Spre deosebire de replicile inteligente conflictuale, care caută și urmăresc cu insistență ”zdrobirea adversarului”, cele bazate pe argumente ne-conflictuale ajută adversarul, îi întinde mâna când vede că acesta se îneacă.
In primul rand, nu inteleg de ce te vezi tot timpul "in pericol", adica vezi doar "capcane" in jurul tau, si "pericol de inec". Aici nu esti nici la examen, nici la concurs, ci esti pe un forum public unde lumea participa benevol, atat cei care-si prezinta ideile, cat si cei care raspund la ele.
In al doilea rand, faptul ca inca ma vezi ca fiind un rau-voitor animat de unica intentie de a "zdrobi adversarul", e ceva regretabil si fiind doar o impresie gresita de-a ta, nu prea am ce face. De ce mi-ai fi "adversar"? Si ce as avea de castigat eu din "zdrobirea" ta? Daca nu ai observat, suntem doar doi anonimi pe internet. Dar, cum nu te intereseaza "filozofia comunicarii", depasirea acestui blocaj depinde doar de renuntarea la impresia ta gresita.
Se pare că nu vrei să vorbim despre ”timpul reversibil”. Oare de ce?
Ti se pare gresit si de data asta, iar dovada sunt postarile din celealte topice pe aceasta tema. Nu am inceput cu o analiza detaliata (si intrebari) si pe acest topic datorita faptului ca ai blocat comunicarea pe topicul unde s-a inceput clarificarea interpretarii formulelor tale, tocmai in momentul in care s-a ajuns la "timpul reversibil" din acele formule. Tu trebuie sa te decizi cand vrei sa raspunzi, ca eu nu te pot obliga.
Nu crezi că merită? Crezi că nu există? Crezi că există? Ai înțeles ce e acela? Crezi că eu am înțeles?
Nu stiu daca merita, daca exista, sau daca tu ai inteles ce e acela.
Cat timp blochezi dialogul cu mine, pentru ca eu nu intuiesc intrebarile pe care vrei tu sa le pun (si ma acuzi doar de "punerea de capcane", de lansarea de intrebari care nu sunt suficient de inteligente, de cautarea "conflictului" si a "zdrobirii adversarului", adica pe scurt de rea-vointa), prefer sa nu mai insist.
Se poate reprezenta într-un SRI? Cum? Ce diferență e între timpul reversibil și timpul ireversibil? În cazul deplasării în spațiu și în timp a unui foton, care este timpul reversibil și care este timpul ireversibil? Dar în cazul în cazul sursei O a fotonului respectiv? Să continui?
Daca aceste intrebari te ajuta, te incurajez sa continui. Pune intrebarile si raspunde la ele, pentru ca prin verbalizarea lor (atat a intrebarilor cat si a raspunsurilor) vei face cu siguranta un semnificativ pas inainte in clarificarea ideilor pe care vrei sa le prezinti.
e-