Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Originea si evolutia vietii
Un proiect gresit al naturii?
Larisa:
Ce sti tu despre acest animal?Mediul de viata,felul in care sa hraneste etc.?
Poate acest elefant se hranea cu termite,furnici sau diferite animalute care traiesc in pamant,iar rolul coltilor era de a scurma in pamant pentru a se hrani,nu pentru imperechere cum spunea mercur. Nimic nu e facut intamplator, toate au un scop.
Electron:
--- Citat din: Larisa din Noiembrie 13, 2011, 06:40:33 p.m. ---Nimic nu e facut intamplator, toate au un scop.
--- Terminare citat ---
Da, dar atunci cand nu cunoastem scopul, e mai comod pentru unii sa acuze natura de "proiecte gresite". ::)
O spun numai pentru a scoate in evidenta un exemplu negativ, de atitudine nestiintifica. De evitat pe viitor.
e-
mercur:
Larisa, ceea ce am scris aici:
--- Citat din: mercur din Noiembrie 12, 2011, 07:08:38 p.m. ---Colţii ăia îi foloseau la împerechere, să nu-i fugă femela de sub el! ;D
--- Terminare citat ---
s-a vrut mai mult a fi o glumă. Desigur că acei colţi puteau fi folosiţi aşa cum spui tu, sau chiar să aibă rol pentru împerechere, dar nu în sensul scris de mine prima dată, ci să-i fi folosit la lupte între masculi în aşa fel încât să nu se rănească reciproc.
Larisa:
--- Citat ---s-a vrut mai mult a fi o glumă. Desigur că acei colţi puteau fi folosiţi aşa cum spui tu, sau chiar să aibă rol pentru împerechere, dar nu în sensul scris de mine prima dată, ci să-i fi folosit la lupte între masculi în aşa fel încât să nu se rănească reciproc.
--- Terminare citat ---
Am inteles gluma.Imi cer scuze ca nu m-am exprimat corect,vroiam sa spun ca nu se folosesc in modul cum ai spus tu.
mercur:
Nu-i nici o supărare, nu văd nici un motiv pentru care să-ţi ceri scuze. Atunci, tot ca o glumă: se pare că nu prea a reuşit să-şi imobilizeze femela, drept pentru care a şi dispărut ca specie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă