Ce bey Morpheus, crezi ca daca ai jucat intr-un film acuma este mare si tare? Ciocu' mic si mai incet cu intrebarile, cine te crezi, bey!
[adreseare "prietenoasa" celor care chiar par sa puna in pericol discutia]
Cum pot deveni membru? Cum se patrunde intr-o societate secreta de asemenea anvergura?
Am mai raspuns la asta de cateva ori, ce crezi, ca o sa repet aceleasi lucruri iar si iar pentru cei ca tine? Pune mana si citeste, bey, ca eu am studiat cinci catralioane de ore tema asta, nu ca tine!
[Evitarea raspunsului, prin minciuni sfruntate usor de verificat, altfel spus prin tactici abeliene]
Pe tine cum te-au contactat elitele? Cum ai ajuns printre ei? Esti membru al societatii lor secrete sau te-a recomandat vreo calitate anume pentru misiunea ta de pe acest forum?
Mau contactat telepatic, bey indiscretu-le. Mentalistii elitelor fac asta foarte simplu, nu cum crezi tu. Nu mai insista ca nu se poate comunica telepatic bey, ca si asa nu stii cum sta treaba. Telepatia e o arta de milioane de ani, perfectionata in ultimul timp cu ajutorul aparatelor lui Tesla pe baza de vortexuri aethaerice, care e inca in viata si continua sa inventeze tehnologii pe care voi, non-elitele nici nu vi le puteti imagina.
[Greseli ridicole de gramatica; eroare de logica "om de paie"; implicarea numelor cu rezonanta fara nici o legatura; inventare de termeni]
Eu sunt membru al macro-conspiratiei, obviously, pentru ca sunt atat de genial si de superb, incat nu m-ai puteau elitele fara mine. Si-au dat seama ca nu se descurca singuri, dupa ce au controlat toata omenirea timp de cateva milioane de ani, acum, brusc, fara mine si fara ajutorul meu exceptional si fantastic si incredibil si pitoresc, ar fi ramas de izbeliste, ar fi disparut toti fara urma. Vai de mama lor!
[Aroganta si complexul superioritatii]
E o varsta minim acceptata pentru a deveni membru?
Da.
Cum e organizata societatea? Ierarhic ori altcumva?
E organizata spiralatic, sau elicoidaloid, sau vortexial, asa cum e tot Universul. Elitele au desenat in toate pesterile de pe pamant si din alte galaxii acele vortexuri pe care le stie toata lumea. Au folosit aceste simboluri care le dau putere absoluta, nu vedeti ca si astazi, la Vatican, toti preotii se inchina la un baldachin cat toate zilele in forma de sprialoida vortexiala? Deschide-ti ochii, ca e in fata voastra tot ce trebuie sa stiti ca sa supravietuiti inversarii polilor care se va petrece sigur 150% pe 21 decembrie 2012!
[Fabulare in spirala, nu doar la figurat ci si la prorpriu.]
Daca ierarhic, exista un sef suprem (nu intreb cine e, pentru ca nu vreau sa te pun intr-o situatie fara iesire)?
Bineinteles ca exista un sef suprem. Poti intreba cine e, pentru ca si daca iti spun tot nu o sa crezi. Tocmai asta e puterea macro-conspiratiei. Ca asa poate fi dat publicului tot adevarul gol-golut, ca e asa de incredibil incat n-o sa-l creada nimeni. Iar apoi, daca cineva o sa spuna "pai eu nu stiam", o sa i se dea un link spre acest forum si aceasta discutie ca sa vada cu ochii lui ca informatia era publica de sute de ani.
De ce a ales macro-conspiratia elitelor sa isi propovaduiasca misiunea pe un forum vizitat de foarte putini oameni dintr-o tara atat de neinsemnata ca Romania?
Romania nu este neinsemnata, nu m-ai crede-ti tot ce va baga pe gat la scoala! Romania e buricul Pamantului, care e buricul galaxiei, care e buricul Universului. Nu vede-ti ca pana si Soarele se invarte pe de-asupra Romaniei, in timp ce Romania e fixa in centrul Pamantului in centrul Universului? Chiar asa orbi sunte-ti?
[dovezi "clare" si "la obiect"]
Conteaza tara asta in vreun fel la scara planetara la care sunt convins ca lucreaza macro-conspiratia?
Tara asta e singurul loc care ma-i ramane pe Pamant cand e gata planul macro-conspiratiei. Doar aici conteaza sa se afle adevarul, restul va pieri oricum in ignoranta cea mai intunecata.
[Previziuni apocaliptice, rasunatoare.]
Avem noi romanii o misiune planetara pe care ne-a rezervat-o macro-conspiratia? Ni se rezerva un viitor stralucit?
Nu, nici vorba. Nici macar eu nu sunt roman, am invatat romaneste acum cateva zile ca sa pot sa va luminez pe voi.
[Minciuni sfruntate, usor de emis, greu de contrazis.]
Crezi in vreo forma de divinitate? Cred macro-elitele in Dumnezeu?
Iar vii cu intrebarea asta? Tiam mai spus de enspe miii de ori sa stai in banca ta si sa citesti catralioanele de pagini de internet extraordinare care iti stau la dispozitie, si apoi sa vii sa ma contrazici. Hai pa, ca ma suna telepatic cineva.
[Tactica preferata a clonatului cu 100 de clone]
deconspirator