Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Originea si evolutia vietii

Ida, strămoşul omului de acum 47 de milioane de ani

(1/1)

Adi:
Acum 20 ani a fost descoperită în Germania o tânără femelă de primată care a trăit acum 47 de milioane de ani şi care prezintă primele semne ale evoluţiei mamiferelor spre specia din care ulterior au evoluat maimuţele şi omul. Numele ei este Ida şi a murit asfixiată cu dioxidul de carbon de la suprafaţa unui lac din care bea. Trupul ei s-a depus pe fundul lacului, unde a fost conservat. A fost descoperit apoi în fundul unei mine. Abia în ultimii doi ani însă folisa a fost studiată, iar astăzi a aparut articolul ştiinţific în revista PLoS One, iar mâine va aparea o carte, intitulată "The Link" (Veriga) şi un documentar BBC.  

ray:
daca sa dovedit ca e stramosul  nostru asa e   

07Marius:

--- Citat din: Adi din Mai 19, 2009, 07:34:34 p.m. ---Acum 20 ani a fost descoperită în Germania o tânără femelă de primată care a trăit acum 47 de milioane de ani şi care prezintă primele semne ale evoluţiei mamiferelor spre specia din care ulterior au evoluat maimuţele şi omul. Numele ei este Ida şi a murit asfixiată cu dioxidul de carbon de la suprafaţa unui lac din care bea. Trupul ei s-a depus pe fundul lacului, unde a fost conservat. A fost descoperit apoi în fundul unei mine. Abia în ultimii doi ani însă folisa a fost studiată, iar astăzi a aparut articolul ştiinţific în revista PLoS One, iar mâine va aparea o carte, intitulată "The Link" (Veriga) şi un documentar BBC.  

--- Terminare citat ---

Mult mai recent (2003) s-a descoperit Ata:
http://www.medicaldaily.com/articles/15053/20130501/atacama-humanoid-human-researchers-dna-alien.htm

http://siriusdisclosure.com/evidence/atacama-humanoid/

...niciodata nu poti sa spui ca ai vazut destule si ca ai inteles totul. Evolutia are caile si misterele (http://phys.org/news/2013-04-law-life-began-earth.html) ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă