Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Inteligenta artificiala (AI)

Creat de Osmiumbin, Octombrie 02, 2008, 04:52:33 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

atanasu

@Print,
Cred cred ca CHAT se autoinstrueste prin discutiile pe care le poarta si asta depind mai ales  de formularea intrebarilor preopinentului . Daca ai timp poti testa asta cu o problema care chiar te  nteresaza.
Eu as face-o cu ipoteza : speciatia prin prin mutatia specifica purtata de gemenii monozigoti de sex opus pe care as dezvolta-o pe masura discutiei.

PS Si cred ca Calahan a putea sa-si reolve din obsesii intreband chat-ul si lasandu-ma pe mine in pace. Apoi sa ne spuna si noua respectivele rezultate, dar aici pe acest fir .Vad ca il urmareste si pe Virgil .Doamne fereste!

calahan

Atanasu
Sa stii ca am trimis chestiunile de fizica, la care dumneata nu poti sa dai raspunsuri, fiindca nu sunt in manuale, la chat GBT, fiindca am gasit o adresa de e-mail. Dar pana acum nu mi-au raspuns. Cred ca trebuie sa le mai trimit odata, cu intrebarile traduse in engleza. Si daca am urmarit postarile d-lui Virgil, pe forumul de cercetare, am gresit cu ceva, am raspuns gresit la intrebarea de pe topicul forumului?

atanasu

Chat raspunde intotdeauna. Nu oi fi intrat unde trebuie..Cauta CHAT GPT pe google si logheaza-te

Cosmin_Visan

Inteligenta presupune adusul de idei noi in existenta din Nimic. Un astfel de fenomen nu poate fi simulat. Prin urmare, "inteligenta artificiala" e un oximoron.

princehansolo

Citat din: paraschivrazvan25 din Iunie 12, 2025, 03:30:33 PMDeja AI este ner superior oamenilor.

În ce sens AI este superior oamenilor? La utilizarea cuvintelor pentru a face propoziții? La scrierea de eseuri literare? La creearea de unelte și la utilizarea lor?
Toate-s vechi și noi sunt toate

Cosmin_Visan

La nimic, având în vedere că nici nu există. Doar conștiința există.