-A.Mot, tu pentru mine esti cel mai indragit utilizator (adica clar ca nu in sens fizionomic

....). Eu am spus odata parerea ca (trebue apreciati asa oameni), te stimez cu cea mai mare onoare.
De ce?!
Foarte multi din utilizatori (avind ani buni pe forum), nici nu pun citus de putin efort sa dea un raspuns la o intrebare mai delicata sau mai simpla. Chiar hai sa zic acel Sumi, a dat vreodata macar un raspuns (din matematica si fizica, nu din "filozofii") cuiva?!! Eu personal niciodata nu am vazut. A.Mot m-a ajutat sa inteleg raspunsul la mai multe intrebari (la parerea mea complicate), LA CARE CAM NIMENI (inafara de zec si altii), nu a incercat sa raspunda, spre exemplu- (intrebarea era:"de ce ecuatiile de grad mai mare decit 4 nu se pot rezolva in radicali"). Bine, asta nu inseamna ca nimeni nu mai stie raspunsul, insa in o forma foarte simplistica (ca asa am rugat sa fie raspunsul) doar de la el l-am capatat. Am pus inca multe intrebari, cele mai rationale solutii mi s-au parut solutiile lui A.Mot.
E foarte minunat cind un elev (persoana), incearca sa intre in esenta realitatii, sa dea solutii altor ce il intreaba (dealtfel astai slabiciunea lui

), Ci nu doarme (pe banci), si se minuneaza cit e de destept cu tare persoana (adica inafara de el), el (presupun) are o mindrie si nu se compara cu ceilalti (asa si trebu, bravo!).
Da mai are el o "slabiciune", care nu e prea primita aici (sa dea raspunsuri (gresite, sau mai corect spus neverificate riguros) la capitolul teme pentru acasa). Mie personal imi pare gresita o astfel de miscare, dar totii gresim.
A.Mot am dat primul vot, tie, (din toata perioada inceperii votarii si pina acum) si voi mai da aprob.