Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer

Creat de raul, August 29, 2008, 02:10:32 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


m00nkiller

Si uleiul cica nu este recomandat sa fie folosit de mai multe ori.

Carmencyta

Acum parerea mea este ca in  finalul acestui articol (destul de bunicel) se pune punctul pe I:sa incercam noi fanii de cartofi prajiti sa folosim alternative cum ar fi uleiul de palmier.Majoritatea medicilor il recomanda asa ca eu zic sa-l incercam!

Adi

Sa prajim in ulei de palmier, sau sa nu mai prajim deloc?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

sceptic

Uleiul de palmier cica are colesterol zero si in plus poate fi folosit de mai multe ori. Dar sub o anumita temperatura devine solid (ca untura) si mie mi-e foarte greu sa-l scot din bidon ;D

adilar

cartofii se pot prepara in nenumarate moduri: la cuptor, piure, natur etc. nu vad de ce se mai fac parajiti din moment ce toti stiu ca sunt nocivi. au trecut cativa ani de cand nu i-am mai "scufundat" in ulei