Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Inteligenta artificiala (AI)

Creat de Osmiumbin, Octombrie 02, 2008, 04:52:33 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

atanasu

@Qwerty  -
Nu stiu daca esti agent sovietic sau nu, dar voi sti daca spui care este dupa tine solutia la acest razboi de cotropire a Ucrainei.

PS Nici nu trebuie sa creezi un subiect  nou doar pentru a te lauda cu asta. E bun firul asta deschis de Print .
Eu mai degraba am redeschis subiecte ca puteau sau meritau a fi continuate si nu infiintam inca unul nou privindu-mi buricul.
Chiar si una din temele de succes(facuta de mine sa fie asa), repectiv una poluata din cand in cand de "idiotii si raii" sitului a fost doar continuata de mine fiind dechisa de Mircea(desi avea detule teme ca sa nu se indragosteasca si el de buricul propriu)  care a parasit tema de multa vreme, caci stim, erare humanum est, perseverare dibolicum :)

atanasu

@Print,
Cred cred ca CHAT se autoinstrueste prin discutiile pe care le poarta si asta depind mai ales  de formularea intrebarilor preopinentului . Daca ai timp poti testa asta cu o problema care chiar te  nteresaza.
Eu as face-o cu ipoteza : speciatia prin prin mutatia specifica purtata de gemenii monozigoti de sex opus pe care as dezvolta-o pe masura discutiei.

PS Si cred ca Calahan a putea sa-si reolve din obsesii intreband chat-ul si lasandu-ma pe mine in pace. Apoi sa ne spuna si noua respectivele rezultate, dar aici pe acest fir .Vad ca il urmareste si pe Virgil .Doamne fereste!

calahan

Atanasu
Sa stii ca am trimis chestiunile de fizica, la care dumneata nu poti sa dai raspunsuri, fiindca nu sunt in manuale, la chat GBT, fiindca am gasit o adresa de e-mail. Dar pana acum nu mi-au raspuns. Cred ca trebuie sa le mai trimit odata, cu intrebarile traduse in engleza. Si daca am urmarit postarile d-lui Virgil, pe forumul de cercetare, am gresit cu ceva, am raspuns gresit la intrebarea de pe topicul forumului?

atanasu

Chat raspunde intotdeauna. Nu oi fi intrat unde trebuie..Cauta CHAT GPT pe google si logheaza-te

paraschivrazvan25

Cu siguranta este un domeniu care se va dezvolta extrem de mult pe viitor.

Compania noastra va ofera servicii cat se poate de avantajoase de inchirieri auto bucuresti de la masini din clasa mica pana la modele din gama de lux, masini fara limita de km care se livreaza in aeroport. Oferta de rent a car bucuresti se adreseaza atat companiilor locale cat si turistilor straini, daca aveti nevoie de masini de inchiriat otopeni chiar in aeroport agentia noastra va ofera cea mai buna si mai practica solutie de pe piata. Alegeti acum sa va bucurati de cele mai avantajoase oferte de inchirieri auto la costuri minime si avantajoase.