Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Originea si evolutia vietii
Ipoteza "superevolutiei"
Sieglind:
--- Citat din: valangjed din Martie 14, 2014, 01:04:55 a.m. ---Hm!Moby Dyck!Melodia mea preferata de la formatia mea preferata,mai ales solo-ul de tobe.Au trecut vreo zece ani de cand nu am mai citit cartea lui Mellvile.
--- Terminare citat ---
Eu? "Cartea neagră".
Reciteşte atunci măcar capitolul XLI ;)
ion adrian:
@valangjed,
reintrand pe aici observ ca ai citat din Asimov: "orice numar intre unu si infinit nu are sens...".
Sa citez si eu axioma fundamentala a teoriei numerelor rationabile conceputa de poetul filozof-logician Ion Nicolescu cu care am fost prieten (el a murit in 13 februarie 2012).
Unul din numere este in mod obligatoriu zero
Sper sa sezizezi ce este aici, daca te vei gandi la Peano :)
Stark:
--- Citat din: ion adrian din Aprilie 07, 2014, 04:47:46 p.m. ---Sa citez si eu axioma fundamentala a teoriei numerelor rationabile conceputa de poetul filozof-logician Ion
Nicolescu cu care am fost prieten (el a murit in 13 februarie 2012).
--- Terminare citat ---
Ce inseamna numere rationabile. Am vazut ca ai si subliniat in bolduri ca si cum ar trebui sa ne fie clar despre ce vorbesti, dar despre ce anume vorbesti ne poti lamuri si pe noi?
--- Citat ---Unul din numere este in mod obligatoriu zero
--- Terminare citat ---
Tu esti sigur ca l-ai inteles corect pe prietenul tau filozof-logician, si ca nu era un moment "poetic" de al d-lui?
ion adrian:
Exact ce spune numele care insa nu e de gasit in dictionar si nici pe google decat daca sunt eu citat caci Ion Nicolescu nu cred ca a scris undeva asta dar spre deosebire de un porc si ma refer la Paunescu care i-a pastisat cu nerusinare o poezie eu respect autorul si prioritatea sa.
Este multimea tuturor numerelor care pot fi gandite de ratiune adica pana una alta de catre mintea omeneasca.
ariel55:
:-\
Navigare
Du-te la versiunea completă