chimistule... eu am zis ca Clayden e util pentru olimpiada, si olimpiada nu mai e ca pe vremea ta, de rezolvat probleme de calcul pana iti vine rau. Si sa stii, ca stiu ca exista si alti compusi aromatici in afara de cei cu ciclu de 6 carboni... Imi pare rau pentru tine ca nu ai experimentat si alt mod de invatare.
Oricum, nu imi place deloc ca sunt subapreciat, ca nah, asta e licean, da-l incolo, e prost :-j. [subaprecierea incepe aici pe forumsi ajunge la scara nationala]. Tie ti se pare asa de usor sa ajungi la o olimpiada la nivel international, fara macar sa stii conditiile de aromaticitate si sa fi auzit de compusi heterociclici? Daca nu ai fost in aceeasi oala cu noi cand erai in liceu, nu trebuie sa iti prezinti public frustrarile.
Totusi, Adi are dreptate, noi nu am facut nimic mai mult decat sa ajutam un copil care a intrebat, sa il luminam, si oricum... poti sa zici orice ai zice ca eu tot zic ca claydenul este mai complet si mai bun de 1000 de ori decat nenitescu, ar trebui sa-l incerci si tu:D!