Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 16, 2024, 03:36:43 PMNu. Si tu poti. Cine te opreste ? Vezi articolele mele. In special "How Self-Reference Builds the World".Ți-am mai spus: întâi vezi tu articolul meu, îl analizăm, îl discutăm etc. că asta este de fapt tema, rostul și ideea topicului de față, iar mai apoi om trăi și-om mai vedea. Ce zici, batem palma?
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 15, 2024, 12:41:42 PMFizician nu exista. "Fizician" e o idee filozofica in constiinta.Am înțeles: ești o singularitate, mintea ta e dăruită Zeilor și doar ei se pot nutri cu ale tale înțelesuri...
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 14, 2024, 10:19:15 AMDepresie ? Imi pare rău de suferința ta. Sper sa iti gasesti calea curand.Mersi pentru compasiune. Citește acest articol, exprimă-ți părerea și este posibil să sufăr mai puțin și eventual să mă îndrept spre calea speranței. Dar pentru asta va trebui să revii pe Pământ, adică să renunți la tichia de filozof și să-ți pui fesul de fizician. Dacă nu reușești intru în depresie profundă și mă distribui în neant. Așa că vezi ce faci cu conștiința ta care e tot ce e și uimește-mă cu concluzii inteligente și la obiect.
Citat din: ilasus din Decembrie 14, 2024, 08:34:25 AMNimic e tot ce e. Restul e distanța dintre vorbe supra radical din prostie înmulțit cu N.
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 13, 2024, 07:15:42 PMConstiinta e tot ce e.
Citat din: ilasus din Decembrie 13, 2024, 12:42:02 PMMai întâi vezi tu articolul meu, dă-ți cu părerea la greu și apoi mai vedem ...
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 13, 2024, 12:47:20 AMVezi articolul meu "The Quale of Time"