Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Posturi de televiziune stiintifice

Creat de sumalan dorin, Iulie 30, 2012, 09:46:59 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin


Salutari

Deocamdata am gasit un singur post de televiziune strict stiintific :NASA TV - http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

Daca mai gasesc posturi de televiziune strict stiintifice care pot fii urmarite on-line voi posta link-urile directionale.
sumalan dorin

#1
 Salutari

Am mai gasit un post de televiziune al unei facultati din California.Link-ul este: http://www.uctv.tv/science/.

Puteti urmari ce domenii va intereseaza alegeti domeniul dorit dupa care vizualizati on-line.

Scuze de reeditare:sper sa nu incalc niciun regulament. Aceasta actiune  este menita pentru a promova tot ce tine de stiinta si din cate observ sunt si posturi de televiziune care au caracter stiintific sau mai bine zis trateaza subiecte stiintifice actuale.

sumalan dorin


Salutari

Recent am gasit un site foarte interesant ,chiar merita sa va rapiti putin din timp sa va uitati prin el.Am ramas surprin sa vad ca sunt animale care pot trai cel putin 400 de ani sau ca celulele lor se regenereaza.

http://sci2.tv/#!/videos/428

http://sci2.tv/#

mircea_p

Multumesc pentru link.
Asa am aflat ca acele " tartigrade" au fost trimise in spatiul cosmic pentru a le testa rezistenta la conditii extreme (vid si radiatii).
Afirmatia ca rezista la zero Kelvin e dicutabila. Fiind expuse la ultraviolete solare au fost mai degraba fripte decat inghetate.:)

sumalan dorin


Salutari

Bucurie mare ,am gasit un post tv al ESA -live .Superb,doritorii il pot gasi pe saitul agentiei ori daca cauta pe internet.Pe sait-ul agentiei se pot gasi diferite filmari ,urmatoarea trasmisei live va fii pe 5 februatie ,emisiunea numindu-se: EARTH FROM SPACE: EDITION 172 ora: 10:00 CET