Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Operatii

Creat de styhlll, Septembrie 18, 2011, 04:00:39 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

meteor

#30
Lasa tu  filmele s.f. si povestile de asa gen.

Nu e nimic nou pina la urma se vede, nu e absolut nici o realizare cine stie ce, s-a mers pe: asa cum operatia cutare ... tot asa mai departe se poate..., tot asa analog cum s-a facut .. tot asa s-ar putea face, n i m i c minunat in asta.

Mai departe intrebarea ta, cred ca nu e bine pusa, fiecare operatie are aplicatiile ei, unele noi le stim , multe poate nu le stim.

Cel mai mult ce ma framinta este caci: nu si-au gasit inca aplicatii in viata de toate zilele, in fizica teoretica sau in matematica, aceasta cred inseamna doar ca este inca inapoiata stiinta de azi.

Dar si cine sa se bage in asa matematica complicata ?! Eu de exemplu nici gind nu am.

Ce inca mai poate fi banal, ca sa faci numere normale (nu astronomice) e nevoe ca exponentul sau/si baza (ma refer la exponentation) sa fie 1 , dar cum sa calculezi asa operatie cu exponent sau/si baza iar trebue de elaborat procedee.
Apoi de vazut ce fel de numere apar: transcendente,...

Dar asa lucrri is  c o m p l i c a t e.

Tot aceasta asa pur teoretic cind nu ai ce face si tai frunza la ciini.

atanasu

#31
Intrebarea este bine pusa dar tu nu o pricepi .Ti se aplica pe invers principiul pascalian care spune ca de multe ori cauti ceva ce ai cunoscut odata. In cazul tau neintelegand ce spun, tu nu sti nici macar ce-i aia o operatie in matematica. Si pentru ca nu poti raspunde  fie sa spui nu stiu, fie sa spui nu am inteles intrebarea, iti dai in mod caraghios cu parerea. M-ai dezamagit, credeam ca ai doar lacune de exprimare, dar trebuia sa stiu ca unele nu merg si fara celelalte. :)