Forumul Scientia

Chimie, biologie, medicină şi antropologie => Medicină => Subiect creat de: raul din August 29, 2008, 02:10:32 p.m.

Titlu: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: raul din August 29, 2008, 02:10:32 p.m.
http://www.cotidianul.ro/cartofii_prajiti_prea_tare_cauzeaza_cancer-55545.html
Titlu: Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: m00nkiller din August 29, 2008, 02:52:25 p.m.
Si uleiul cica nu este recomandat sa fie folosit de mai multe ori.
Titlu: Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: Carmencyta din Octombrie 15, 2008, 08:59:07 a.m.
Acum parerea mea este ca in  finalul acestui articol (destul de bunicel) se pune punctul pe I:sa incercam noi fanii de cartofi prajiti sa folosim alternative cum ar fi uleiul de palmier.Majoritatea medicilor il recomanda asa ca eu zic sa-l incercam!
Titlu: Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: Adi din Octombrie 15, 2008, 09:36:51 p.m.
Sa prajim in ulei de palmier, sau sa nu mai prajim deloc?
Titlu: Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: sceptic din Octombrie 16, 2008, 11:17:53 p.m.
Uleiul de palmier cica are colesterol zero si in plus poate fi folosit de mai multe ori. Dar sub o anumita temperatura devine solid (ca untura) si mie mi-e foarte greu sa-l scot din bidon ;D
Titlu: Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
Scris de: adilar din Februarie 15, 2009, 02:05:50 p.m.
cartofii se pot prepara in nenumarate moduri: la cuptor, piure, natur etc. nu vad de ce se mai fac parajiti din moment ce toti stiu ca sunt nocivi. au trecut cativa ani de cand nu i-am mai "scufundat" in ulei