Einstein nu da in formula sa
si pot spune ca si a mea, energia totala in sensul de lucru mecanic ce s-ar putea poduce cum este energia potentiala mgh sau care este in curs de producereum este energia inetica , mv2/2 ci o ehivalenta intre materie si energie sa spunem in limbjul lui Paracelsus intre materie si lumina. Adica daca s-ar intrupa lumina (cum scrie, dupa mine metaforic, in Biblie ca s-a intamplat la Facere ) im materie asta r fi relatia cantitativa necesara in Universul nostru si altul nu mai ne sta la dispozitie .Chestia asta cu multiversul este o adunare de vorbe frumos asezate si parand ca si cu sens dar pentru mine fara asa ceva.
Cand nu putem scri relatii putem spune vorbe

Cred ca am raspuns la ce intrebi daca reunesti si cu ce scriu la raspunsul de ieri de la 09:25:am.
Uita-te si pe linkul scientia de mai jos:
https://www.scientia.ro/fizica/130-fizica-conceptuala/3638-energia-cinetica-si-energia-potentiala.htmlPS Si energia inetica si cea potentiala este referitoare la un reper fix in care se masoara h si v dr viteza c nu are reper de and cu demonstratia cu eterul .
Si nu stiu daca as mai avea ceva in plus de ce am spus la firul Einstein si Hubble...pe care oricum doresc azi sa-l inchei din punctul mu de vedere.