Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Mesaje Recente

Critici ale paradigmei curente in stiinta / Re: New topic...
Ultimul mesaj de Cosmin_Visan - Decembrie 18, 2024, 09:46:56 AM
Lumea ta e o halucinatie. Nu exista.

Ceea ce gandesc eu nu e o parere. E adevarul. Iar daca nu iti convine adevarul ar trebui sa te intrebi de ce nu. Simti tristete cand auzi adevarul ? Sau ce anume te face sa il respingi ?
Ultimul mesaj de ilasus - Decembrie 17, 2024, 10:44:46 PM
Repet. Te afli pe ulița mea, în topicul meu, în lumea și în universul meu; tu vii la mine dintr-un alt univers, dintr-o altă lume, de pe altă uliță, nu eu vin la tine. În aceste condiții tu ești cel care se adaptează noilor condiții, nu eu. Așadar ai bunul simț și fă ce si ți se cere: dă-ți cu părerea despre articolul prezentat de mine în notațiile mele. Dacă refuzi, atunci du-te cu Dumnezeul tău cu tot pe o altă uliță, într-o altă lume, într-un alt univers, căci nu mă interesează ideile tale, ocupațiile tale, cărțile tale, bucuriile și plăcerile tale. Nu agreez nimic din ce gândești, crezi, creezi și reprezinți tu. End.

Ultimul mesaj de Cosmin_Visan - Decembrie 17, 2024, 05:23:19 PM
Uita-te si la videoul asta, cel putin la primele 12 minute. Uita-te pe 2x ca vorbeste lent.

Ultimul mesaj de Cosmin_Visan - Decembrie 17, 2024, 05:11:13 PM
Citat din: ilasus din Decembrie 17, 2024, 04:49:30 PMTe studiezi pe tine ca Dumnezeu când ești pe WC sau în pat cu iubita?

E bine ca ai pus intrebarea asta. Inseamna ca intelegi cu adevarat ce am spus. Raspunsul este evident: Da.
Dumnezeu nu se cunoaste pe sine apriori. Singurul mod in care se poate cunoaste e avand experiente. Asa ca singura solutie a fost sa se incarneze sub forma de oameni, animale, plante, extraterestri, toate cele. Prin fiecare experienta pe care o are, Dumnezeu afla tot ceea ce poate fi. Omniscienta lui Dumnezeu se gaseste abia la sfarsitul tuturor timpurilor, cand Dumnezeu a experimentat tot ceea ce se putea.
Ultimul mesaj de ilasus - Decembrie 17, 2024, 04:49:30 PM
Ești total atipic, o ciudățenie, ai niște convingeri șocante și te exprimi într-un mod straniu. Tu nu te uiți la TV, nu citești cărți sau ziare ca să afli cum se exprimă oamenii normali? Nu-ți dai seama că n-ai nicio șansă să conversezi cu cineva prin intermediul limbajului tău sofisticat, artificial și nebulos? Să zicem că ești o somitate în domeniul de cercetare care te preocupă, dar nu ar trebui să te dedublezi de cercetarea ta atunci când te afli în medii în care cercetările tale sunt inoportune și neavenite? Te studiezi pe tine ca Dumnezeu când ești pe WC sau în pat cu iubita? Îi propui cerșetorului fără picioare să-ți citească "How Self-Reference Builds the World"? E chiar imposibil pentru tine să te comporți normal, chiar dacă "normalul" tău e altul?
Popularizarea ştiinţei / Re: Inteligenta artificiala (A...
Ultimul mesaj de paraschivrazvan25 - Decembrie 17, 2024, 01:45:07 PM
Este destul de greu de spus unde se indreapta AI si daca va devenii pe viitor un pericol pentru oameni, timpul ne va raspunde.

Inchirieriauto-otopeni.com va ofera servicii de inchirieri auto otopeni cat se poate de avantajoase si de practice de a masini din clasa mica pana la modele medii si de lux, daca aveti nevoie de rent a car bucuresti la compania noastra veti gasii cele mai bune oferte de pe piata. De asemenea solutiile de inchirieri auto sunt disponibile la aeroport.
Ultimul mesaj de Cosmin_Visan - Decembrie 17, 2024, 11:38:46 AM
Da, cea mai raspandita boala mentala e credinta in materie. E prevalenta la 99.99% din populatie. Dar explicatia e ca Dumnezeu nu vrea sa afle ca viseaza visul de a fi om. Ca daca ar afla, s-ar trezi din vis si ar strica insasi scopul pentru care e in vis. Asa ca desi credinta in materie e o boala mentala, este o boala mentala intentionata de catre Dumnezeu asupra lui insusi.
Ultimul mesaj de ilasus - Decembrie 16, 2024, 09:35:50 PM
Există o largă varietate de boli mintale. Tu ai fost diagnosticat?

Ultimul mesaj de Cosmin_Visan - Decembrie 16, 2024, 07:08:25 PM
Tot ce exista e Dumnezeu. Iar apoi Dumnezeu s-a incarnat in toate fiintele din lume. Fiecare din noi suntem unul si acelasi Dumnezeu visand o infinitate de vise. Deci daca vrei sa intelegi lumea, lasa povestile de adormit copiii de te-au pacalit profesorii la scoala, ia si studiaza-te pe tine ca Dumnezeu.
Ultimul mesaj de ilasus - Decembrie 16, 2024, 06:50:07 PM
Citat din: Cosmin_Visan din Decembrie 16, 2024, 05:07:28 PMNu am ce sa vad din moment ce lumea fizica nu exista. Constiinta e tot ce e. "Lumea fizica" e doar o idee in constiinta.
OK, nu te contrazic. Dar înțelegi, acum, de ce ești o singularitate și de ce mintea ta e dăruită Zeilor și doar ei se pot nutri cu ale tale înțelesuri?