@Valangjed
Habar nu am daca va rezista forumul,te-as intreba la ce sa reziste forumul?Stii ceva?Nu te mai intreb!
In naivitatea mea i-am acordat credit de interlocutor cinstit ,micutului de @Atanasu si lui @Visan ,realitatea mi-a aratat ca m-am inselat,mai mult decat atat tot din naivitate am trecut cu vederea peste multe atacuri subtile care mi-au fost adresate direct!
Din cauza aceleiasi naivitati am considerat ca ,cei doi nu au o problema cu mine,realitatea a fost alta!Cei doi chiar au o problema cu mine!
Uite-l pe @Atanasu ,care este tributar trecutului,revitalizarea unor subiecte de foarte multi ani incheiate iti spune ceva?Stii ,lumea a evoluat acum se discuta alte subiecte ,alte subiecte prezinta interes,ce zici?Personajul poate intelege asta?
Apelul la unii membri ai forumului care au fost activi ,iti spune ceva?Personajul ce asteapta ?Cumva recunostiinta?E ca si cum ai spune : " bai fara ala si ala ,voi nici macar nu ati stii sa deschide-ti pc-ul si nu ati stii sa-l folositi!"
Poate tie iti pasa de opinia personajului la adresa unor membri ai forumului,pe mine ma lasa rece!
Am mentionat ca personajul are o problema cu mine ,eu nefacandu-i nimic,din contra i-am acordat credit de interlocutor cinstit!Nu-i problema miseliile unui anonim nu ma impresioneaza ,problemea este ca se pretinde un "mielusel" cand defapt este un lup!Am ac de cojocul lui!
Al doi-lea personaj @Visan! ,poate pe tine te incalzeste cu ceva in ce crede el si ce sustine ,pentru mine nici cat este negru sub unghie nu prezinta interes ,nici el nici ideiile lui!Personajul a facut multe topicuri harcea-parcea ,spasmand cu ideile lui.
Ambii o tin langa,unul cu trecutul ,celalalt cu ideile lui!Auzi "sa aduca plus valoare",inutil sa le spun ambilor ca toti ne aducem aportul intr-un fel sau altu.
Ii vezi?Eu i-am vazut si imi pare rau ca le-am acordat credit de interlocutori cinstiti!