Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

[Tutorial]Recuperare fisiere pierdute

Creat de tataieee, Decembrie 04, 2014, 09:07:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tataieee

In acest tutorial va voi explica cum puteti sa recuperati fisierele pierdute de pe HDD-ul vostru, din partitiile pierdute, de pe o unitate USB, SD Card, camera digitala, music player sau de pe alte medii de stocare. Pierderea acestor fisiere se poate datora atat stergerii, cat si formatarii, pierderii unei partitii sau coruperii acesteia, virusilor sau altor motive necunoscute.

Download programe necesare: EaseUS Data Recovery Wizard 8 - Un soft eficient care rezolva in timp util ceea ce am precizat mai sus.
Pentru a-l descarca, dati click pe numele softului.

Pasul I

Dupa ce am descarcat EaseUS, primul pas este sa instalam programul!

Deschidem folderul pe care l-am descarcat, dupa care, in interiorul acestuia, deschidem folderul "Installer" si rulam "drw_trial.exe".Instalam programul... Instalarea este una simpla care necesita doar selectarea unei limbi si a unei locatii pentru instalare.
La finalul instalarii, DEBIFAM cele 2 casute!!Revenim la folderul descarcat si in interiorul acestuia, deschidem folderul "Medicine", iar apoi "Professional" si "Crack". Copiem continutul folderului "Crack" si il inlocuim unde am instalat EaseUS.Dupa aceea, deschidem iarasi "Medicine"->"Porfessional" si rulam "Registration.reg"
Acum, programul este instalat si activat, iar noi putem incepe recuperarea propriu-zisa!


Pasul II

Rulam EaseUS si ni se va deschide urmatoarea fereastra:Selectam tipurile de fisiere pe care le dorim sa le recuperam.
ATENTIE!! Cu cat sunt mai multe optiuni selectate, cu atat timpul necesar efectuarii operatiei va fi mai mare, deci selectati doar ceea ce va trebuie.

Dupa selectie, apasam butonul NEXT si ajungem aici:Sa presupunem ca eu vreau sa recuperez ceva de pe USB, deci il selectez in lista respectiva. Soft-ul functioneaza pentru tot ceea ce am precizat in introducere, pasii fiind similari.Dupa selectie, apasam butonul SCAN

Dupa ce scanarea a luat sfarsit, rezultatul va fi dupa cum urmeaza:


... iar in lista avem fisierele pierdute

Pentru a le recupera, le selectam si apsam butonul RECOVER, dupa care alegem o locatie unde sa le salvam:Si asta este tot!! Fisierele noastre sunt recuperate.


Observatie: In cazul in care soft-ul nu gaseste ceea ce cautati voi, dupa scanare aveti si optiunea DEEP SCAN care poate fi de folos.

Sursa: http://clubtech.ro/viewtopic.php?f=86&t=737