Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Forumuri de stiinta din lumea larga

Creat de sumalan dorin, Octombrie 28, 2012, 10:56:44 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin


Salutari

Recent am descoperit pe internet diferite forumuri de stiinta,sunt chiar interesante.Astfel:

http://biology-forums.com/index.php

http://www.astronomyforum.net/forum.php

http://www.uncommonforum.com/

http://www.scienceforums.net/

Poate prin inspiratia de pe alte forumuri reusim sa aducem aici diferite teme de discutie sau de ce nu un nou concept al ideii de a dezbate un subiect sau de ce nu o colaborare cu alte forumuri pentru promovarea forumului si sit-ului nostru. ;D

Electron

Citat din: Şumi din Octombrie 28, 2012, 10:56:44 PM
Poate prin inspiratia de pe alte forumuri reusim sa aducem aici [...] un nou concept al ideii de a dezbate un subiect [...]
La ce te referi mai exact? Cum se dezbat acolo subiectele, spre deosebire de acest forum?

e-
Don't believe everything you think.

sumalan dorin

#2
 Salutari

Citat din: Electron din Octombrie 29, 2012, 10:25:03 AM
La ce te referi mai exact? Cum se dezbat acolo subiectele, spre deosebire de acest forum?
e-

Cred ca a fost prea deplasat mesajul anterior cu dezbaterea dar am vazut altceva care poate ar fii interesant de adus aici pe forum.Am vazut ca pe forumul scienceforums.net urmatoarele lucruri care cel putin mie mi-au placut:

forumul are chat precum si diferite arii de discutie :-Etica ,de exemplu etica in stiinta,sau etica in medicina.Alt sub-forum vazut este:amatori in stiinta (proiecte,experimente,echipamente pentru diferite experimente).Un alt sub-forum este dedicat inginerilor (cred ca sunt destui ingineri pe forum care ar putea sa ne invete din tainele meseriei practicate) .

Mi-a trecut o idee traznita prin cap dar nu stiu cine o sa fie de acord cu asta.Ideea este:Interviul saptamanii despre ce este vorba? echipa de la scientia sa faca un interviu video in fiecare saptamana cu om de stiinta sau cercetator din Romania ,in care cel intervievat sa isi expuna munca in cercetare si frumusetea ei,precum si gandurile celui intervievat viitorilor cercetatori.

Ideea este in felul urmator daca din variate motive nu sunt promovati promovate inteligentele Romaniei sa venim noi cei de la forumul scientia si sa ii promovam pe sait si forum,asta in cazul ca o sa accepte interviul si o sa fie cineva interesat de o idee traznita.

sumalan dorin

#3

Ati auzit ca,google are o pagina speciala pt science ba chiar este si o competitie de articole.

https://www.googlesciencefair.com/en/