Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Display laptop  (Citit de 15631 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mariuss

  • Vizitator
Display laptop
« : Noiembrie 13, 2012, 02:57:43 p.m. »
Salut. Aveti careva vreo idee pentru urmatoarea intrebare?

Am un display functionabil de 15,4" de la un laptop Acer. Se poate conecta la placa video cu iesire VGA sau HDMI/DVI de la un DESKTOP? Necesita niste convertoare de semnal/adaptoare pentru asta?

HarapAlb

  • Vizitator
Răspuns: Display laptop
« Răspuns #1 : Noiembrie 14, 2012, 12:27:24 a.m. »
Da, practic trebuie sa realizezi interfata VGA/HDMI/DVI pentru ecranul respectiv, sau cumperi un controller http://njytouch.com/lcdcontroller.htm

Mariuss

  • Vizitator
Răspuns: Display laptop
« Răspuns #2 : Noiembrie 21, 2012, 11:19:43 a.m. »
Da, mersi, am citit acum, am studiat si am inteles cum trebuie procedat.

Am o intrebare tot la capitolul laptop, hardware si ma gandesc sa o postez aici, sa nu mai deschid topic nou.

Pentru un laptop Dell, la recomandarile producatorului privind memoriile RAM, scrie a se adauga maxim 2 GB DDR2 (cate 1GB pe fiecare slot). In momentul cand s-a produs acest laptop nu erau pe piata memorii de cate 2 GB placuta. Intre timp, aparand aceste placute, unii utilizatori au adaugat cate o placuta de 2 GB DDR2 pe fiecare slot, deci in total 4 GB DDR2, specificand ca laptopul functioneaza mult mai rapid, este foarte ok, recomanda si la altii, s.a.m.d. . As dori sa imi adaug si eu tot cate 2 GB pe slot, dar daca din fabrica acest laptop are recomandat maxim 2 GB de RAM, ce sanse ar fi pe termen lung sa afecteze laptopul daca adaug dublul acestor memorii? Dupa cunostintele mele, nu ar trebui sa il afecteze, din contra, se va scrie mai multa informatie pe acei 4 GB, dar exista sanse sa fie alte "victime colaterale" din cauza acestor schimbari? Aveti vreo idee ce ar putea fi afectat?