Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Incercam sa raspundem intrebarilor adresate de catre cititori  (Citit de 6009 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline b12mihai

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 1124
  • Popularitate: +2/-0
Incercam sa raspundem intrebarilor adresate de catre cititori
« : Decembrie 29, 2009, 10:24:53 p.m. »
Fiind un site de ştiinţă, cititorii noştri sunt curioşi să afle tot felul de lucruri despre ştiinţă de la noi: de la formule şi legi din fizica, matematică, chimie, astronomie, biologie până la răspunsul la întrebări despre apocalipsa din 2012, catastrofe naturale, sau pur şi simplu cum se produc anumite fenomene în natură? Invităm pe această cale toţi cititorii noştri să adreseze pe forumul StiintaAzi întrebările lor, iar noi vom încerca să răspundem.

Incercam sa raspundem la intrebarile pe care le primim, prioritate avand intrebarile bine formulate, care au fost puse de cele mai multe ori si care sunt interesante.

Rugam pe aceasta cale cititorii sa isi faca cont pe forumul Stiinta Azi si sa posteze aici intrebarile pe care le au, iar pentru intrebarile care vor necesita dezbateri ample (intrebarile mai complexe) noii membrii sunt rugati sa aleaga sectiunea corespunzatoare intrebarii si sa faca un nou "Topic" (subiect) pe forum ca sa primeasca rapsunsul prompt si sa ne mai intrebe daca au nelamuriri. Avem deja sectiuni unde pot pune intrebari de probleme de mate si fizica.

Iar pentru a ne asigura ca cititorul a inteles tot ce i-am spus, acesta este rugat sa rezume ce a invatat de la noi in propriile cuvinte si astfel, cu acordul lui, publicam intrebarea si raspunsul pe site, ca un articol al StiintaAzi. Membrul are drepturi de autor asupra articolului si, daca doreste si e de acord, il publicam pe Stiinta Azi.
Fiecare are scopul lui in lumea asta nebuna.