Sunt nenumarate teorii despre formarea Universului. Cea mai credibilă și mai apropiata de realitate ar fi teoria Big Beng-ului.
Eu ași venii cu cîteva intrebari logice și asi combate această teorie.
Dacă urmarim cu atentie legile naturii, și dacă suntem foarte bine familiarizați cu ele, teoria Big Bang-ului, poate fi foarte ușor combatută. "Big Bang-ul", pornește de la o particolă subatomică, singulară. Apare o intrebare destul de logică, oare exista un fenomen natural prin care toată materia existentă in Univers să se fi putut condensa și concentra intr-o asemenea particolă mai mica decit nucleul unui atom?
Este imposibil! Nu există nuci-un fenomen, in jurul nostru, cu ajutorul căruia să se întimple așa ceva. Trebuie să ținem cont că aceleași fenomene sunt atît pe Terra cît și-n tot Universul.Se spune ca efectul unei Găuri Negre este acela de a concentra toată materia care este atrasă în interiorul ei, intr-un volum foarte mic. Dar, iar apare o intrebare logică, oare există Gauri Negre? Deocamdată, sunt numai teorii, nimic nu este real.
Cele patru elemente cre constituie Universul pot fi definite astfel,
-Praful cosmic, există din ambundentă. In momentul de față, sunt particole de praf și chiar nori imenși de praf în tot spațiul galactic.
De unde a apărut și cum s-a format este o întrebare asemănătoare cu cea a particolei care a generat Big Bang-ul. Încă nu se știe.
Praful cosmic este Materia.
-Spațiul cosmic, este un gol infinit, adică, nu există absolut nimic, vid si atit. Este nevoie de formarea uni corp și atunci se creează un punct de sprijin. In jurul lui se formeaza spațiul, iar corpul respectiv, prinde contur prin unitați de masură creiate de inteligența umană: lungime, latime si inaltime.
-Timpul este o eternitate. Nu a existat un inceput și nu va exista un sfirșit. Timpul este creiat tot de inteligența umană. Pentru că materia vie are o perioadă limitată de existentă, apare necesitatea de a incadra viața, care este ciclică, intr-o perioadă de timp. Omul a inventat calendarul, apoi ceasul. Cu ajutorul acstor instrumente de masură, a putut stabili prin observații cam cît trăiește un om, cît traiesc toate viețuitoarele din jurul lui, cam ce vîrstă are Pămîntul, Universul, etc. Timpul, poate fi comparat ca un fluid care curge dinspre viitor spre trecut. Capacitatea creierului uman de a inmagazina diverse informații din viața de zi cu zi, creiază trecutul. Totul rămîne înmagazinat in creier sub formă de amintiri. Viitorul este ceva previzibil. Faptul că, de foarte multe ori, viața care urmează are un curs normal și obișnuit, inteligența umană formează viitorul. Prezentul ar trebui sa fie punctual de cumpănă. Acest punct, aproape că nu există, el trece în continuu. Prezentul, este clipa care chiar a trecut!
-Energia este un fenomen natural care apare în urma unor ciocniri violente. Natura are legile ei, conform principiului definit de Antoine Lavoisier “În natură, nimic nu se pierde, nimic nu se ciștigă, totul se transformă”. Prin ciocnirea a două corpuri care se află în mișcare, lucrul mecanic se transformă in energie termică. În prezent, această energie este înmagazinată în corpurile incandescente ale Stelelor, in magma incandescentă de sub scoarța Pămîntului. Universal, compus din centrul galactic, galxii, stele, planete și sareliți, dispune de o imensă enrgie termică.