Intrebare de la un profan ; Cit de gresit ar fi sa-mi imaginez ca o gaura neagra (macroscopica) ,pe linga masa-i enorma,ar mai avea si un foarte puternic cimp electromagnetic,cimp alimentat cu energie de la tot ceea ce absoarbe ,acelasi cimp care sa-i dea si miscarea de rotatie a materiei din interiorul ei exact cam cum este alimentat cu energie un motor?!.In imaginatia mea,daca acest cimp exista,ar putea fi factorul care creeaza miscarea de vortex a acelei gauri negre,si as putea merge mai departe gindind ca daca respectiva gaura neagra ar ajunge intr-o zona unde nu ar mai avea ce inghiti,automat miscarea de vortex ar incetini pina la inchiderea cu totul a acelei gauri.
2) Intrebare sf;Limita vitezei luminii se poate regasi intr-o gaura neagra,daca insa ea inregistreaza fie si o infinitezimala depasire,ar fi firesc sa-mi imaginez ca ma conduce in trecut?daca da e cert ca m-ar duce in trecutul universului catre care se revarsa nu-i asa?Corelar,daca aceasta viteza (prin absurd) ar scade cu mult sub aceste valori,ce s-ar intimpla cu aceasta gaura neagra?
3)Ce parere aveti despre graficul care ilustreaza prezenta anumitor corpuri ceresti in raport de tesatura spatio-temporara,oare reprezentarea unei gauri negre n-ar fi trebuit sa fie facuta astfel incit maximul de curba al tesaturii sa treaca prin centrul acelei gauri?!caci e clar ca acest fenomen face legatura dintre 2 universuri?!Cumva gindesc si in privinta celorlalte corpuri ceresti intelegind ca ar trebui ca maximul curbei sa treaca prin centrul de masa,insa stiu ca oricit de grele ar fi devreme ce nu rup tesatura spatiotemporala,nu au cum sa fie ilustrate altfel?!
4)In toate reprezentarile,o gaura neagra pare sa semene cu un tunel cit se poate de lung(sau adinc),in realitate nu cred ca grosimea "tesaturii"" ar avea motive sa fie atit de mare?!...as fi bucuros ,chiar daca sint un profan in materie,sa fiu si eu bagat in seama