Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Originea si evolutia vietii
2009, anul Charles Darwin
Adi:
Cred ca vrea sa zica ca poate extraterestri au modificat genetic stramosul omului si al maimutei pentru a face acest salt mare catre om (constiinta, ratiune, etc).
Overmind:
--- Citat din: Coesite din Ianuarie 08, 2009, 05:08:31 p.m. ---Selectie artificiala?
--- Terminare citat ---
De exemplu...luam 100 de soareci de laborator, selectam pe cei ce ii putem folosi pentru un anume scop, dupa care ii multiplicam pe aceia. Daca in acel moment le-am oferit si un avantaj asupra celorlalti si i-am introdus intr-un mediu unde sunt prezenti cei normali, se vor impune cu timpul in fata acestora, iar cei normali vor disparea.
--- Citat din: Adi din Ianuarie 09, 2009, 03:32:03 a.m. ---Cred ca vrea sa zica ca poate extraterestri au modificat genetic stramosul omului si al maimutei pentru a face acest salt mare catre om (constiinta, ratiune, etc).
--- Terminare citat ---
Nu pot specula asa ceva din insuficienta de date.
Totusi, in omul recent s-a identificat o modificare de structura ADN care nu ar fi putut avea loc pe cale naturala.
Electron:
--- Citat din: Overmind din Ianuarie 09, 2009, 09:08:23 a.m. ---Totusi, in omul recent s-a identificat o modificare de structura ADN care nu ar fi putut avea loc pe cale naturala.
--- Terminare citat ---
Unde? (Adu te rog referinte).
e-
Overmind:
Exista 223 de gene care nu isi gasesc predecesorii in arborele genomic evolutiv al omului.
http://www.llewellyn.com/archive/fate/233/
Orice laborator de genetica avansata poate confirma existenta acestor gene inconsistente cu evolutia.
Numarul pare mic, dar sa nu uitam ca doar modificand cateva gene se pot obtine schimbari drastice intr-un organism.
Electron:
--- Citat din: Overmind din Ianuarie 10, 2009, 09:54:59 a.m. ---Exista 223 de gene care nu isi gasesc predecesorii in arborele genomic evolutiv al omului.
http://www.llewellyn.com/archive/fate/233/
--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce, dar nu-mi inspira prea multa incredere pagina respectiva.
--- Citat ---Orice laborator de genetica avansata poate confirma existenta acestor gene inconsistente cu evolutia.
--- Terminare citat ---
Bun. Stii tu de vreun laborator recunoscut in domeniu care a confirmat aceste lucruri? Ai referinte?
e-
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă