Salutari
...pur si simplu asta e intrebarea.... 
Interesanta intrebare si stii de ce?deoarece dupa parerea mea cateva cuvinte adunate laolalta au rezultat o intrebare careia ii sunt asteptate diferite raspunsuri,fara ca tu sa nu oferi nicio explicatie asupra intrebarii.
Al doilea motiv de ce mi se pare interesanta intrebarea,este ca la o intrebare ambigua vei primi diferite raspunsuri,dar (si aici mi se pare interesant) niciunul dintre raspunsuri nu sunt sigure ca iti satisfac tie intrebarea.
Sa presupunem doua cazuri:
1) prin intrebarea ta ambigua,oferi un detaliu si anume ce intelegi tu prin "eu" -in cazul asta vei primi diferite raspunsuri care vor satisface intrebarea ta.
2) prin intrebarea ta ambigua,nu oferi niciun detaliu despre "eu"-in cazul asta cred ,ca vei primi diferite raspunsuri fara ca intrebarea sa fie satisfacuta.Vrei si exemple:personaje literare
organism international
diferite teorii despre individ
zei
alte nume.
Ei bine si ultimul punct de vedere ,de ce mi se pare interesanta intrebarea:deoarece tine de criptografie,cel putin asa il inteleg eu.Am impresia ca este si o ramura ca se ocupa cu asa ceva ,criptanaliza.
In speranta ca nu vei parasi acest topic,te asteptam sa ne oferi si tu raspunsuri la ce te-ai gandit initial cand ai adresat intrebarea.