Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

2011 este Anul International al Chimiei

Creat de Adi, Ianuarie 01, 2011, 10:24:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Adi

A începutul Anul Internaţional al Chimiei, adică 2011. De-a lungul intregului an, pe întreaga planetă, chimia va fi sărbătorită. Se vor organiza activităţi de popularizare a contribuţiei decisive a chimiei la progresul umanităţii. Echipa Stiinta Azi vă va ţine la curent. Deocamdată, vizitaţi siteul oficial al evenimentului.

http://www.chemistry2011.org/

Vom continua la acest topic cu stiri despre evenimentele de popularizare a chimiei in inteaga lume, dar in special din Romania. Va invitam sa contribuiti si voi!
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

dj_mugu

Buna. Am cautat pe google dar nu am gasit ceva concret, poate stiti voi. As dori un program, soft, ceva interactiv despre chimie, de unde as putea sa invat despre tabelul periodic si elemente. Carti am, dar cum am scris, as vrea ceva interactiv, eventual cu reactii, poze, exemple concrete ale aplicatiei chimiei,etc. Sper ca a-ti inteles. Am avut mai demult un program, imi arata tabelul periodic si faceam click pe un element, imi detalia tot despre el, cu poze, aplicatii, in ce reactii intra, etc. Dar nu mai stiu cum se numeste. Deci, poate stiti voi ceva? Multumesc anticipat.

Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

chimistul

Oau! Chair de romani? Nu se poate! Astia nu e prosti?  :o

Adi

Citat din: chimistul din Februarie 07, 2011, 08:20:45 PM
Oau! Chair de romani? Nu se poate! Astia nu e prosti?  :o

Asa te-a invatat pe tine la scoala, ca romanii sunt prosti?

Primesti avertizment oficial pentru ironie. Nu continua in stilul asta, stii ca a trebuit sa ma lupt cu Electron si HarapAlb ca sa nu fii moderat. Nu continua pe linia asta ca te voi modera chiar eu.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

chimistul

Hei!

Eu ma miram de ceea ce ai afirmat tu. Tu ai spus "chiar de romani". daca bine stiu limba romana exprimarea asta se refera la o limita de jos pe care cineva reuseste sa o treaca. Ex: gigi chiar si gigel stie sa isi sufle nasul, tu nu poti? adica mama il considera pe gigel putin mai inapoiat decat gigi dar totusi gigel stie sa isi sufle nasul si gigi nu. gigel este referinta care ste sub gigi. cam asta e treaca cu "chiar de romani". poate nu mai stiu eu limba romana sau ai mai uitat tu!  ;D

Adi

OK, apreciez ca ai explicat ce anume te-a indus in eroare. Si nu vei fi moderat. Ideea nu este ca romanii sunt mai prosti ca alte natii, dar ca mai rar iau initiative in general si in promovarea stiintei cu tehnologii moderne in limba lor in particular. Acest caz este o exceptie fericita.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

chimistul

Salut!

Nu m-a indus nimic in eroare! Nu incerca sa arunci pisica in curtea mea! :)

dj_mugu