Rezolvare de probleme / teme pentru acasă > Fizică

Tutorial despre cum se scriu ecuatii in LaTex

<< < (2/17) > >>

elder-God:
tot n-am inteles cum aflu cum se scrie un sistem de ecuatii in Scientific Workplace daca dau reply la aces post..

Adi:

--- Citat din: elder-God din Decembrie 17, 2009, 11:21:41 a.m. ---tot n-am inteles cum aflu cum se scrie un sistem de ecuatii in Scientific Workplace daca dau reply la aces post..

--- Terminare citat ---

Salut, bine ai venit pe forum! Nu stiu ce este Scientific Workplace. Aici vorbim de Latex. Si daca dai reply la un post care are deja o ecuatie in Latex, vei vedea codul ecuatiei si poti invata din ea si sa reproduci si tu.

HarapAlb:

--- Citat din: elder-God din Decembrie 17, 2009, 11:21:41 a.m. ---tot n-am inteles cum aflu cum se scrie un sistem de ecuatii in Scientific Workplace daca dau reply la aces post..

--- Terminare citat ---
Scientific Workplace este o interfata pentru LaTeX, face si alte treburi dar se foloseste de LaTeX ca sa scrie formule matematice. Scientific Workplace nu e gratuit.

Ai incercat LyX ?

b12mihai:
Am si eu o intrebare: in LaTeX asta se pot trasa si graficele unor functii ?

Adi:

--- Citat din: gothik12 din Decembrie 30, 2009, 09:24:25 p.m. ---Am si eu o intrebare: in LaTeX asta se pot trasa si graficele unor functii ?

--- Terminare citat ---

Chiar in Latex nu cred, dar in articol la Stiinta Azi putem, folosind gnuplot.

http://joomlacode.org/gf/project/nino/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă