Forumul Scientia

Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia => Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului. => Subiect creat de: mircea_hodor din Februarie 28, 2015, 11:15:30 p.m.

Titlu: Salut.
Scris de: mircea_hodor din Februarie 28, 2015, 11:15:30 p.m.
     Ma numesc Mircea Hodor,absolvent al unei facultati de drept(neesential),sint interesat in special de stiinta ,univers,psihologie,paranormal,urmaresc cu deosebit interes emisiunile stiintifice de pe canalele de profil si desi nu dispun de o pregatire  de specialitate,am  unele teorii la care sint avid sa primesc un raspuns calificat.Marturisesc faptul ca ma simt putin stingaci si ca inca imi mai caut locul vizavi de" interfata de legatura "cu dumneavoastra,dat fiind faptul ca nu ma numar nici printre somitati,si nu dispun nici macar de calitatea de elev;din ceea ce am remarcat ca urmare a unei rasfoiri relativ sumare a conditiilor de abordare pe diverse subiecte,am retinut existenta unei anumite discipline,si a anumitor reguli care ma determina ptr.  inceput la o anumita prudenta din teama de a nu le incalca fara voie.Sper ca-mi voi gasi si eu locul intre ceilalti in cel mai scurt timp.
Titlu: Răspuns: Salut.
Scris de: sumalan dorin din Martie 01, 2015, 12:03:55 a.m.
 Bun venit Mircea in locul unde te poti intalni cu :matematica si terminand cu ...discutii diverse.In aceasta intalnire Te vei mai intalni si diferite teorii incepand din :fizica si terminand cu...parapsihologie.

Ca sa nu te pierzi in toata acesta calatorie prin forum (stiinta si diferite teorii conexe stiintei) stra-stra-stra-stra-mosii forumului s-au gandit sa lase "mostenire" "generatiilor " viitoare de...utilizatori un instrument des folosit in stiinta - scepticismul si combatarea falselor teorii bineinteles cu argumente.

Daca entuziasmul de a fii user al forumului iti da aripi atunci...numai imi ramane decat sa iti urez:Spor la discutiile pe care le vei deschide.


PS:Si dreptul este o stiinta.
Titlu: Răspuns: Salut.
Scris de: valangjed din Martie 01, 2015, 12:45:30 p.m.
Bun venit pe forum!