Atanasu
Vad ca nu ai reusit sa te reinregistrezi ca sa accsezi programul de rectificare in fereastra cu postarea. Si daca nu ai ce face si ce spune, vii cu inchipuirile dumitale, care sunt in afara topicului si mai si indemni pe alti useri sa nu imi raspunda la mesaje. Nu stiu de ce tot faci chestii dintrastea. Pe mine nu m-a interesat niciodata ce PHD esti dumneata. Dar dumneata te-ai tot dat drept universitar, care nu discuta cu cei fara de facultate. Doar ca sa justifici unele discriminari, care oricum nu isi au rostul. Pe mine m-a interesat doar continutul de stiinta al mesajelor dumitale. Si s-a vazut ca este cam sarac. Dar completezi cu izbucniri fabulatorii. Eu m-am folosit de unele postari ale dumitale ca sa combat niste admonestari in care eram acuzat ca am furat teoriile d-lui inginer. Si vad ca m-au lasat in pace. Nu m-au mai acuzat de nimic. Acum daca dl inginer si-a facut publica lucrarea, chiar nu mai poate nimeni sa ma acuze ca am furat teoriile. Eu am tot insistat cu postarile pdf-urilor, fiindca am vazut ca totusi sunt descarcate de sute de ori si deci au o cautare. Postarile dumitale, pe la reviste marcante, ca si ale dl-ui profesor TV, nu s-a vazut sa aibe vreo cautare.