Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Nedumerire in legatura publicitatea stiintifica  (Citit de 5497 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin

• Vizitator
Nedumerire in legatura publicitatea stiintifica
« : Iunie 26, 2012, 12:24:23 a.m. »
  Salutari

Am descoperit recent lectii on-line de matematica predate de un fost profesor de matematica.Intrebarea este:daca postez link-ul catre pagina cu pricina este considerat publicitate? se poate promova link-ul pe forum ?

HarapAlb

• Vizitator
Răspuns: Nedumerire in legatura publicitatea stiintifica
« Răspuns #1 : Iunie 26, 2012, 02:19:33 a.m. »
Nu numai ca se considera publicitate, ci si spam, violare de drept de copyright, plagiat si furt. Se pedepseste cu 20 de flotari, 30 de tractiuni si 50 de genoflexiuni :D

Offline Electron

• Veteran
  • Mesaje postate: 8404
  • Popularitate: +245/-217
Răspuns: Nedumerire in legatura publicitatea stiintifica
« Răspuns #2 : Iunie 26, 2012, 11:02:50 a.m. »
  Salutari

Am descoperit recent lectii on-line de matematica predate de un fost profesor de matematica.Intrebarea este:daca postez link-ul catre pagina cu pricina este considerat publicitate? se poate promova link-ul pe forum ?
Daca link-urile sunt catre un site comercial, adica daca acel profesor castiga bani de pe urma vizitelor (asta se vede prin ce reclame si pop-up-uri iti sar in fata pe asemenea pagini), se considera publicitate gratuita. Daca in schimb sunt doar lectii online, pe un blog personal de exemplu sau youtube, eu cred ca pot fi promovate fara problema.

e-
Don't believe everything you think.