Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Cosmologie

Viteza luminii

<< < (2/4) > >>

Electron:

--- Citat din: ion adrian din Martie 01, 2014, 11:19:16 p.m. ---Pai daca masina a ajuns la viteza luminii a devenit ea insasi lumina cf e=m*c^2. 
--- Terminare citat ---
Gresit. Asta nici de gluma nu e buna, deoarece dovedeste doar cat de putin intelege ce spune autorul acestei afimatii.

e-

ion adrian:
Dar daca este invers?  :)

Electron:
Ce sa fie invers?

e-

ion adrian:
Chestia aia cu intelegerea :) dar nu vreau sa continui . Eu am spus ce aveam de spus.Explicatia este pe celalalt fir unde se discuta de viteza luminii si atat.
Numai bine.

Electron:

--- Citat din: ion adrian din Martie 02, 2014, 01:22:28 p.m. ---Chestia aia cu intelegerea :) dar nu vreau sa continui .
--- Terminare citat ---
E dreptul tau sa dai bir cu fugitii cand trebuie sa iti si sustii cu argumente afirmatiile aberante.

--- Citat --- Eu am spus ce aveam de spus.
--- Terminare citat ---
Ok, e "buna" si tactica asta, pentru propagatorii de pseudo-stiinta. Cand o sa ai integritatea intelectuala sa duci pana la capat ideile pe care le arunci pe aici, sa ma anunti si pe mine.

--- Citat ---Explicatia este pe celalalt fir unde se discuta de viteza luminii si atat.
--- Terminare citat ---
Tu faci exact aceeasi confuzie ca si cel care a deschis acest topic, considerand conditia aceea de dupa "daca" o chestie posibila. TRR explica foarte bine de ce nu se poate ce credeti voi ca se poate, dar nu sunteti obligati sa acceptati tot ce spune o teorie oarecare, nu-i asa?

--- Citat ---Numai bine.
--- Terminare citat ---
Numai bine si la cat mai putina ignoranta pe viitor.

e-

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă