Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".
Citat din: mariuslvasile din Ieri la 01:27:31 AMAm hotarat sa nu mai raspund anumitor persoane care se incadreaza perfect in infinitatea din titlu. N-au decat sa creada toate aberatiile si tampeniile lui Einstein, care confunda refractia cu gravitatia, particulele cu undele, spatiul cu timpul, si care a fost exmatriculat din liceu de tampit ce era.Asta e probabil un alt "proect" fabricat în umbra intenționat similar cu cel al Morii Gravitaționale a lui Ioan Sabau.
Citat din: calahan=Aici ai facut o rastalmacire parodica a metaforei folosita de mine. Sigur ca era mai corect sa fi spus; -atomul de lumina, asa cum am spus in alta parte.
Citat din: calahanDe la descifrarea lui h rezulta ca amplitudinea oricarui foton este U=Qe/Re=5,686.10^-5(V). Iar durata fotonului, adica dimensiunea temporala, de la prima pana la ultima unda emisa, ar fi de cam 10^-13(s). Ceeace corespunde la o lungime de 2,18 (cm).
Citat din: calahanDar lumina nu este unda fiindca in vid nu functioneaza mecanismul undelor, care cere nasterea, prin succesiune, a unui camp din variatia celuilalt.
Citat din: calahanAm explicat, intrun pdf postat pe forum in care am argumentat cu formulele din mecanica si electromagnetism, ca fotonii si orice radiatie E-M sunt structuri dinamice similare motorului electric liniar. Structuri care sunt propulsate in translatie prin sanul materiei inponderale, de catre forta electromagnetica (B.I.L). forta care s-a gasit ca este la egalitate (la echilibru) cu forta de inertie (m.a), la nivelul fiecarei semiunde (B.I.L=m.a). Descifrarea structurii dinamice a fotonului a fost posibila numai dupa descifrarea sensului fizic al constantei de actiune h. Savantii nostri, precum Atanasu sau dl inginer Virgil, nu pot sa admita ca un neica nimeni, ca mine, ar fi descifrat sensul fizic al constantelor universale. Daca aceasta descifrare a sensului fizic al constantelor universale, ar fi venit din occident, desigur ca ar fi fost elogiata in toate revistele si tratatele de specialitate. Asa ca dumnealor in snobismul lor considera, fara nicio verificare, ca este doar pseudostiinta.
CitatDar daca nimeni nu a demonstrat, pana acum ca rationamemtele si argumentarile mele sunt gresite, acestea raman perfect valabile
Citat din: mariuslvasile din Octombrie 11, 2024, 04:22:03 PMEu vorbesc de testele clasice ale relativitatii generale si el incepe cu branhistocrona si cu efectul lui snoooool, care nu au nici o legatura cu teoria in cauza, si care nu sunt considerate ca fiind teste ale ei. Dar lui i se pare ca sunt, si cu asta a dovedit tot ce era de dovedit. Am inteles ca economia duduie, dar si prostia...Mai omule mai treci la spital bre ce ți se pare ca ai tu comun cu descoperirea și stiinta este halucinație.