hole is not quite a perfect black surface—in particular, if the wavelength of the incident radiation is greater than the diameter of the hole, part will be reflected.