Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Teoria relativităţii, astronomie si astrofizica
EINSTEIN si HUBBLE
A..Mot:
--- Citat din: atanasu din August 25, 2020, 08:13:33 a.m. ---@A.Mot si Iuliian,
Este interesanta observatia voastra. Dar ce parere aveti voi de ea? Aveti asa ceva si doar in temeni de mecanica cereasca sau in fine de cinematica cereasca sau nu ca sa nu mergem spre religie desi eu i-am spus metaforic exponentiala divina si pot motiva asta.
--- Terminare citat ---
Te rog frumos , detaliază așa zisa ta exponențială divină... ??? De ce nu folosești în teoria ta numărul transcendental ?
atanasu:
@iulian,
Detaliez dupa ce o sa raspunda si A.Mot care poate sti ceva mai mult despre ce spun eu . Nu imi apare ca necesar numarul Pi si el transcedental . Poate ca este o intamplare ca imi apae singurul numar transcedental care are o tangenta evidenta cu Divinitatea spunand in limbaj matematic singura definire pe care si-o da divinitatea adica, spun eu, Transcendenta cand ii comunica lui Moise cine este ea si apoi in fundamentul gandirii rationale duale unde partea unara si deci divina este legea identitatii care spune tot asta ca celelelate doua tangente.
Daca nu e clar ce spun aici voi detalia si aceste aspecte pe care nu le-am detaliat cine stie ce considerand ca nu voi fi inteles absolut deloc.
A..Mot:
--- Citat din: atanasu din August 25, 2020, 08:35:44 a.m. ---@iulian,
Detaliez dupa ce o sa raspunda si A.Mot care poate sti ceva mai mult despre ce spun eu . Nu imi apare ca necesar numarul Pi si el transcedental . Poate ca este o intamplare ca imi apae singurul numar transcedental care are o tangenta evidenta cu Divinitatea spunand in limbaj matematic singura definire pe care si-o da divinitatea adica, spun eu, Transcendenta cand ii comunica lui Moise cine este ea si apoi in fundamentul gandirii rationale duale unde partea unara si deci divina este legea identitatii care spune tot asta ca celelelate doua tangente.
Daca nu e clar ce spun aici voi detalia si aceste aspecte pe care nu le-am detaliat cine stie ce considerand ca nu voi fi inteles absolut deloc.
--- Terminare citat ---
Ce părere ai despre formula unde și sunt cele două numere transcendentale bine cunoscute iar ?
atanasu:
@Iulian
Este o expresie minunata si de fapt cu totul misterioasa dar nu pot spune decat ca este pentru algebra si teoria numerelor. Nu o pot pune in legatura cu transcendenta divinitatii. Poate altcineva sa o faca.
A..Mot:
--- Citat din: atanasu din August 25, 2020, 09:00:57 a.m. ---@Iulian
Este o expresie minunata si de fapt cu totul misterioasa dar nu pot spune decat ca este pentru algebra si teoria numerelor. Nu o pot pune in legatura cu transcendenta divinitatii. Poate altcineva sa o faca.
--- Terminare citat ---
Aceea nu este o expresie misterioasă! ??? Este o identitate care se demonstrează foarte ușor...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă